illk sana sööylücem ssözz kızzz:lepi:
Güzel haberlerini herkesten önce bekleyeceğim inş. sonrada burda paylaşır kutlamasını yaparız Allahın izniyle :):Saruboceq:
zemuszemuszemuszemus
zemuszemuszemuszemusevttt berabercee paylaşşırızz..çslışmalara başladımm:lepi:
bendede 16. haftada erkek, 19. haftada aynı doktor kız dedi. pipisinin boyunu bile ölçtü hemde 4 boyutlu ultrasonda.kızım oldu çok şükür çokda mutluyum ama o zaman canım sıkılmıştı. ne denirse densin insan onu kabul edip alışıyor.
senin eropuyorumnanaktanopuyorumnanaktankek olcakkkkkkkkkkk
Aslında böyle zırt pırt karar değiştirmeleri insanı yoruyor.Ama sonuçta kızda olsa erkekte olsa onu doğar doğmaz ilk gördüğümüzde aşık oluyoruz ve bu aşk hiç bitmiyor :)
Orası kesin canım... . geçen alış- veriş işini yeni bitirdim. O minik zıbınlar,tulumlar çoraplar,...vb.... yıkayıp, ütülerken bile insan bir tuhaf oluyor.İkinci çocukta bile ilk gibi heyecan yaşıyorsun.Ben ilkindede durup durup kıyafetlerine bakıyordum,bundada. heyecanla bekliyorsun. hele son haftalar geçmek bilmiyor. şu an yaşadığım gibi.erkek kız muhabbeti hele bu son günlerde iyice önemini yitiriyor. Gerçekten ben böyle olacağını düşünmemiştim. Hele bide dışarda yeni doğmuş bebekleri görünce ..İnanın şu anda farklı.
Ama işin özüne dönünce de tabiki Rabbim ikincide kız evladı tatdırsa diye dua emiyor değilim yani :)))))herşey Allah tan yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun...
erkek denilip kızı olan zaen çok oluyo..yazık ya bu insanlara ne hayal ediyolar ne çıkıyo....
ama hiç kız deyipte oglu olanı hiiç duymadımmm....varmı acep...
selam evet ben biliyorum öyle birini kız dediler 9aya jkadar doğum yaptıgı gün oğlu oldu:ecrin_bebek:
senin içine erkek mi doğuyor megraynınki.....?
Ben de erkek denilince pek yanılmadıklarını düşünüyorum.Benim 2.si de erkek olacak.Doktorumuz şurası testisleri falan diye gösterdi ama ben pek bişeye benzetemedim.Hayırlısı sağlıklısı olsun.:CüvCüv:
:ecrin_bebek:
evvt cANIM.o brnim çok yakın arkadaşim...ama
hayırlısı diiyorumm megrayn için..ve hhepinizeee:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ben de erkek denilince pek yanılmadıklarını düşünüyorum.Benim 2.si de erkek olacak.Doktorumuz şurası testisleri falan diye gösterdi ama ben pek bişeye benzetemedim.Hayırlısı sağlıklısı olsun.:CüvCüv:
Canım ahmetinburcusuna da 9 ay boyunca 3.çocuğuna erkek demişler hatta pipi resmi bile çekip kanıtlamışlar güya.Ama son ayda tesadüfen kızı olacağını öğrendi.Bazen erkekte yanılma durumu olabiliyor ama kesin kız denilince dönen daha az diye düşünüyorum.Çünkü çıkıntı falan hiç bir şey yoksa kesin kızdır bence.
megryanncım Ahmetin burcusunun durumu ilginç aslında. ona hiç sormadık şunu:
17. haftada gitmiş.sonra 35.haftada mı gitmiş. öyleyse zaten bu normal. çünkü bir site adresi vermişti hatırlarsan 20. haftaya kadar nasıl benziyordu kız ve erkek organları. değil mi?
O yüzden onunkini karıuştırmışlardır diye düşünüyorum. oda durumu kabullenip,35.haftaya kadar bir daha ultrasona girmemiş galiba. belki 24-25-.... haftalarda girse zaten kız diyeceklerdi belki.
Bu arada doğum yapmıştır kesin. gelsede yazsa keşke.....
Amin canım darısı sana olsun inş. en kısa zamanda....
Ne şok yaşamışlardır :) Hayırlısı olsun hepimiz için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?