Bebeğinde Koroid Pleksus Kisti Olan Var mı ?

aynen bendede öyle artık sabırsızlanmaya basladım benimkinin günü belli degilya sen benim bebegimin tahmini dogum tarihinde yapıyorsun keske bende öyle olsa dogum olduktan sonra yaz tamam mı Allah kolahylık versin canım sağlıkla kucagına al inşallah

merhaba ben de 20 haftalık hamıleyım cumartesı günü doktora gittim koroid pleksus kisti beynın iki yanında da 8 er mm kalınlıgında cıktı daha önceden ıkılı ve uclu testler yaptırmamıstım o yuzden sonucları yok o gun hemen detaylı ultrasyon(renklı ultrason ) a girdim doktor diger organlarda bı anomalı gorulmedı dedı %90 26. haftada gecer dedı ama yıne de ıcım rahat etmedı ben nasıl beklıcem 6 hafta ya baska bı doktora mı gıtsem bılemıyorum

mrb kızlar
29.08.2012 de sabah 5 te sezaryenle doğum yaptım.normal doğum diye gittim ama olmadı sezaryene aldılar.cok zor oldu ama agrılardan duramıyodum.bugun fırsat bulabildim yazmaya anca toparlandım.cok şükür biraz daha iyiyim bebeğim de iyi.sizler naptınız toparlanır toparlanmaz iyi haberlerinizi bekliyorum.

Canım bebegın hayırlı olsun Allah analı babalı saglıkla buyutmek nasip etsin.

Aaaa canım hayırlı olsun ne oldu bebişin ismi? Darısı zamanlıca başımıza...

Canım geçmiş olsun burada geçmeyen görmedim inşallah geçer...

Merhaba, benim bebeğimde de 17. Haftada gördü Dr. Başka belirti olmadıgından ayrıca 2li ve 3 lü testlerim iyi oldugundan korkacak bisi yok dedi. Hatta söylemezdim bile normalde ama başka Dr.dan duyma demişti. 25 hafta civarı kaybolur dedi. Bizimki 1.04cm di 25. Haftada dediği gibiyok oldu. Korkma hiçbir korkulacak tarafı yok 10 gün sonra doğumum var her Sey gayet iyi görünüyor.
çok gecmis olsun için de rahat olsun

kızlar bende 3 eylül de sezeryan ile doğum yaptım.. bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür... ama bu sezeryan ne kadar zor bişiymiş...
gerçekte sonrası çok ağrılı oldu..
palmiye senin de doğumun hayırlı olsun.. allah bebeklerimizi bize bağışlasın...

merhaba;
bana da doktorum iki haftadır bebeğimin kafasında çok küçük kistler olduğunu söylemişti. bu günkü kontrolümde kistler büyümüş dedi çok korktuk. doktorum 30. haftaya kadar geçer geçmeyen görmedim dedi. sizlerin de yazdıklarınızı ilk sayfalardan itibaren tek tek okudum içim rahatladı. lütfen dua eder misiniz bana?. inşallah benim bebeğimdekilerde geçer.

gecer canım inşallah üzme kendini.

hayırlı ugurlu olsun canım.Allah analı babalı buyutsun.evet benim de sezaryenim cok zor oldu ya hiç etrafımdakiler gibi rhat değildi sonrasında dayanılmaz ağrılarım oldu.ama benim kistimden dolayı olabilir kiste falanda baktılar ameliyat esnasında.

kızlar merhaba en sonunda bende dogum yaptım sancıyla gittim ve normal dogum yaptım bugün tam bir hafta oldu ama hala popomun üzerine oturamıyorum zormus dogum beya :) sizin bebeklerinizde hayırlı olsun allah analı babalı saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah amin bebeklerinize iyi bakın

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı saglıkla buyutmek nasıp etsın.

cok tesekkur ederım ya okudukca rahatladım 23. haftada gıttıdgımde kıstlerden bırı kaybolmustu dıger ıde 5mm ıdı cok sevındım daha da doktora gıtmek ıstemıyorum: ayrıca su seker yüklemesını yapmak ıstemıyorum cok ıgrenc bısey o yaa onnun yerıne bebegıme kıyafet almak ıstıyorum artık 26. haftama geldım daha bı ıgnem bıle yok

Çok sevindim. Eminim şimdi digeri de kaybolmustur. Ben de bebeğimi kucağıma aldım çok sukur gayet sağlıklı. Allah hepsine saglik ve uzun ömürler versin. Sana ve tüm anne adaylarına kolay bir dogum diliyorum

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında 21 haftalık hamile bir bayanım. En son girdiğim ikinci düzey ultrason da doktor bey bebeğimin beyninde iki taraftada Koroid Pleksus Kisti olduğunu söyledi. Fakat diğer tüm gelişimleri normalmiş. Benim ikilik testimde 50000:1 çıkmıştı. Doktor bey iyi çıktığı için üçlük teste gerek duymamıştı. Yani her şey çok şükür normal doktor bey ilerleyen haftalarda zamanla geçiçek ben geldiğinde takibini yapıcaz kistlerin dedi. Amniyosentez riskli bir işlem gerek yok dedi. İnternette araştırırken bu sitede bu forumu gördüm sizinde başınızdan böyle bir şey geçmiş galiba sonra okuduğuma göre sağ salim çocuğunuza kavuşmuşsunuz. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bende sağ sağlim sağlıklı bir şekilde çocuğuma kavuşurum.

Sonuç

Merhaba bizdede aynı durum var şuan nasıl bebeğiniz bi sorun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…