Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Bu 10haftalıkken kızlar. Sizce ne tarafta?

Eklentiler

• 14235649756531296710102.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 123
Canım hayırlı olsun bende kız çok istiyorum kız belirtileri nasıl oldu sende yazarmisin

ya bende erkek belirtileri de vadı yani bu internette yazarlardan mesela göbegm tüylendi ama göğüslerm acayp büyüdü ilk 3 ay cok fazla mide bulantm oldu mide yanması istahszlık falan vardı suan da karnım yaygın biseklde büyüyo bu kadar ama daha cok genetik dyolar annem de aynı seklde olmus teyzemde ama teyzemnki erkekdi hayrlısı Allah gönlüne göre versn herkesn ☺☺☺

bu belirtiler hiç tutmuyor sanırım ama erken dönemde yani başlangıçta erkek bebekte bulantı daha az oluyormuş diye duydum.
bende hep ekşi yedim kızı doğurcam diye düşünürken doktor %80 erkek dedi. çin rus takvimi hepsini yanlış gösterdi gerçi sonucumuz hala kesin değil.

ben

hayrlısı olsun insallah bende cok eksi yiyorm ama annem hamileyken hc yemems 3 kızız zaten eksiyi hc sevmez ama ben hep severdim bence bu tarz belirtiler gercek degil kalıtsal anca %10luk bi gecerlilgi var.

Onu da koymuştum canım. Bir önceki sayfada. O da yine sağa yakın gibi duruyor ama doktorum erkek dedi bana. Kesin olmamakla birlikte.
Doktorun nasıl cinsiyeti söyledi 10.hafta çok erken değil mi nub'u da görünmüyor neye göre söyledi acaba merak ettim.

Yok canım 10.haftada söylemedi. 12+3 te söyledi. Cinsel organ görmüyorum ama erkeğe benziyor dedi.
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur bu yöntemler hep tahmin zaten birinde tutsa öbüründe tutmuyor kız mıydı erkek miydi derken vakit geçiyor. yakında kesinleşir zaten bende ikili taramanın sonucunu merak etmeye başladım cumartesi gittiğim için 4-5 gün sürebilir dediler önemli olan sağlıklı olmaları sonuçta

Evet canım yakında kesinleşicek. Bir oğlum olduğu için kız olmasını isterdim ama kısmet önemli olan sağlıklı olması.
İkili testininn sonucu iyi çıkar inşallah. Benim temiz çıktı çok şükür.

İnşallah canım bugün çıkar diye düşünüyorum iyi dileklerin içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…