- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.521
Mrb cnm saglokla sihhatle al bebisini kucaginabise sorcam cin takviminde ne cikiyor?bu ara acayip tskmis durumdayim cin takvimine sat ve dogum tarihini yazarmisinBenim kizimin kesesi ilk gorundugunde kagidi elime alip baktigimda soldaydi 7 haftalikken iyice sagdaydi ultrason kagidinda. Bu kez kesesi sagdaydi 7 haftalikken soldaydi ama buna da kiz dedi dr yani pek guvenemiyorum ben bu tahminlere.
canım ya bende çin takvimini merak ediyorum bana bakarmısın 16.05.1981 sat 14 aralıjkMrb cnm saglokla sihhatle al bebisini kucaginabise sorcam cin takviminde ne cikiyor?bu ara acayip tskmis durumdayim cin takvimine sat ve dogum tarihini yazarmisin
hayirli olsuncin takvimine baktinmi tutuyormu??Kızlar benim bebeğim erkekmiş. Cinsiyetimiz belli oldu :)
Cnm senin kiz gorunuyor Allahin izniyle...canım ya bende çin takvimini merak ediyorum bana bakarmısın 16.05.1981 sat 14 aralıjk
ya evet 1 eklediğin zanman kız eklemezsen erkek çıkıyor kimilerin öyle tutuyor bakalım inşallah olursa sağlıkla erkek olurCnm senin kiz gorunuyor Allahin izniyle...
teşekkür ederim canım allah gönlündfekini versin sana sen ne istiyonCnm senin kiz gorunuyor Allahin izniyle...
nteşekkür ederim canım allah gönlündfekini versin sana sen ne istiyon
benim 5 yasinda bi kizim var esim erkek istiyo tabi ama benim gonlumden rabbim izin verirse hep bi kiz daha geciyo.6 .haftamdayim yasima 1 eklersem erkek eklemezsem kiz cikiuo bendedeteşekkür ederim canım allah gönlündfekini versin sana sen ne istiyon
hayıerlısı olsun canım bende erkek istiyorum kesinleşince yaz bakalım hangisi tuttuBe
n
benim 5 yasinda bi kizim var esim erkek istiyo tabi ama benim gonlumden rabbim izin verirse hep bi kiz daha geciyo.6 .haftamdayim yasima 1 eklersem erkek eklemezsem kiz cikiuo bendede
Sağol canım. 26 haziran 2014 sat. 13 ekim 1991 doğumluyum. Netten otomatik hesaplayınca erkek çıkıyo ben kendim bakınca kız anlamadım yanihayirli olsuncin takvimine baktinmi tutuyormu??
Hangisi dogru?bebisinin cinsiyeti bellimi cnm??Sağol canım. 26 haziran 2014 sat. 13 ekim 1991 doğumluyum. Netten otomatik hesaplayınca erkek çıkıyo ben kendim bakınca kız anlamadım yani
Erkek canım 15. Haftamda öğrendim.Hangisi dogru?bebisinin cinsiyeti bellimi cnm??
Hayirli olsn saglikla sihhatle kucagina al bebisiniErkek canım 15. Haftamda öğrendim.
Cinsiyeti belli oldumu??Eki Görüntüle 1274316
kızlar bu da benim bebeğim 6+4 günlük.. cinsiyet konusunda tahmini olan var mı?
Bence kizEki Görüntüle 1358374 Hanımlar lutfen bende tahmin bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?