Kızlar bende 26 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittim. Benimde bebeğimdeki kistler kaybolmuş çok mutluyum. Allah hepimizin yavrusunu korusun benim bebiş 750 gr. sağlıklı dedi doktor. Yani bu kistler tek başına anlamlı değil kızlar ancak yanında başka bir anomali olursa anlamlı.
oh canım chnb ile seninki de kayboldu cok şükür.Allah baska dert göstermesin bize ve bebişlerimize.
chnb seker yüklemen nasıl cıktı?
ben normal doğumdaki o dikişlerden korkuyorum.kiminin çok fazla dikişi oluyomuş. yok makatıma kadar kesik var diyen, 40 gün popomun üstüne oturamadım diyen,bebeğimi ayakta emziedim,iltahap kaptım cok cektim diyen kişiler var bunlar beni cok korkutuyo.yoksa ben normal yaparsam eger epidural yapmayı dusunuyorum.yalancı sancılarım beni yoklamaya basladı kolay olmadığını anladım cünkü oyuzden epidural yapıcam diyorum.
Kızlar bende 26 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittim. Benimde bebeğimdeki kistler kaybolmuş çok mutluyum. Allah hepimizin yavrusunu korusun benim bebiş 750 gr. sağlıklı dedi doktor. Yani bu kistler tek başına anlamlı değil kızlar ancak yanında başka bir anomali olursa anlamlı.
oh canım chnb ile seninki de kayboldu cok şükür.Allah baska dert göstermesin bize ve bebişlerimize.
chnb seker yüklemen nasıl cıktı?
ben normal doğumdaki o dikişlerden korkuyorum.kiminin çok fazla dikişi oluyomuş. yok makatıma kadar kesik var diyen, 40 gün popomun üstüne oturamadım diyen,bebeğimi ayakta emziedim,iltahap kaptım cok cektim diyen kişiler var bunlar beni cok korkutuyo.yoksa ben normal yaparsam eger epidural yapmayı dusunuyorum.yalancı sancılarım beni yoklamaya basladı kolay olmadığını anladım cünkü oyuzden epidural yapıcam diyorum.
Günaydın Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...
sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...
malesef bade hiç bir fikrim yok.. inş önemsiz bişiydir.. geçmiş olsun...kızlar benim kızımında karın boşluğunda kist görüldü sizinkiler ne güzel kaybolmuş ama benim ki 32.haftada ortaya çıktı lütfen benim durumumda olanlar cevap yazsın çok endişeleniyorum...
teşekkür ederim arkadaşım duyarlılığın için her yerde araştırıyorum herkesin erken dönemlerde görülüp kaybolmuş ama bizimki tam tersi rabbim korktuğumuza uğratmasınnn....malesef bade hiç bir fikrim yok.. inş önemsiz bişiydir.. geçmiş olsun...
canım tahlil sonucun nasıl cıktı.ben de bugun catı muayenesine gittim doktor normal doğum yapabilirsin dedi.bekliyorum artık nezaman gelir diye
kızlar benim kızımında karın boşluğunda kist görüldü sizinkiler ne güzel kaybolmuş ama benim ki 32.haftada ortaya çıktı lütfen benim durumumda olanlar cevap yazsın çok endişeleniyorum...
Canım bugün öğrendik 114 çıkmış 144 yukarısı sorunmuş çok şükür iri bebek diye korkmuştum...
Darısı başına canım dr n ne diyor karında ben de bilmiyorum ...
Palmiyea çatı muayenene sevindim Allah bir avazda kurtarsın dua et bizlere...
bir organla bağlantılı olmayışı iyi bişeymiş ama doğumdan sonra mutlaka gözetim altında tutulmalı ve çocuk doktoru incelemeli dedi ozaman kesin sonuç alırız dedi şu an yapacak bişey yokmuş ama büyürse erken alabiliriz dedi
bir organla bağlantılı olmayışı iyi bişeymiş ama doğumdan sonra mutlaka gözetim altında tutulmalı ve çocuk doktoru incelemeli dedi ozaman kesin sonuç alırız dedi şu an yapacak bişey yokmuş ama büyürse erken alabiliriz dedi
saol canım darısı butun normal doğum isteyenlerin basına.sekerin de normal çıkmasına sevindim.dün nst ye girdim doktorum senin cok kalmamıs bence bikac güne burdasın dediheyecan korku hepsi birarada yani gece uyuyamadım.insallah hepimizin doğumu cok kolay gecer
bende de doktor cuma gunu sen haftasonu burdasın dedi ama hala bişey yok.korku ve heyecanla bekliyorum işte.benim de carsamba kontrolum var.tabi çarsambaya cıkarsam
peki kendini nasıl hissediyosun yani belirtiler falan varmı?cinsiyeti ne bebeğinin?hayırlısıyla bi alsaydık bebeklerimizi kucaklarımıza artık uykular kacıyor oldu olacak geldi gelecek diye (normaldede uyunmuyorda:))
cinsiyeti kız canım.pek bi nazlı cıktı gelmeye niyeti yok.ara ara sancılarım oluyo okadar.onun dışında beklemedeyim işte.
kızlar nazlı olur zaten benimkide öyle:)bende pazartesi gitcem tam 40 hafta oluyo sen ne yaptın? Carsamba gidicem demistln.premackide merak ettim o neyaptıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?