canım ne demek istediğini anlamadım.en az 15'i bende diyorsun. tamam işte kız belirtisi seninki de kız zaten. "erkeğe çıkıyor " diye yazmışsın. onu anlamdım.
canım ne demek istediğini anlamadım.en az 15'i bende diyorsun. tamam işte kız belirtisi seninki de kız zaten. "erkeğe çıkıyor " diye yazmışsın. onu anlamdım.
Ay inanmıyorum ya... ikinizde erkeğe benziyo diyorsunuz.çok ilginç.
Ben bu yadıklarımın içinde sadece şu aşerme olayına pek inanmıyordum. Çünkü etrafımda duyduklarım bu sitede okuduklarımdan farklı olduğunu anladım. yani tatlı aşerenin kızı da olmuş oğluda. veya ekşi yiyenin aynı şekilde. aşerme olayı pek inandırıcı değil. Veya karnı siviri olanın oğlu derler ama benim arkadaşlarımdan bile sipsivri olup 2-3 kızı olan çok. oda masal ayni:)))))
ama diğer yazdıklarım biraz daha bilimsel geliyor.:))))yumurtlama günü,göğüsten gelen süt,kan değişimi ,vb.Alyans da da manyetik alan muhabbeti var..
Amannnnnn ne bileyim işte kızlar.... bir sürü şey... Zaten bu konudan çok sıkıldım. neyse ney. Ama oğlum olursa kesinlikle kesinlikle hiçbir yöntemin doğruluğuna inanmam.
Ama kızım olursa (ki İnşallah Rabbim bunu nasip eder) o zaman evet doğruluk payı çok yüksekmiş derim.
Şu an her yönteme doğru diyen de çıkıyor,yok hayır değil diyende çıkıyor... Bakalım.
Hepinize yazdığınız için teşekkür ederim....
arkadalar sunu soylemek ıstıyorum. Benım teyzeme doktoru 9 aya kadar erkek demıstı..bı dogdu kız cıktı :d:d:d yanı yanılmalar olabılıyor
arkadalar sunu soylemek ıstıyorum. benım teyzeme doktoru 9 aya kadar erkek demıstı..bı dogdu kız cıktıyanı yanılmalar olabılıyor
Karsta yaşıyorum istanbula aileme gidiyorum 2 defa dr gitiim 5 aylık hamileyim erkek dediler geçen hafta ayrıntılı ultrasonda kızım olucağı ortaya çıktı olabiliyor yanılmalar
umarım bu olayı bende yaşarım teyzen gibi canım ... :))))))))))))))
bendede 16. haftada erkek, 19. haftada aynı doktor kız dedi. pipisinin boyunu bile ölçtü hemde 4 boyutlu ultrasonda.kızım oldu çok şükür çokda mutluyum ama o zaman canım sıkılmıştı. ne denirse densin insan onu kabul edip alışıyor.
bunları duydukça insan umutlanıyor ama dediğim gibi erkek denilmesiyle,pipi ve testis gösterilmesi farklı.
S,zlerde bu oldumu?
Canım aslına bakarsan ne pipi gösteriyorlar ne testis nede başka bir şey.Bana kız dediklerinde de erkek dediklerindede o organlarını hiç göstermediler.Kesin şu veya bu dediler o kadar.
senin eropuyorumnanaktanopuyorumnanaktankek olcakkkkkkkkkkk
Kuzum benim hoşgeldin aramıza.Hakkımızda hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda sende bu duyguyu tadarsın.Karnında minişinle bu bölümlerde turlarsın :)
amin kuzum benim önce bi teyze olumdaa sendeneee
sonrada banaaa:Saruboceq:hooşbulduumm :asigim:
Amin inş. canım :):Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?