kızlar bende de ne sancı, ne açılma, ne de başka bir belirti var.. zaten bebeğin kafası büyük olduğu mecbur sezeryan olacam..
pazartesi yani 3 eylül de sezeryan olacam.. çok korkuyorum... inş hem bebeklerimiz hem de biz sağlıklı bir şekilde atlatırız doğumlarımızı... doğurunca haber verin mutlaka.. bakın benim ki kesin 3 eylül hastane falan her bişiy ayarlandı:) sizden de iyi haberler bekliyorum:)
mrb kızlar
29.08.2012 de sabah 5 te sezaryenle doğum yaptım.normal doğum diye gittim ama olmadı sezaryene aldılar.cok zor oldu ama agrılardan duramıyodum.bugun fırsat bulabildim yazmaya anca toparlandım.cok şükür biraz daha iyiyim bebeğim de iyi.sizler naptınız toparlanır toparlanmaz iyi haberlerinizi bekliyorum.
mrb kızlar
29.08.2012 de sabah 5 te sezaryenle doğum yaptım.normal doğum diye gittim ama olmadı sezaryene aldılar.cok zor oldu ama agrılardan duramıyodum.bugun fırsat bulabildim yazmaya anca toparlandım.cok şükür biraz daha iyiyim bebeğim de iyi.sizler naptınız toparlanır toparlanmaz iyi haberlerinizi bekliyorum.
merhaba ben de 20 haftalık hamıleyım cumartesı günü doktora gittim koroid pleksus kisti beynın iki yanında da 8 er mm kalınlıgında cıktı daha önceden ıkılı ve uclu testler yaptırmamıstım o yuzden sonucları yok o gun hemen detaylı ultrasyon(renklı ultrason ) a girdim doktor diger organlarda bı anomalı gorulmedı dedı %90 26. haftada gecer dedı ama yıne de ıcım rahat etmedı ben nasıl beklıcem 6 hafta ya baska bı doktora mı gıtsem bılemıyorum
merhaba ben de 20 haftalık hamıleyım cumartesı günü doktora gittim koroid pleksus kisti beynın iki yanında da 8 er mm kalınlıgında cıktı daha önceden ıkılı ve uclu testler yaptırmamıstım o yuzden sonucları yok o gun hemen detaylı ultrasyon(renklı ultrason ) a girdim doktor diger organlarda bı anomalı gorulmedı dedı %90 26. haftada gecer dedı ama yıne de ıcım rahat etmedı ben nasıl beklıcem 6 hafta ya baska bı doktora mı gıtsem bılemıyorum
Canım bebegın hayırlı olsun Allah analı babalı saglıkla buyutmek nasip etsin.
Aaaa canım hayırlı olsun ne oldu bebişin ismi? Darısı zamanlıca başımıza...
tesekkur ederim canım ismi begüm.darısı sizin basınıza inşallah.uykusuz gecelerim basladı ama asıl zor olan o degil etrafımdaki kuru kalabalık.aklınızda bulunsun annenizden baskasını evinize cok sokmayın insan bebeğinden bişey anlamıyo sonra
merhaba;
bana da doktorum iki haftadır bebeğimin kafasında çok küçük kistler olduğunu söylemişti. bu günkü kontrolümde kistler büyümüş dedi çok korktuk. doktorum 30. haftaya kadar geçer geçmeyen görmedim dedi. sizlerin de yazdıklarınızı ilk sayfalardan itibaren tek tek okudum içim rahatladı. lütfen dua eder misiniz bana?. inşallah benim bebeğimdekilerde geçer.
kızlar bende 3 eylül de sezeryan ile doğum yaptım.. bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür... ama bu sezeryan ne kadar zor bişiymiş...
gerçekte sonrası çok ağrılı oldu..
palmiye senin de doğumun hayırlı olsun.. allah bebeklerimizi bize bağışlasın...
kızlar merhaba en sonunda bende dogum yaptım sancıyla gittim ve normal dogum yaptım bugün tam bir hafta oldu ama hala popomun üzerine oturamıyorum zormus dogum beya :) sizin bebeklerinizde hayırlı olsun allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah amin bebeklerinize iyi bakın
kızlar merhaba en sonunda bende dogum yaptım sancıyla gittim ve normal dogum yaptım bugün tam bir hafta oldu ama hala popomun üzerine oturamıyorum zormus dogum beya :) sizin bebeklerinizde hayırlı olsun allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah amin bebeklerinize iyi bakın[/QUOTE
Allah analı babalı buyutsun hayırlı olsun canım
Merhaba, benim bebeğimde de 17. Haftada gördü Dr. Başka belirti olmadıgından ayrıca 2li ve 3 lü testlerim iyi oldugundan korkacak bisi yok dedi. Hatta söylemezdim bile normalde ama başka Dr.dan duyma demişti. 25 hafta civarı kaybolur dedi. Bizimki 1.04cm di 25. Haftada dediği gibiyok oldu. Korkma hiçbir korkulacak tarafı yok 10 gün sonra doğumum var her Sey gayet iyi görünüyor.
çok gecmis olsun için de rahat olsun
cok tesekkur ederım ya okudukca rahatladım 23. haftada gıttıdgımde kıstlerden bırı kaybolmustu dıger ıde 5mm ıdıcok sevındım daha da doktora gıtmek ıstemıyorum: ayrıca su seker yüklemesını yapmak ıstemıyorum cok ıgrenc bısey o yaa onnun yerıne bebegıme kıyafet almak ıstıyorum artık 26. haftama geldım daha bı ıgnem bıle yok
Sonuçöncelikle, eğer bu işte uzman birine yaptırırsanız bence riski çok düşük. biz de çok korktuk ama; kafamızdaki şüpheden kurtulmak zorundaydık. doktorlar fazla bi sorumluluk almak istemiyor bukü sadece ultrasonografi görüntüleri hiçbişeyi kesin açıklamaya yetmiyo. herşey normal gözükse bile bir risk her zaman var. o yüzden bu işlerde en doğrusu amniyosentezle kesin tanıya gitmek diyorlar. ben de öyle düşünüyorum açıkçası. sıvıyı verdiğim anda bile rahatladım biraz. artık tek şey sonuç beklemek oldu. o da çok zor gerçekten..ama üstümüze düşeni yaptık ve onun rahatlığı bile bana iyi geldi.
Merhaba bizdede aynı durum var şuan nasıl bebeğiniz bi sorun varmıMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşında 21 haftalık hamile bir bayanım. En son girdiğim ikinci düzey ultrason da doktor bey bebeğimin beyninde iki taraftada Koroid Pleksus Kisti olduğunu söyledi. Fakat diğer tüm gelişimleri normalmiş. Benim ikilik testimde 50000:1 çıkmıştı. Doktor bey iyi çıktığı için üçlük teste gerek duymamıştı. Yani her şey çok şükür normal doktor bey ilerleyen haftalarda zamanla geçiçek ben geldiğinde takibini yapıcaz kistlerin dedi. Amniyosentez riskli bir işlem gerek yok dedi. İnternette araştırırken bu sitede bu forumu gördüm sizinde başınızdan böyle bir şey geçmiş galiba sonra okuduğuma göre sağ salim çocuğunuza kavuşmuşsunuz. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bende sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çocuğuma kavuşurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?