- 10 Haziran 2014
- 605
- 212
- 83
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.701
Telden ekledim canım resim yan eklenmiş düzeltemedim o siyahlık kesem iste kesenin icinde sol alt kısımdada ufacık bebek görünüyorsizinki erkek gibi
sizinki erkek gibi
yan yüklemişsiniz fotografım fotosunu çekince parlamış anlaşılmıyor.ayrıca yan mı düz mü yatıyor anlamadım.
Ne güzel sana demiş benim daha 5/6 haftam var öreneblmem içinCanım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.
senin yaşadığın belirtileri bende yaşadım ekşi yiyorum kızım olacak diye çok sevinirken doktor erkek dedi hala bir sonrakinde kız dermi diye umudum var kontrolü bekliyorum. kesinleşince haber veririm.
Canim eger karindan bakilan ultrason ise kese fasulye seklinde ve bebek kesenin solumda yani burdaki kese durumauna gore kesin oglan..Kizlar bu bebikin cinsiyeti ne olabilir pekiEki Görüntüle 1422211
Canim cok net sagda kiz geliyor sanirim.Kizlar 8+6 lutfen yorumlarinizi bekliyorum. ..
Karindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmistiCanim eger karindan bakilan ultrason ise kese fasulye seklinde ve bebek kesenin solumda yani burdaki kese durumauna gore kesin oglan..
Vajinalde bakılınca ders oluyormuş yani solda kız sağda erkek bebek diyorlar buradaki teoride.Karindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmisti
Benim ikinci gebeligim gecen gebeligimde butun teoriler cin takvimi haric erkek diyodu cinsiyeti kizdi aslinda yüzde yüz degil tabi hic bi teoriVajinalde bakılınca ders oluyormuş yani solda kız sağda erkek bebek diyorlar buradaki teoride.
Tatlıyı genelde erkek bebek bekleyenler yiyemiyormuş, portakal suyunu da kız bebeği olan annelerin çok aşerdiğini okudum.
http://www.e-gebelik.net/gebelik_genel_bilgiler/kiz_mi_erkek_mi.asp
ama bunların geçerliliği yok tabi inşallah istediğin gibi olur.
benim erkek için 12 tane kızda 2 ifade tutuyor.
Rus ve Çin takviminde kız çıkmıştı benimde kesin değil 7 marta kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum
amOz
[QUOTE="zeynepsare86, post: 39514255, member: 64eindan cnm tam 7.0 di vajinalde tam tersi cikmisti
Benim bebişe kimse yorum yapmamıştı solda duruyor ve erkek dedi doktorumuz genelde tutuyor teori.ilk bebeğimde tam ortada topaç gibiydi kızım oldu.Resmi 150. sayfadabuda benim ikinci miniğim bugün gittim doktora 8.haftamız yorumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?