Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bu da benim pirincim kizlar....icime hep kiz doguyor ama oncelikle tabiki Allah hayirli saglikli olmasini nasip etsin...

Eklentiler

• 20141226_184829-1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 220
Benim kizimin kesesi ilk gorundugunde kagidi elime alip baktigimda soldaydi 7 haftalikken iyice sagdaydi ultrason kagidinda. Bu kez kesesi sagdaydi 7 haftalikken soldaydi ama buna da kiz dedi dr yani pek guvenemiyorum ben bu tahminlere.
Mrb cnm saglokla sihhatle al bebisini kucaginabise sorcam cin takviminde ne cikiyor?bu ara acayip tskmis durumdayim cin takvimine sat ve dogum tarihini yazarmisin

Be
teşekkür ederim canım allah gönlündfekini versin sana sen ne istiyon
n
teşekkür ederim canım allah gönlündfekini versin sana sen ne istiyon
benim 5 yasinda bi kizim var esim erkek istiyo tabi ama benim gonlumden rabbim izin verirse hep bi kiz daha geciyo.6 .haftamdayim yasima 1 eklersem erkek eklemezsem kiz cikiuo bendede

Be

n
benim 5 yasinda bi kizim var esim erkek istiyo tabi ama benim gonlumden rabbim izin verirse hep bi kiz daha geciyo.6 .haftamdayim yasima 1 eklersem erkek eklemezsem kiz cikiuo bendede
hayıerlısı olsun canım bende erkek istiyorum kesinleşince yaz bakalım hangisi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…