- Konu Sahibi filizerdem
-
Merhaba.Oğlumu allerji uzmanına götürdük.Test yapıldı, sütte ve bir miktar da yumurta akında kabarma oldu.Kan testi de yapılıyor doğrulamak için.Ama gıda allerjisi çıksa bile, o gıdaları kesince %100 düzelme olmazmış zaten.olsun ne kadar düzelirse kar kardır.Ne yazık ki bu olay belli bir yaşa kadar devam edecek gibi görünüyor.Sadece alevlenmeleri bastırmak mümkün.Bu da ne yazık ki kortizon ve bol nemlendiriciyle oluyor.Herkese geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm..benim kızımda da kortizonlu merhem etsikisini göstermeye başladı şükür..kızım daha çok minik ek gıda almıyor ama sanırım benim sütümden geçen bişey etkiliyor onu..alerji testi b u kadar küçükken yapılıyormu bilmiyorum ama yaptırmayı düşünüyorum..yaptırıncaya kadar da yumurtayı kestim yemiyorum..çikolata falan gaz yapıyo diye yemiyorum..şimdilik deniyorum bakalım..erzincanda alerji testi yapan yer aramam bitsin yaptırcam inş...
Merhaba,benim oğlum 5.5 aylık.Birkaç aydır egzama sorunun yaşıyoruz maalesef. Kıyafetleri sabunla ykayıp ütülüyorum.Dalinin yumuşatıcısını almıştım hipallerjenik yazıyordu üzerinde ama mahvetti bebeğimi.Dr umuz kortizonlu krem verdi bir de yoğun bir nemlendirici losyon.Banyo yapptırırken de babe nin yağlı sıvı bir sabununu fakat pek etkisini göremedim. Kremi bıraktığımız an tekrarlıyor.Bebeğim çok huzursuz kaşımak istiyor sürekli.Kollarında bacaklarında ve göğsünde çıktı.Yanaklarında da var çok zor bir durum.Allah şifa versin bebeklerimize.H.sonu tekrar götüreceğiz doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?