Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

Kizlar kactir yaziyorum banada yorum lutfen 1.resim 9.hafta 2.resim 7.hafta canlar ikiside karindan usg
20190527_150617.jpg

Eklentiler

• 20190517_113820.webp
    20190517_113820.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 31
zeynoc17 sende yorumlayabilirmisin cnm senin yorumunuda mrk ediyorum😊Ben vajinal utrasonda bebek soldaysa kız diye anlamistim kafam karisti simdi😂😂 o yüzden senin yorumunuda mrk ettim
Karından usg de bebek solda ise erkek canım. Vajinal de solda ise kız sagda ise erkek. Senin bu teoriye göre kız gibi duruyor ama bana sorarsan senin bebegin erkek haftası küçük olmasına ragmen erken sekillenmiş ♥️ gönlünden geçen olsun inşallah

Karından usg de bebek solda ise erkek canım. Vajinal de solda ise kız sagda ise erkek. Senin bu teoriye göre kız gibi duruyor ama bana sorarsan senin bebegin erkek haftası küçük olmasına ragmen erken sekillenmiş ♥ gönlünden geçen olsun inşallah
Cnm çok tsk ederim cvp için hakkımızda hayırlısı insallah bütün anneler icin 💕💕💕Bir oğlum bir kızım var ikisinide tattim cok sükür bu ücüncüsü ama yinede insan cok mrk ediyor.Tahminlerde bulunmak bile cok eglenceli...Cinsiyet belli oldumu yazicam cnm.Oglumda nub teorisi tutmustu kizimda net degildi resim ondan bakmadim hic bakalim ücüncüde hangi teori tutucak😁Sevgiler cnm sağlikla kalin...💖💖💖

Cnm çok tsk ederim cvp için hakkımızda hayırlısı insallah bütün anneler icin 💕💕💕Bir oğlum bir kızım var ikisinide tattim cok sükür bu ücüncüsü ama yinede insan cok mrk ediyor.Tahminlerde bulunmak bile cok eglenceli...Cinsiyet belli oldumu yazicam cnm.Oglumda nub teorisi tutmustu kizimda net degildi resim ondan bakmadim hic bakalim ücüncüde hangi teori tutucak😁Sevgiler cnm sağlikla kalin...💖💖💖
Bekliyorum mutlaka haberlerini canım. Saglıkla gelsin bebegin ♥️♥️

Back
X