- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Havalianne__
- #5.941
İnşallah gösterir canım bekliyorum haberlerinihadi inşallah tutar şuan takvime göre 9 usg ye göre 8. haftamdayım 24 haziran da gösterirse ögrenicem inşallah yazarımmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gösterir canım bekliyorum haberlerinihadi inşallah tutar şuan takvime göre 9 usg ye göre 8. haftamdayım 24 haziran da gösterirse ögrenicem inşallah yazarımmm![]()
Canim banada yorum yaparmisinKarın usg ise erkek gibi
Teşekkür ederim canım yorumların içinErken şekillenmiş erkek gibi bence
Erkek bence canımEki Görüntüle 2273035 Eki Görüntüle 2273033
Teyzeleri bizide yorumlarmısınız? 8+4 ve vajinal ultrasonBakalım ne yorumlar gelecek çok eglenceli oluyor tahmin etmesi
![]()
Canım kese konumuna göre erkege yatkın duruyor.Kizlar kactir yaziyorum banada yorum lutfen 1.resim 9.hafta 2.resim 7.hafta canlar ikiside karindan usgEki Görüntüle 2273824
Eki Görüntüle 2273035 Eki Görüntüle 2273033
Teyzeleri bizide yorumlarmısınız? 8+4 ve vajinal ultrasonBakalım ne yorumlar gelecek çok eglenceli oluyor tahmin etmesi
![]()
Canım kese konumuna göre erkege
Canim lutfen benimkinede bakarmisinTeşekkür ederim canım yorumların için![]()
Ay sonunda cevap gelmis cok tesekkur ederim yorumun icin canim cinsiyeti ogreniyim sana yazicam burdanCanım kese konumuna göre erkege yatkın duruyor.
Bekliyorum mutlaka canım. Gönlünden geçen olsun inşallahAy sonunda cevap gelmis cok tesekkur ederim yorumun icin canim cinsiyeti ogreniyim sana yazicam burdan
Aminnn tekrar cook tesekkur ederimBekliyorum mutlaka canım. Gönlünden geçen olsun inşallah ♥
zeynoc17 sende yorumlayabilirmisin cnm senin yorumunuda mrk ediyorumBen vajinal utrasonda bebek soldaysa kız diye anlamistim kafam karisti simdi
o yüzden senin yorumunuda mrk ettim
Karından usg de bebek solda ise erkek canım. Vajinal de solda ise kız sagda ise erkek. Senin bu teoriye göre kız gibi duruyor ama bana sorarsan senin bebegin erkek haftası küçük olmasına ragmen erken sekillenmişzeynoc17 sende yorumlayabilirmisin cnm senin yorumunuda mrk ediyorumBen vajinal utrasonda bebek soldaysa kız diye anlamistim kafam karisti simdi
o yüzden senin yorumunuda mrk ettim
Karından sa erkek
Erkek gibikızlar selam bende yorum bekliyorum sizlerden :) konu sahibi olarak sizde yardımcı olursunuz artık![]()
Havalianne__
Eki Görüntüle 2273394
Cnm çok tsk ederim cvp için hakkımızda hayırlısı insallah bütün anneler icinKarından usg de bebek solda ise erkek canım. Vajinal de solda ise kız sagda ise erkek. Senin bu teoriye göre kız gibi duruyor ama bana sorarsan senin bebegin erkek haftası küçük olmasına ragmen erken sekillenmiş ♥ gönlünden geçen olsun inşallah
Bekliyorum mutlaka haberlerini canım. Saglıkla gelsin bebeginCnm çok tsk ederim cvp için hakkımızda hayırlısı insallah bütün anneler icinBir oğlum bir kızım var ikisinide tattim cok sükür bu ücüncüsü ama yinede insan cok mrk ediyor.Tahminlerde bulunmak bile cok eglenceli...Cinsiyet belli oldumu yazicam cnm.Oglumda nub teorisi tutmustu kizimda net degildi resim ondan bakmadim hic bakalim ücüncüde hangi teori tutucak
Sevgiler cnm sağlikla kalin...
![]()
Erkek bence canımKizlar banada söyleyin sizce ney olabilir cinsiyeti
Canım ya seninki kaçıncı sayfada bakiyim diyorum arıyorum bulamıyorummAminnn tekrar cook tesekkur ederim![]()