Bebeğine Erkek Denilip, Kızı Olanlar Lütfen Buraya!

Ay hiç güleceğim yoktu pipisinin boyunu niye ölçtü ki? ne işe yarayacak mış şimdiden:))))))))
Ama bu kadarıda yuh yani pipi boyu ölçülüyor kız oluyor.Çok İlginç yahu....

Aslında böyle zırt pırt karar değiştirmeleri insanı yoruyor.Ama sonuçta kızda olsa erkekte olsa onu doğar doğmaz ilk gördüğümüzde aşık oluyoruz ve bu aşk hiç bitmiyor :)

Orası kesin canım... . geçen alış- veriş işini yeni bitirdim. O minik zıbınlar,tulumlar çoraplar,...vb.... yıkayıp, ütülerken bile insan bir tuhaf oluyor.ıkinci çocukta bile ilk gibi heyecan yaşıyorsun.Ben ilkindede durup durup kıyafetlerine bakıyordum,bundada. heyecanla bekliyorsun. hele son haftalar geçmek bilmiyor. şu an yaşadığım gibi.erkek kız muhabbeti hele bu son günlerde iyice önemini yitiriyor. Gerçekten ben böyle olacağını düşünmemiştim. Hele bide dışarda yeni doğmuş bebekleri görünce ..ınanın şu anda farklı.
Ama işin özüne dönünce de tabiki Rabbim ikincide kız evladı tatdırsa diye dua emiyor değilim yani :)))))herşey Allah tan yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun...

Son düzenleme:

Senin zaman azaldı tabii heyecanda arttı iyice.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,yardımcın olsun inş. şimdiden onu koklamayı ne çok istiyorsundur eminim...

erkek denilip kızı olan zaen çok oluyo..yazık ya bu insanlara ne hayal ediyolar ne çıkıyo....
ama hiç kız deyipte oglu olanı hiiç duymadımmm....varmı acep...

selam evet ben biliyorum öyle birini kız dediler 9aya jkadar doğum yaptıgı gün oğlu oldu:ecrin_bebek:

Ben de erkek denilince pek yanılmadıklarını düşünüyorum.Benim 2.si de erkek olacak.Doktorumuz şurası testisleri falan diye gösterdi ama ben pek bişeye benzetemedim.Hayırlısı sağlıklısı olsun.:CüvCüv:

Canım ahmetinburcusuna da 9 ay boyunca 3.çocuğuna erkek demişler hatta pipi resmi bile çekip kanıtlamışlar güya.Ama son ayda tesadüfen kızı olacağını öğrendi.Bazen erkekte yanılma durumu olabiliyor ama kesin kız denilince dönen daha az diye düşünüyorum.Çünkü çıkıntı falan hiç bir şey yoksa kesin kızdır bence.

aynı durumdaymışız canım senle... ne kadarlık hamilesin?

megryanncım Ahmetin burcusunun durumu ilginç aslında. ona hiç sormadık şunu:
17. haftada gitmiş.sonra 35.haftada mı gitmiş. öyleyse zaten bu normal. çünkü bir site adresi vermişti hatırlarsan 20. haftaya kadar nasıl benziyordu kız ve erkek organları. değil mi?
O yüzden onunkini karıuştırmışlardır diye düşünüyorum. oda durumu kabullenip,35.haftaya kadar bir daha ultrasona girmemiş galiba. belki 24-25-.... haftalarda girse zaten kız diyeceklerdi belki.
Bu arada doğum yapmıştır kesin. gelsede yazsa keşke.....

Canım o haftaya kadar hep girmiş ultrasona ama cinsiyetini tekrar sorma gereği duymamış.Doktorlarda haliyle sadece bebeğin durumunu anlatmışlar o kadar.Yani dediğin gibi eğer daha önce tekrar sorsaydı erkende öğrenebilirdi.Evet doğurmuştur eminim kızı şimdi kucağındadır...

Ne şok yaşamışlardır :) Hayırlısı olsun hepimiz için....

evet çünkü kendilerini kız bebeğe hazırlamışlardı ve kıyafetler hep kız kıyafetiydi benim ilk gebeliğimde erkek dediler erkek doğdu şimdi bidaha hamişim yarım kontrolum var bakalım buna ne diyecekler önemli değil sağlıklı olsunda kızda erkekte bizim evladımız:CüvCüv::ecrin_bebek::hulya:

Selam arkadaşlar, 26 haftamdayım. 23. haftaya kadar gittiğim doktor 2-3 kez kız olacak dedi ve ayrıca detaylı ultrasonada aynı doktor baktı ve cinsiyetini tekrar söyledi kız diye. Fakat birkaç gün önce başka doktora gittim. O da "genital bölgesi çok şiş görünüyor erkekmi diye tereddüt ettim" dedi. Ben de "artık bu saatten sonra değişmez herhalde" dediğimde "belli olmaz gelecek ay gene bakarız" dedi. Ben detaylı ultrasonda giripte sonradan cinsiyette değişiklik olduğunu duymadım. Siz duydunuz mu? Ben kızım olacağından emindim düne kadar şimdi ise muallakta kaldım((...

gönlünden ne geçiyorsa o olsun o zaman.

kız istersen kız olsun erkek istersen erkek.

bence de kızdır bebeğin ama sen erkek olsun istersen Rabbim gönlüne göre versin o zaman :)

benim 16. haftada kız dedi 20 . haftada kız dedi
hatta bu bebek kız çıkmasın ben bu şehri terkederim dedi
ikna oldum tamam kız dedim doktora
ama doğmadan da bilemeyiz
dr güveniyorsan yanılmamıştır. düşük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…