Cvp verdigin için teşekkürler ben emzirmiyorum bizimkinde kabartilar tek tek karında ve bez kısmında oluyor bu kabartilar cogu zaman var geçiyor tekrar başlıyor ilk defa susam verdigimde yüzünde çıktı birde gecen gün tabağın icinde olan çikolatayı sigirip yemiş sabah kalktığında yanakları kizarmisti bu vucuttaki kucuk kabartilarda alerji oluyormu
Birde ben peynir veriyorum hiçbir sorun yasamadim ek gıdaya geçtiğimde tek tek verdim problem çıkmadı yuzundedi ilk defa susamli krakerde kizardi ve 2 gün önce çıktı ama salçadan şüpheleniyorum yada çikolata veya pasta türlerinden nekadar dikkat edersem edeyim vücudundaki kabartilar ansızın çıkıyor kasık tarafı kucuk sivilce gibi icinde su varmış gibi parlak ve kirmizi
Birde ben peynir veriyorum hiçbir sorun yasamadim ek gıdaya geçtiğimde tek tek verdim problem çıkmadı yuzundedi ilk defa susamli krakerde kizardi ve 2 gün önce çıktı ama salçadan şüpheleniyorum yada çikolata veya pasta türlerinden nekadar dikkat edersem edeyim vücudundaki kabartilar ansızın çıkıyor kasık tarafı kucuk sivilce gibi icinde su varmış gibi parlak ve kirmizi
kızlar süt alerjisi olup neocate le yoğurt yapan var mı? doktor yoğurt yap yedir dedi bende afalladım tavsiye öneri bekliyorum sizlerden
ben denedim ama tutturamadım oldukça sıvı bir halde kalıyo. mama halinde iğrenç zaten yoğurt yapsam daha zor yiyeceğini düşündüğüm için uğrşmakdan vazgeçtim.
maya olarak inek yoğurdu mu kullanıyosunuz peki?
evet ilk çıkan yoğurdu tekrar maya olarak kullanıyosun ilk yoğurdu bebeğine yedirme. Ben soya sütündende denedim oda çok sıvı bi haldeydi.
Gulican ben yurt dısında yasıyorum aile dr götürdüm en erken 2 yasında alerji uzmanı 3 yasında dedi deri testini oda biraz agrili bir testmis herhalde ama hangi dr sorduysam erken cocuğun kucuk dediler bir defasında kan tahlili yaptirtim sonucları aile dr götürdüm baktığında evet alerjisi var ama neye alerjisi var belli değil dedi totali yokmuş bastan yaptirt dedi ama ben kiyamadim öyle kaldı ama önceki sonucları başka dr goturecem benim oğlanda öyle kusma kanlı kaka felan yok sadece vucudunda kabartilar çıkıyor birkaç güne kadarda yok oluyor sadece 2 defa yüzünde çıktı isilik gibi ilk çıktığında drmikrop kapmış dedi çünkü bütün vucudunda çıkmıştı 2. Dede yüzü kizardi 2 gündede hemen gecti benim problem nekadar dikkat etsemde vucudunda çıkıyor karın bölgesinde ve kasıklarda merak ettigim alerji ömrü boyunca kaliyormu yoksa belirli bir yasında geciyormu yada dikkat etmekmi gerekir
DR KIZIMDA İNEK SÜTÜ alarjisi olduğunu düşünüyor öncelikle süt ürünlerini kesicez sıkı bir diyet yapıcaz..5 tüp kan aldılar bgün kanda inek sütü alarjisinede bakılıyor..
dr neocate mama yazmış ama çok pahalı rapordan behsetmişsiniz dr bi deneyin içerse rapor yazalım dedi ama 90 tl ...yoku bunun çaresi numune falan göndermiyorlarmı?yarın alıcaz zaten ama bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
birde kızım 9 aylık ne yedireceğimi şaşırdım kahvaltı ve çorba tarifleri bekliyorum..muhallebide olabilir ama çookk kabız zaten...çorba tarifi olursa sevinirim..
DR KIZIMDA İNEK SÜTÜ alarjisi olduğunu düşünüyor öncelikle süt ürünlerini kesicez sıkı bir diyet yapıcaz..5 tüp kan aldılar bgün kanda inek sütü alarjisinede bakılıyor..
dr neocate mama yazmış ama çok pahalı rapordan behsetmişsiniz dr bi deneyin içerse rapor yazalım dedi ama 90 tl ...yoku bunun çaresi numune falan göndermiyorlarmı?yarın alıcaz zaten ama bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi?
birde kızım 9 aylık ne yedireceğimi şaşırdım kahvaltı ve çorba tarifleri bekliyorum..muhallebide olabilir ama çookk kabız zaten...çorba tarifi olursa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?