- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
- Konu Sahibi Havalianne__
-
- #1.681
:))) çok enteresan şeyler duyuyoruz:) benmde 9. haftalık görüntüde sağda yani kız.. çin takvimine göre erkek.. cildim çok bozuldu kız.. ekşi ve tuzlu yiyorum erkek:))))) böle bir karmaşa içindeyim Allahım hayırlısını versinn:)))soldaysa erkek, sağdaysa kız buradaki teoriye göre ama 7-8-9 haftalık ultrason görüntüsü olması gerekiyormuş. benim 7.hafta soldaydı 10.hafta sağa geçti. seninki kaç haftalık
canım normalde "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı" diyorlar.:))) çok enteresan şeyler duyuyoruz:) benmde 9. haftalık görüntüde sağda yani kız.. çin takvimine göre erkek.. cildim çok bozuldu kız.. ekşi ve tuzlu yiyorum erkek:))))) böle bir karmaşa içindeyim Allahım hayırlısını versinn:)))
aynen rivayetler birbirini tutmuyor ve aklımız karışıyor. sen 15. haftadaymışsın söylemedimi doktor:)) benm 13. haftada kontrolüm var ozamandan umutluydum ama seni görünce o da gitti.:))canım normalde "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı" diyorlar.
Çin rus takvimi hepsinde kızdı daha kesinleşmediği için bir daha sefere kız der doktorum diye hala umutluyum.
kese kısmına gelince 7. haftayda soldaydı.
yediklerim aynı senin gibi tuzlu limon, yeşil zeytin ve turşu yemek üstüne gün içinde atıştırmalık olarak tükettim.
bide çin takviminde yaş ekleme karmaşası var kiminde 1 kiminde 2 ben kendim baktım erkek, otomatik çin yaşını hesaplatınca +1 ekledi kız çıktı.
bulantım kusman hiç olmadı sadece 12. hafta faranjitle beraber 1 hafta çok kötü oldum ama ilaçsız atlattım çok şükür
erkek bebeklerde erken dönemlerde bulantı kusma az olurmuş diyede bir rivayet var ama bunlar kişiden kişiye değişiyor. sabırla beklerken günleri geçiriyoruz.
bu resim 8. haftanın sonu 9.haftanın ilk günüsoldaysa erkek, sağdaysa kız buradaki teoriye göre ama 7-8-9 haftalık ultrason görüntüsü olması gerekiyormuş. benim 7.hafta soldaydı 10.hafta sağa geçti. seninki kaç haftalık
bence sağda görünüyor ama parlak yer dediğini anlamadım başka fotoğrafı yok mu çok bulanık çıkmış doktorun boyunu ölçtüğü 2 nokta arası olanlarda daha rahat anlaşılıyor.Kizlar bu ultrasona gore ne sizce tahminlerinizi bekloyorum 8 haftalik burda altta gorunen parlak yer melegim
cnm benim bebegim içinde yorum yaparmısın 13+1bence sağda görünüyor ama parlak yer dediğini anlamadım başka fotoğrafı yok mu çok bulanık çıkmış doktorun boyunu ölçtüğü 2 nokta arası olanlarda daha rahat anlaşılıyor.
Canım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.cnm benim bebegim içinde yorum yaparmısın 13+1
çok teşekkürler cnm bu 8+5 günlüktüCanım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.
Doktor büyük ihtimalle nub una göre söylemiştir, bize öyle açıkladı ve doğruluk payı yüksekmiş. Fotoğrafta ben göremedim başka fotoğraf varsa oradan bakayım.
Ben ilk gebe kaldıktan bir süre sonra yyakın bir arkadaşımızın oğlu olacağı kesinleşti. Kayınpederim o zaman erkek sezonudur herkes erkek doğurur dedi. Şu anda 2 kişi kesin erkek bekliyor. ben dahil 3 kişiye de doktorumuz büyük ihtimalle erkek demiş seni de sayarsam 4 oluyoruz. Kayınpederimin içine mi doğdu herhalde diyorum.
buda bugün cekilen cnmCanım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.
Doktor büyük ihtimalle nub una göre söylemiştir, bize öyle açıkladı ve doğruluk payı yüksekmiş. Fotoğrafta ben göremedim başka fotoğraf varsa oradan bakayım.
Ben ilk gebe kaldıktan bir süre sonra yyakın bir arkadaşımızın oğlu olacağı kesinleşti. Kayınpederim o zaman erkek sezonudur herkes erkek doğurur dedi. Şu anda 2 kişi kesin erkek bekliyor. ben dahil 3 kişiye de doktorumuz büyük ihtimalle erkek demiş seni de sayarsam 4 oluyoruz. Kayınpederimin içine mi doğdu herhalde diyorum.
bu 12+0 canımCanım baktım bebeğin sağda ama burada kesenin konumuna göre tahmininde daha erken (7-8-9. haftalar için)görüntüsü olması lazım. Benim bebeğim 7. haftada soldaydı 10.haftada sağa geçti. o yüzden yanıltabilir.
Burada sağda gibi inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizim 13+2lik görüntümüz böyle doktor erkek dedi ama kesin değil. seninkiyle karşılaştır bakalım bende hiç anlamıyorumçok teşekkürler cnm bu 8+5 günlüktü
bende hiç anlamıyorum gülüm benim fotolar net çıkmıyoBurada sağda gibi inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizim 13+2lik görüntümüz böyle doktor erkek dedi ama kesin değil. seninkiyle karşılaştır bakalım bende hiç anlamıyorum
Canım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.Kızlar bunlarda benim 5 / 7 haftalık ultrason resimlerim benim hep sag yumurtalıgım agrıyordu adet tarihime yakın ama minik en basından beri solda 2 hafta icinde ortaya dogru gelir sanırım canım hep eksi tuzlu cekiyo tatlı yiyince midem bulanıyo bide cok üsüyorum hayırlısı Allahtan saglıklı olsunda ilk cocugumuz ikisinide istiyoruz maksat öyle eglence olsun yorumlarnızı bekliyorum
sizinki erkek gibibu 12+0 canım
sizinki erkek gibiBurada sağda gibi inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bizim 13+2lik görüntümüz böyle doktor erkek dedi ama kesin değil. seninkiyle karşılaştır bakalım bende hiç anlamıyorum
yan yüklemişsiniz fotografım fotosunu çekince parlamış anlaşılmıyor.ayrıca yan mı düz mü yatıyor anlamadım.Kızlar bunlarda benim 5 / 7 haftalık ultrason resimlerim benim hep sag yumurtalıgım agrıyordu adet tarihime yakın ama minik en basından beri solda 2 hafta icinde ortaya dogru gelir sanırım canım hep eksi tuzlu cekiyo tatlı yiyince midem bulanıyo bide cok üsüyorum hayırlısı Allahtan saglıklı olsunda ilk cocugumuz ikisinide istiyoruz maksat öyle eglence olsun yorumlarnızı bekliyorum
Canım 5 haftalıkta bebis yok evet doktora sordum rahmin solunda kese dedi .. 7 haftalık resimdede kese yine aynı yerde icinde bebek var bebek kesenin sagında kesenin yerimi önemli icindeki bebegin yerimi benim kafam karıstı simdiCanım 5 haftalıkta zaten bebiş görünmez kese görünür. 7 haftalık resminde de 5 haftalıkta kese sanki sağda ama bebek ne tarafta ben göremedim.
senin yaşadığın belirtileri bende yaşadım ekşi yiyorum kızım olacak diye çok sevinirken doktor erkek dedi hala bir sonrakinde kız dermi diye umudum var kontrolü bekliyorum. kesinleşince haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?