Bebeğin pozisyonu ???

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
Arkadaşlar şuan 31.haftanın içindeyim ve bebeğim 3 haftadır aynı poziyonda duruyor kafası sağ tarafta poposu kasıklarımn oralarda ve her hareketinde vajinama baskı oluyor ve irkiliyorum birden bazı zamanlarda kasıklarımı ağrıtabiliyor tekmeleriyle..problem olan tekmeleri değil aslında 3 haftadan fazla olacak hatta,sürekli aynı pozisyonda duruyor neden hiç yer değiştirmiyo haftalardır? bukadar hareketli olmasına rağmen pozisyon hep aynı..kafama takılıyor aynı durumu yaşayan varmı ?

sadece bende problem sanırım
bende de yedinci aydan itibaren hep oğlum ters duruyordu. dediğin gibi baskı ve ağrı yapıyordu. çok hareketli bir bebekti ama hep ters duruyordu. hatta ilk nst bağlandığında 36. haftaydı galiba hemşire bebeğin kalp atışı yok dedi. orda rahatsızlandım. sonra bebek ters duruyor dediğimde doğru bağladı.

benimkinin de başı sağda ayakları solda hareketli de maşallah ama benim de bazen genital bölgede ama dış kısımda ağrı oluyo ve bacaklarımın iç kısmı ağrıyor bu ağrı da bebek şu an ters olduğu içinmiş. doktorum öyle dedi yani :)

kızlar nasıl anlıyorsunuz neresii olduğunu ya ben bi türlü anlayamıyorum pozisyonun yada başıdır koludur.tek bildiğim sürekli hareket ettiği :emir_bebek:

canım doktor söylemişti bana ama zaten ben tahmn ediyordum hızlıca vurduğu yerlerde ayakları oluyor ama yavaş yavaş sadece ittiği yerde elleri başı oluyor zaten dokunduğunda hissedersin sertliği :)

canım doktor söylemişti bana ama zaten ben tahmn ediyordum hızlıca vurduğu yerlerde ayakları oluyor ama yavaş yavaş sadece ittiği yerde elleri başı oluyor zaten dokunduğunda hissedersin sertliği :)
Hadi yaa öylemi :) bazen sertleşiyor bi yer o zaman orası kafası olabilir demek.ademek. Tekme atıncada ayak oluyor doğruu .aama ben hep bunları aynı yerde değil farklı yerlerde yani bazen sağ bazen sol yukarı felan değişiyor yaa.o zaman benim oğluşum karnımda sürekli dönüp duruyor sanırım canım :KK66:

Arkadaşlar şuan 31.haftanın içindeyim ve bebeğim 3 haftadır aynı poziyonda duruyor kafası sağ tarafta poposu kasıklarımn oralarda ve her hareketinde vajinama baskı oluyor ve irkiliyorum birden bazı zamanlarda kasıklarımı ağrıtabiliyor tekmeleriyle..problem olan tekmeleri değil aslında 3 haftadan fazla olacak hatta,sürekli aynı pozisyonda duruyor neden hiç yer değiştirmiyo haftalardır? bukadar hareketli olmasına rağmen pozisyon hep aynı..kafama takılıyor aynı durumu yaşayan varmı ?
DOĞUMUUZ AYNI SANIRIM TATLIM
BENİM OĞLUMUN DURUŞU NORMAL

DOĞUMUUZ AYNI SANIRIM TATLIM
BENİM OĞLUMUN DURUŞU NORMAL
normal derken canım ? döndümü yani normal derken ? benmki bikaç gündür pozisyon değişti sanırım farklı yerlerde tekmelerini hissediyorum bakalm daha önümüzde haftalar var ama yinede insan düşünmeden edemiyor dönermi dönmezmi fln diye..

X