Bebeğin suyu geliyor olabilir mi?

Anneyim Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
99
69
36
Hayırlı günler hanımlar. Hamileligimde 38. haftaya geldim v ayin 5'ine sezeryan tarihim verildi. Iki gündür gecmeyen bir bel v kasik agrisi yasiyorum. Birz oncede oturdugum yerde altimdan ılık birseyler aktigini hissettim. İç camasirim ıslanmisti fakat cok afedersiniz beyaz akinti seklinde geliyor. Bebegin suyu berrak oluyor diye biliyorum. Acaba akinti ile karisik gelebilir mi? Ne yapacagimi sasirdim acaba gitsem mi doktora?

Hayırlı günler hanımlar. Hamileligimde 38. haftaya geldim v ayin 5'ine sezeryan tarihim verildi. Iki gündür gecmeyen bir bel v kasik agrisi yasiyorum. Birz oncede oturdugum yerde altimdan ılık birseyler aktigini hissettim. İç camasirim ıslanmisti fakat cok afedersiniz beyaz akinti seklinde geliyor. Bebegin suyu berrak oluyor diye biliyorum. Acaba akinti ile karisik gelebilir mi? Ne yapacagimi sasirdim acaba gitsem mi doktora?

haftan doğum haftalarnda.bence sen bi doktora git.akıntı o kadar çamaşırı ıslatmaz,kıyafetin falan da ıslandıysa hiç gecikme derim.

hıç beklemeyın zaten ağrınızda varmış .nıye beklıyorsunuz kı? bı gidin görunun son haftalar riske girmeyın
hayrlı doğumlar dilerim

Cnm doktora git kontrolunu yapsinlar ne olur ne olmaz tehlikeye atilacak bi konu degil bu belki sezeryana alicaklar hemen belki bekle dicekler ama git

Doktorunu arayıp sor bence muhtemelen gel diyecek. Ağrında varmış ihmal etme, hayırlı Doğumlar dilerim.

bence bekleme son 1 haftan kalmış senin bu yorumunu dr farklı yorumlar sen bir görün .hayırlı doğumlar...

bebeğin suyu değil nişanı olabilir ...
ben yaşamadım sezryan olmuştum ama normal doğum yapan arkadaşlarım anlattılar..nişnadan sonra 24 saat içinde doğum yaşanıyormuş haberiniz olsun..
biran önce arayın doktorunuzu ve hastaneye gidin kontrol ettirin..

Canim benim suyunda öyle SAKIR SAKIR akmamisti hafif sizinti gibi oolmuştu bende anlayamadim. Gecesinede yoğun kivamli akinti yani nisan gelmisti. Herkeste farklı oluyor yani bende çok su gelecek saniyordum ama öyle olmadi. Doktorunla kkonuş mutlaka agrinda varmis hem.

Doktorunuza telefonda sorun, gerekli görürse gel der zaten

X