ben üniv. hastanesinde yaptırıyorum özel aşılar rota virüsü aşısı yapılıyor yaptırdık su çiçeği aşısı var o da ücretli onu yaptıracağız mayısta birde benim bildiğim hepatit a aşısıda ücretliymiş sağlık ocaklarını hiç sevmiyorum somurtkan hemşireler ilgisiz doktorlar falan devlet hastanelerinde de yaptırabilirsiniz sağlık ocağı şart değil ya memnun değilseniz ocaklar bazı aşıları atlıyo galiba aklınıza neresi yatıyorsa orda yaptırın aklınızda acaba kalmasın:94:
canım rota virüsünü yaptırdımda su çicegi kaçıncı ayda yapılıyor rotanın ilk dozunu yaptırdım henüz su çicegini duymadım ama dr atladımı yada benmi unuttum önemli bi aşı bence
kızlar saglık ocagı dışında vurulan aşılar varmış benim bebegim 6.5 aylık doktorumuz aşılarını s.ocagında olacak dedi başka bilgi vermedi şimdi bazı annelerden duyuyorum biz özel aşı vurdurduk diyorlar sizlerdende vurduranlar var mı doktorumuzdan memnun kalmadıgım için degiştirmeyide düşüyorum çok ilgisiz
Canım bana doktor söylemişti su çiçeği aşısını.."Olmalı muhakkak" diye..Bir yaşını doldurunca olacakmış..Bu arada ben hala yaptıramadım rotavirüsü..25 mayısta inşallah
canım rota virüsünü yaptırdımda su çicegi kaçıncı ayda yapılıyor rotanın ilk dozunu yaptırdım henüz su çicegini duymadım ama dr atladımı yada benmi unuttum önemli bi aşı bence
kızlar saglık ocagı dışında vurulan aşılar varmış benim bebegim 6.5 aylık doktorumuz aşılarını s.ocagında olacak dedi başka bilgi vermedi şimdi bazı annelerden duyuyorum biz özel aşı vurdurduk diyorlar sizlerdende vurduranlar var mı doktorumuzdan memnun kalmadıgım için degiştirmeyide düşüyorum çok ilgisiz
15 aylıkken yapılıyor canım su çiçeği aşısı bizim aşı takvimizde öyle rota virüsü en çok a rh(+)kan grubu bebekler yakalanıyormuş nette okudum allah korusun tehlikeli bir hastalık bu aşı zorunlu olmalı isteğe bırakılmamalı yaptırmayan çok insan var hiçbir aşı gereksiz değildir
cnm rotavirüs aşısı var ama onun için geç kalmışsınız
2-4-6. aylarda yapılıyor
sırada 13-15 ay arası suçiçeği aşısı var
24. ayda da hepatit a nın ilk dozu var
6 ay sonra da yani 30.ayda da ikinci dozu olacak
özel aşılarını da mutlaka yaptır derim
ne demek gereksiz olur mu hiç
eğer memnun değilsen mutlaka dr değiştir derim ben
of bu yazıyı okuduktan sonra korktum a rh+ demişsiniz benim bebegim inşallah birsey olmaz beni bu aşılar için kimse bilgilendirmed ne doktorumuz ne s. ocagındakiler
kacıncı ayda vuruluyor canım bu aşılar pazartesi başka bir doktora randevum var inşallah doktoru bu kez iyi seçmişiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?