megrayncım ne zamandır konuşamıyoruz.
yine ağzından bal damlıyor diycem:))))))))
inşallah diyorum ama bakalım başkaları ne yazacak.
benim oglumda 7. aya kadar kız dediler hemde bir doktor degil 5 ayrı doktor...7. ayda ögrendim oglum olacagını....:ecrin_bebek:
bencede benim basima geldi mesela bak benim dogumuma 3 gun var ben 17 haftalik ultrasyona girdim ve bana erkek dediler hemde %100 pipisi diyede resim verdiler tesaduf eseri 35 haftada bebek buyuk diye ultrasyona soktular ve kiz oldugu anlasildibakalim yarin yine ultrasyonumuz var bu sefer degismemistir heralde
megryan canım oglum 7 yaşında..o zamanlar 4 boyutlu ultrasonlar bu kadar çok yaygın degildi hiç girmedim..ayrıntılı ultasonada 7. ayımda girdim ve o zaman ögrendim bebegimin cinsiyetinin kız degil erkek oldugunu....ama etrafımda çok kişi var erkek denilip kızı olan...kız denilip erkek olan daha az....
bencede benim basima geldi mesela bak benim dogumuma 3 gun var ben 17 haftalik ultrasyona girdim ve bana erkek dediler hemde %100 pipisi diyede resim verdiler tesaduf eseri 35 haftada bebek buyuk diye ultrasyona soktular ve kiz oldugu anlasildibakalim yarin yine ultrasyonumuz var bu sefer degismemistir heralde
1- Yüzük(Alyans) testinde yuvarlak çizdi-KIZ
2-oturulan yere makas-bıçak koydular habersizce.makasa oturmuşum-KIZ
3-Habersizce kafama tuz serptiler.Burnuma değil,ağzıma elledim_KIZ
4-Göğüsten gelen 1 damla sıvıyı yarım bardak suya damlattım.Karıştı-KIZ
5-Oğlumda yemediğim kadar meyve yedim-KIZ
6-Özellikle portakal suyuna aşerdim-KIZ
7- Erkekte tuzlu-ekşi,kızda tatlı yenirmiş.Müthiş tatlı yedim -KIZ
8-kan yenilenme durumuna göre en son benim yenilenmiş_KIZ
9-basen-kalçadan kilo aldım-KIZ
10-bebeğin kalp atış hızı 140 ve üzeriyse kız altsa erkek.142-143 idi.-KIZ
11-İdrar donuksa kız parlaksa erkek. Donuktu-KIZ
12-Yumurtlama gününden 2-3 gün önce kız,sonraları erkek. Önce oldu.KIZ
13-Meşhuuurrrrr Çin takvimine göre KIZ
14_Rus takvimine göre KIZ
15-Annenin içine doğarmış derler . Baştan beri pipi görmeme rağmen hala kız hissediyorum.
16-Rüyanızda ne görürseniz o olurmuş.Kız görüyorum.-KIZ
17-Sol göğüs sağdan büyükse kız,değilse erkek. Büyük-KIZ
18-Cildiniz eskiye göre daha yumuşak ise kız,kuruysa erkek. Cildim pamuk gibi.-KIZ
19-hamile kadına elini göstermesi istendiğinde avucunu gösterirse kız,üstünü gösterirse erkek. Avucumu gösterdim.-KIZ
20-Sol göz kapağınızı elinizce hafifçe aşağı çekin. Eğer v şeklinde bir damar yapısı görüyorsanız kızınız olacak.V şeklinde çıktı.KIZ
İşte böyle kızlarrr...Tüm bunlara rağmen doktorlar ısrarla pipi gösteriyor:)))))))Gerçi 1 dr. kıza benziyor demişti....
Bunların aynısını yaşayıp,erkek denildiği halde kızı olan var mı ? sanırım asıl böyle açmak lazımdı konuyu... hadi bakalım!
Bu arada 2,5 hafta falan var doğumuma. kesin yazacam sonucu buraya kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?