- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Canım bizde böyle bişey olmadı ama burda olan çok arkadaş var ve gebelik ilerledikçe doktor kontrolünde yavaş yavaş büyümenin azaldığını hatta Doğuma kadar normal düzeyine geldiğini çok okudum burda.. elbet başına gelenler yazacaktır sen bol bol dua etAnne karninda böbrek genişlemesi teşhisi kondu varmı kimse
Saolasin canim inş azalır hayirlisiyla bisikinti olmaz :-(Canım bizde böyle bişey olmadı ama burda olan çok arkadaş var ve gebelik ilerledikçe doktor kontrolünde yavaş yavaş büyümenin azaldığını hatta Doğuma kadar normal düzeyine geldiğini çok okudum burda.. elbet başına gelenler yazacaktır sen bol bol dua et
Allah razı olsun canım ben nete elim gidip bakamıyorum çok üzülüyorum gerçek ten zor bir durum ufak ya olsa insanı yipratiyorInternet ten arastirdim naklinden bahsetmiyor hiç.düzenli kontrolle izlenip genişlemenin ilerlemesi durumunda ameliyat ediliyormuş
Rabbim seninde yardımcın olsun ne yapılacak peki doğunca hemen amileyat mıBenim bebegimde de bagirsak genislemesi var.ayrıntılı da ortaya çıktı.1.6 mm.den 2.6ya cikti zamanla ama bu tarz şeyleri erken öğrenmek büyük şans. Bize %99 ameliyat dendi ama doğmadan kesin bir şey söylemiyor kimse.haftaya cuma sezeryanla alacaklar, cocuk cerrahi da girecek doğuma.ilk ogrendigimizde biz de çok üzüldük ama Rabbim dermansiz dert vermesin.Inşallah seninki kendiliğinden düzelir Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin saglikla
O konuda hiçbir dr. doğmadan birsey söyleyemeyiz dedi.ultrason çekilecek dogunca,duruma göre hareket edecekler.stresli bekleyiş ancak doğduktan sonra son bulacak.sonrası allah kerim.Rabbim seninde yardımcın olsun ne yapılacak peki doğunca hemen amileyat mı
Allah yar ve yardımcın olsun canım inş tez zamanda kurtulursunuz inş sağlıklı bir şekilde doğar çok zor bir süreç gerçekten :-(rabbim herzaman daraltmaz inş bı kapıyı açarO konuda hiçbir dr. doğmadan birsey söyleyemeyiz dedi.ultrason çekilecek dogunca,duruma göre hareket edecekler.stresli bekleyiş ancak doğduktan sonra son bulacak.sonrası allah kerim.
Allah razı olsun canım. Inşallah siz de atlatırsınız bu süreci hicbir seye gerek kalmadan.Allah yar ve yardımcın olsun canım inş tez zamanda kurtulursunuz inş sağlıklı bir şekilde doğar çok zor bir süreç gerçekten :-(rabbim herzaman daraltmaz inş bı kapıyı açar
Allah razı olsun canım. Inşallah siz de atlatırsınız bu süreci hicbir seye gerek kalmadan.[/QQU
Amin canım inş Rabbim hayırlısını versin herşeyin hepimizin ins
Canım anne karnında dgilde benm kardeşimde bebekken olmuştu ilaç kullandi tedavi aldı büyümesi durduruldu diğer organlar böbreğe yetişene kadr tedavi devam etti sonra ara ara kontrollere gitti smdi koca kız oldu 15 yaşında maşallah bnde ufaktm o zamanlar ama hatırlıyorum ..
Himmm anlıyorum Rabbim ikinizinde sifasinı versn ya zor .. smdi ne yapmayı düşünüyor doktorunBende up darligi var canm. Yani bobrekten mesaneye inen kanal dar. Onun tedavisi yokta ameliyati var. Her 6ayda bir kontrole gidiyorum kapanma tamamen olursq ameliyat olcam. Up darligida bobrekte genisleme yapio benim bebisin de genislemesi buyuk ihtimal bundan dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?