bebegin ten rengi???

fatmakatsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
39
122
40
Merhaba arkadaşlar deneyimli annelere benim bir sorum olucak konu cok onemli degil belki ama merak ettim acikcasi belki bir fikri olan olabilir oglum suan iki aylik ilk dogdugunda kipkirmiziydi sonra rengi esmer oldu ama kasi ve kirpikleri iyice acik kumraldi hala daha oyle hatti saci bile ilk siyahti gun gectikce acildi kaslari gibi acik kumral oldu teni acildi ama cok degil acik esmer oldu saclar ve kasiyla tezat geliyor acaba rengi daha acilir mi bu arada gozleri kahve ve yesil arasinda gidip geliyor hala daha ben bu arada beyaz tenliyim esim esmer cocugum bana daha dogrusu babama ve erkek kardesime benziyor sizce teni ne renk olur tabi en onemli olan konu sagligi saglikli olsunda ne re.nk olursa olsun kime benzerse benzesin dedim hep dogmadanda halada oyle diyorum ama iste insanogluyuz herseyin nasil olcak diye meraklanip duruyoruz iste

Valla bi bilgim yok ama ben dogdugumda kap karaymışım büyüdükce açıldım şimdi kumralım açık tenliyim :)) bu arada annem esmer babam sarışın :))

Fikirler pekte umrunuzda degil gibi zaten !!! Niye fikir bekliyorsunuzki?

Esim esmer ben beyazim oğlum doğduğunda çok açık tenli sarisindi oyleki kası kirpikleri yok gibiydi daha sonra 2-3 aylıkken esmerlesti kapkara saçlar derken saçları döküldü alttan sari saçlar geldi simdi 22 aylık ilk doğduğu gibi sarışın, sari saçlı, ela gözlü , maşallah seker mi seker bi oğlan. Demem o ki çokta belli olmuyor 1 yaşlarında ancak herşey oturuyor ten rengi falan sağlıkla büyür insallah

Fikirler pekte umrunuzda degil gibi zaten !!! Niye fikir bekliyorsunuzki?
Yok efendim yanlis anladiysaniz kusura bakmayin sizin yazinizida okudum cok sagolun ben baskalarininda boyle olup degisen varmi diye o manada soyledim diger turlu herkezin fikirleri benim icin cok onemli cok sagolun yazdiginiz icin

benim oglum kipkirmiziydi dogdugunda,sonra koyulasti simdiyse sarisin yesil gozlu bi cocuk:confused:

Merhaba arkadaşlar deneyimli annelere benim bir sorum olucak konu cok onemli degil belki ama merak ettim acikcasi belki bir fikri olan olabilir oglum suan iki aylik ilk dogdugunda kipkirmiziydi sonra rengi esmer oldu ama kasi ve kirpikleri iyice acik kumraldi hala daha oyle hatti saci bile ilk siyahti gun gectikce acildi kaslari gibi acik kumral oldu teni acildi ama cok degil acik esmer oldu saclar ve kasiyla tezat geliyor acaba rengi daha acilir mi bu arada gozleri kahve ve yesil arasinda gidip geliyor hala daha ben bu arada beyaz tenliyim esim esmer cocugum bana daha dogrusu babama ve erkek kardesime benziyor sizce teni ne renk olur tabi en onemli olan konu sagligi saglikli olsunda ne re.nk olursa olsun kime benzerse benzesin dedim hep dogmadanda halada oyle diyorum ama iste insanogluyuz herseyin nasil olcak diye meraklanip duruyoruz iste
Konuyu açalı çok olmuş ama merak ettim çocuğunuzun ten rengi nasıl oldu degistiyse de kaç aydan sonra değişti ben de yeni doğum yaptım bebegimin elleri ayakları pamuk gibi bembeyaz ama teni esmer doğduğunda da kırmızıydı merak ettim o yüzden en önemlisi sağlıklı olması tabi Allahım a sonsuz hamdu senalar olsun bu nimeti tattirdigi için :)

X