Biz kullandık bir ay ama çift bez hatta bi de geceleri kıyafetlerin ustune bi tane daha takiyodum baya açık oluyordu bacak arasi ama geçmedi şimdi 3 haftadır bandaj kullanıyoruz bir hafta sonra kontrolumuz var ınş geçmiştir daha kullanmayz
Benimde yegenimde aynı sorun vardı ona da çift bez taktırdılar bide bir beden büyük bez kullan demişti doktor sert yerde yatırın dedi birde kucaginiza aldığınız zaman bacaklarını iki yana acil şekilde kalcanızda tutun diye göstermişti köle düzeldi şimdi 9 yaşında maşallah
Kalça çıkığından bir yıl boyunca çekmiş bir anne olarak size tavsiyem çift bez kullan geçer diyen doktorunuza güvenmeyin bir çocuk ortopedistine götürün. Benim doktorum İzmir de bir numaralı çocuk ortopedisti profesör kendisi ve çift bez asla kalça çıkığında tam bir tedavi yöntemi değildir kesinlikle gerçek bir iyileşme sağlamaz dedi bize. Onun yerine daha güvenilir cihaxlar var onları kullanın
Tükiye de sistem nasıldır bilemiyorum.
Benim de kızımda vardı ilk 3 ay boyunca bacak arasını baya açık tutan omuzlarından bağlanan bir ürün verdiler hastanede doğduğu günden hemen taktılar birde Fransız bir doktor Denize gittiğinizde ayaklarını kumla temas ettirin demişti şimdi çok şükür 3 yaşında ayaklarında herhangi bir kayma da olmuyor .
Allah yardım etsin inşAllah ama tedbirinizi alın iyice araştırınN.