- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Allah razı olsun canım inş tedavisi mümkün se Rabbime çok şükür inş benimkide geçer hayirlisiylaBenim kızımda wardı.. doğuma kadar da öyle dewam etti.. doğum sonrası 40günlükken geçti.. korkma geçiyo..
Amin canım inş Rabbim hayırlısını versin erken doğum falan olur diye korkuyorum aslında sıvı azalması na sebep olabiliyormus ya bu durumCanım benim bebegimde ayrintili ultrasonda sağ bobrekte 4mm genişleme gordugunu söylemiş, dogumdan sonra takip önermişti dr.
Dogumdan sonra ilk kez 3 aylıkken 3.5mm olarak ölçüldü. Sonra 7 aylıkken 2.5mm olmuş.
5mm nin altı olunca çok önemsemediklerin söylediler bize.
Gönlünü ferah tut. Zaten anne karninda birsey yapilamiyor. Dogunca da kontrole götürüp bu durumu uzmanlarin değerlendirmesine gore hareket edersiniz.
Saglikla gelsin minigin.
Himmm anlıyorum Rabbim ikinizinde sifasinı versn ya zor .. smdi ne yapmayı düşünüyor doktorun
İnsllh bir sorun olmaz sağ saglim bebeğini kucağına alır ve büyütüsn..Coo teşekkür ederim canım. Doktor takipte olcaz suan müdahalelik bisey yok dedi. Sagolsun her gittigimizde detayli ultrasonda bakiyor.ama dogunca cocuk nefrologuna gozukucez
İnsllh bir sorun olmaz sağ saglim bebeğini kucağına alır ve büyütüsn..
AminnnnnInsallah canim. Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Olmadan kotuyu düşünüp boşa tasalanma, hep umutlu ol güzel bebeğin sevgi merhamet dolu güzel annesiAmin canım inş Rabbim hayırlısını versin erken doğum falan olur diye korkuyorum aslında sıvı azalması na sebep olabiliyormus ya bu durum
Merhaba benim oglumda da bobrek genislemesi vardi. Anne karninda 21 mm kadar cikti. 37 haftada sezeryanla aldik. Sonra 25 oldu. Antibiyotik tedavisi verildi. 4 aylikken geriledi.18 oldu. 8 aylikken 15 mm indi. İyilesme devam etti simdi 2 yasinda cok sukur 8 mm. Oldu. Hamilelik psikolojiniz onemli sakin olun iyi bi dr girin . Yani bizim bebegin bobregi 25 mm gordu. Erken dogum ihtimalini dusunun akcige r gelistirici igne yaptirin. İyi beslenin. Cocuk toplu olsun.
Masallah sevindim adiniza. Allah bagislasin bi avazda kurtarsin.
Canım en çok büyüdüğü zamanlar şimdiler asıl büyümeyi şimdi gösteriyor bakalım bekliyorum canım.ins bisikinti olmaz saolasin geçmiş olsun Allah yardımcın olsunMerhaba benim oglumda da bobrek genislemesi vardi. Anne karninda 21 mm kadar cikti. 37 haftada sezeryanla aldik. Sonra 25 oldu. Antibiyotik tedavisi verildi. 4 aylikken geriledi.18 oldu. 8 aylikken 15 mm indi. İyilesme devam etti simdi 2 yasinda cok sukur 8 mm. Oldu. Hamilelik psikolojiniz onemli sakin olun iyi bi dr girin . Yani bizim bebegin bobregi 25 mm gordu. Erken dogum ihtimalini dusunun akcige r gelistirici igne yaptirin. İyi beslenin. Cocuk toplu olsun.
Rabbim evlatla imtihan etmesin gerçekten çok zorAmin Allah yardimcimiz olsun. Oglum simdi iki yasinda aslan gibi kurban oldugum. Allah butun hastalara sifa versin. Dr bitti demesini bekliyoruz nisanda bi kontrolu var. Zor ama siz guclu olun. Hic unutmam bi anne gelmisti onun yavrusuda ayniydi benimki gibi kucucuk agliyordu bende oturup agladim. Doktor bana senin oglun iyilesiyo niye agliyorsun dedi yurek iste yaniyo
Kaç haftalıksın Can'ım? Benim ayrıntılıda bi böbreğinde hafif genişleme var denildi. Üç hafta sonra bugün gittim şükür Allah'ıma düzelmiş normal dsdi. O kadar çok ağladım sızladım sana anlatamam bebeğini üzme düzelir oBenim bebegimdebobreginin tekinde 7mm genisleme varmis cok korkuyorum. Takip altina alcaklarmis bebegimi
28 haftaligim ins duzelir canim ayrintilidayken hicbiseyi yoktu bugun gittigimde buyume oldugunu ogrendim Rabbim bebeklerimizi korusun insKaç haftalıksın Can'ım? Benim ayrıntılıda bi böbreğinde hafif genişleme var denildi. Üç hafta sonra bugün gittim şükür Allah'ıma düzelmiş normal dsdi. O kadar çok ağladım sızladım sana anlatamam bebeğini üzme düzelir o
Bebeğin kız mı erkek öi? Düzelir diyor Dr lar . Korkma inşlh geçer28 haftaligim ins duzelir canim ayrintilidayken hicbiseyi yoktu bugun gittigimde buyume oldugunu ogrendim Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Erkek ins gecer canim erkek bebeklerde daha sk gozukuyomusBebeğin kız mı erkek öi? Düzelir diyor Dr lar . Korkma inşlh geçer
Aynen canim en kotu sunnet ettiriyorsun dogunca geviyor benim bebegim kiz oldugu icin ben cok telas yapmistimErkek ins gecer canim erkek bebeklerde daha sk gozukuyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?