Bebeğinde Koroid Pleksus Kisti Olan Var mı ?

oh canım chnb ile seninki de kayboldu cok şükür.Allah baska dert göstermesin bize ve bebişlerimize.
chnb seker yüklemen nasıl cıktı?
ben normal doğumdaki o dikişlerden korkuyorum.kiminin çok fazla dikişi oluyomuş. yok makatıma kadar kesik var diyen, 40 gün popomun üstüne oturamadım diyen,bebeğimi ayakta emziedim,iltahap kaptım cok cektim diyen kişiler var bunlar beni cok korkutuyo.yoksa ben normal yaparsam eger epidural yapmayı dusunuyorum.yalancı sancılarım beni yoklamaya basladı kolay olmadığını anladım cünkü oyuzden epidural yapıcam diyorum.

Canım ben daha seker yukleme testı yaptırmadım. Doğum sezeryan ile olacak çünkü ilkide sezeryan. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok sevindim. insan takıyor işte...

Günaydın Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...

sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...

canım tahlil sonucun nasıl cıktı.ben de bugun catı muayenesine gittim doktor normal doğum yapabilirsin dedi.bekliyorum artık nezaman gelir diye

kızlar benim kızımında karın boşluğunda kist görüldü sizinkiler ne güzel kaybolmuş ama benim ki 32.haftada ortaya çıktı lütfen benim durumumda olanlar cevap yazsın çok endişeleniyorum...

kızlar benim kızımında karın boşluğunda kist görüldü sizinkiler ne güzel kaybolmuş ama benim ki 32.haftada ortaya çıktı lütfen benim durumumda olanlar cevap yazsın çok endişeleniyorum...
malesef bade hiç bir fikrim yok.. inş önemsiz bişiydir.. geçmiş olsun...

malesef bade hiç bir fikrim yok.. inş önemsiz bişiydir.. geçmiş olsun...
teşekkür ederim arkadaşım duyarlılığın için her yerde araştırıyorum herkesin erken dönemlerde görülüp kaybolmuş ama bizimki tam tersi rabbim korktuğumuza uğratmasınnn....

canım tahlil sonucun nasıl cıktı.ben de bugun catı muayenesine gittim doktor normal doğum yapabilirsin dedi.bekliyorum artık nezaman gelir diye

Canım bugün öğrendik 114 çıkmış 144 yukarısı sorunmuş çok şükür iri bebek diye korkmuştum...

Darısı başına canım dr n ne diyor karında ben de bilmiyorum ...

Palmiyea çatı muayenene sevindim Allah bir avazda kurtarsın dua et bizlere...

Canım bugün öğrendik 114 çıkmış 144 yukarısı sorunmuş çok şükür iri bebek diye korkmuştum...

Darısı başına canım dr n ne diyor karında ben de bilmiyorum ...

bir organla bağlantılı olmayışı iyi bişeymiş ama doğumdan sonra mutlaka gözetim altında tutulmalı ve çocuk doktoru incelemeli dedi ozaman kesin sonuç alırız dedi şu an yapacak bişey yokmuş ama büyürse erken alabiliriz dedi

Palmiyea çatı muayenene sevindim Allah bir avazda kurtarsın dua et bizlere...

saol canım darısı butun normal doğum isteyenlerin basına.sekerin de normal çıkmasına sevindim.dün nst ye girdim doktorum senin cok kalmamıs bence bikac güne burdasın dedi heyecan korku hepsi birarada yani gece uyuyamadım.insallah hepimizin doğumu cok kolay gecer

canım cok gecmiş olsun inş hiçbişeyi cıkmaz bebeğinin.seninki bizimkinden farklı bi bilgim ok oyuzden.

Anladım canım çok geçmiş olsun. İnşallah vaktinde doğar...

Sağ olasın heyecanlı bekleyiş başladı demek. Her şey güzel gitsin inşallah...

merhaba kızlar
bade sana gecmiş olsun insallah saglıkla bebegini kucagına alırsın

dogum heyacanı basladı bende sizler nasılsınız bugün nst ye girdim sancı falan yok bizim kız gec gelicek galiba :)

bende de doktor cuma gunu sen haftasonu burdasın dedi ama hala bişey yok.korku ve heyecanla bekliyorum işte.benim de carsamba kontrolum var.tabi çarsambaya cıkarsam

bende de doktor cuma gunu sen haftasonu burdasın dedi ama hala bişey yok.korku ve heyecanla bekliyorum işte.benim de carsamba kontrolum var.tabi çarsambaya cıkarsam

peki kendini nasıl hissediyosun yani belirtiler falan varmı?cinsiyeti ne bebeğinin?hayırlısıyla bi alsaydık bebeklerimizi kucaklarımıza artık uykular kacıyor oldu olacak geldi gelecek diye (normaldede uyunmuyorda:))

peki kendini nasıl hissediyosun yani belirtiler falan varmı?cinsiyeti ne bebeğinin?hayırlısıyla bi alsaydık bebeklerimizi kucaklarımıza artık uykular kacıyor oldu olacak geldi gelecek diye (normaldede uyunmuyorda:))

cinsiyeti kız canım.pek bi nazlı cıktı gelmeye niyeti yok.ara ara sancılarım oluyo okadar.onun dışında beklemedeyim işte.

cinsiyeti kız canım.pek bi nazlı cıktı gelmeye niyeti yok.ara ara sancılarım oluyo okadar.onun dışında beklemedeyim işte.

kızlar nazlı olur zaten benimkide öyle:)bende pazartesi gitcem tam 40 hafta oluyo sen ne yaptın? Carsamba gidicem demistln.premackide merak ettim o neyaptıki?

kızlar nazlı olur zaten benimkide öyle:)bende pazartesi gitcem tam 40 hafta oluyo sen ne yaptın? Carsamba gidicem demistln.premackide merak ettim o neyaptıki?

kızlar bende de ne sancı, ne açılma, ne de başka bir belirti var.. zaten bebeğin kafası büyük olduğu mecbur sezeryan olacam..
pazartesi yani 3 eylül de sezeryan olacam.. çok korkuyorum... inş hem bebeklerimiz hem de biz sağlıklı bir şekilde atlatırız doğumlarımızı... doğurunca haber verin mutlaka.. bakın benim ki kesin 3 eylül hastane falan her bişiy ayarlandı:) sizden de iyi haberler bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…