Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
butun hazir mamalar inek sutunden yapiliyor evet ama bebeklerimize faydali hale gelmsi icin farkli islemlerden geciyorlar.Yogurt da sutten yapiliyor ama sutten cok once bebek menusune giriyor.Yani ayni sey degilTabii ki evinizde cocgunuza ne yedirdiginize kimse karar veremez,ya da kontrol edemez,size kalmis.Ben bu sitede 4 aylik ogluma ekmek ici verdim yedi masallah bir seyi de yok diyeni de gordum,yurttugumuz mantik biraz farkli.
haftaya Turkiyeýe donus yapiyoruz,bugun burdaki son doktor kontrolumuze gittik,herseyin yani sira bu sut meselesini bir daha sordum, ne zaman inek sutu verebilirim diye.3 yasindan sonra dedi dotorum,sebebi de soyle acikladi:Inek sutunun sindirimi zordur,bebek inek sutunden nerdeyse hic bir sey alamaz,sen besin verdigini dusunursun,oysa o oldugu gibi hepsini disari atar(diski vs olarak),haliyle vermenin hic bir mantigi yoktur,zararlarindan bahsetmiyorum zaten dedi.1 yasindan sonra ne vericem bebegime diyince de yogurt verebilecegimi soyledi.Doktorlarin hepsi farkli farkli tavsiyelerde bulunuyor,ama bir seyi tavsiye ettiklerinde sebeplerini de sorun,mantikli gelirse de kabul edin ve uygulayin derim.Simdi oraya geldigimizde biliyorum ki bambaska tavsiyeler cikacak ortaya,bazen hepsini dinleyip kendi dogrumuzu uygulamak gerek cocuk bakimi konusunda cunku her cocuk ve her bunye farklidir(elbette genel gecer kurallar vardir-inek sutu 1 yasindan once asla verilmemelidir gibi).
slm,
benimde oğlum 6.aya girdi ek gıdaya 1 ay önce başladım,
doktorumuz yoğurt verilmeli fakat inek sütüyle değil organik sütlerle mayalanmalı diyor,
bunun üzerine pınarın organik sütüyle defalarca deneim ama olmuyor.inek sütüyle günlük mayalıyabiliyorum şimdi ne yapmalıyım bilemedim,