bebeğini 41.gün bilinmeyen bi sebeple beyin kanaması sonucu kaybedenler

ne söyleyebilirz ki....
çok üzüldüm, bir bebeğin melek oluşundan ziyade insanlığın bitişine...
sahi nerede oldu bunlar
gerçekten doktor muydu, hemşire miydi onlar
insanın hafızası almıyor
ben de bir melek annesiyim
belki de şimdi bebeklerimiz birlikte oynuyorlardır, Hz.İbrahimin bahçesinde
ne güzel tarif etmişsin, Cennetteki komşularım demişsin
bazen ben de öyle düşünüyorum
inşallah Rabbim nasip eder de Cennetine alırsa, orada tüm melek anneleriyle birlikte, meleklerimiz yanımızda olarak mutlu şekilde sohbetler edişimizi...
bu acı çok büyük, inşallah mükafatı da büyük olacak
Rabbim aynı acıyı tekrardan yaşatmasın.......

Sevgili arkadaşlar yaptığınız yorumlar ettiğiniz dualar için çok sağolun.Bana yaptığınız duaların bin katı sizlerin olsun.Allah hem bu dünyada hem öbür dünyada gönlünüzün hayırlı muratlarını versin. Mü'minin mü'mine yaptığı dualar kabul olurmuş. inşallah dualarımız kabul olur. cennete komşu olur kevser ırmağının başında sohbet ederiz.

dün rüyamda bir grup insan ölmüş bir bebek ve annesi için dua ediyordu.benim de dua etmemi istediler. göz yaşları içinde Allahım bu masumla annesini kavuştur diyorlardı. bir de baktım ki ölmüş bebek benim bebeğimmiş..anladım ki gözyaşları içinde bana dua eden sizlersiniz.bende gözyaşları içinde sizlere dua ediyorum.Rabbim affetsin.emeklerimizi boşa vermesin..bizlere amellerimizle değil rahmetiyle muamele etsin...AMİN..

selam ve dua ile kalın...

canım arkadaşım gönlündeki güzel dualar seninle olsun melekler duacın olsun.doğumum antep merkezde primer hastanesinde oldu.çocuğumun yaşadığı talihsizlikler de nizip devlet hastanesinde oldu.ancak antepteki çocuk hastanesinden çok memnun kaldık.Allahım onlara böyle acılar yaşatmasın.Allahım o çocuk hastanesindeki doktor ve hemşirelerden razı olsun.ordaki doktorumuz cahit beydi.herkese tavsiye ederim.hatta hasta haklarına gidip kendisi için teşekkür formu doldurduk.ancak diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Allahım onları bildiği gibi yapsın ben ona havale ettim...

ahhh canımmmm..
gerçekten okurken ben o çaresiz çırpınışlarını yaşadım..ne kadar zor Allahımmm..
inşallah bir daha yaşatmasın canım...
bende 22 haftalık kızımı kaybettim..ben koklayamadım,kucaklayamadım...
ama okadar zorlanıyorumki 1 ay oldu
senin durumun çok daha zor...

yazacak bişey bulamıyorum

allahım inşallah bizlere sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin.....

deminden beri yazıp yazıp siliyorum .... küçücük bir meleğe mi yoksa insanlığın çöküşüne mi üzüleyim çözemedim (
ah arkadaşım ah Allah sabrı cemilini versin... okurken hüngür hüngür ağladım ....... küçücük bir yavruya sebep olanlar Allahından bulsun davanızdan vazgeçmeyin lütfen gidebileceğiniz son noktaya kadar gidin..Allah yar ve yardımcınız olsun....

bende çok üzüldüm gözyaşlarımı ttuamadımm(kimse kızmasın ama bazen bu dr lara hemşirlere yapılanlar neden diye soruluyo ya işte bundan..

Cok cok ama cok uzuldum, basin saolsun arkadasim.
Yok maalesef yok Turkiyede ne saglikda ne egitimde nede herhangi biseyde... sistem diye bisey yok. Hersey okadar sallama olmus ki! insan coklugundanmidir yoksa ilgili kisilerin egitimsizligindenmidir, yada gorev sorumsuzluklarindanmidir hicbirsey dogru duzgun gitmiyor. Niye bu insanlar islerini dogru duzgun yapmiyorlar niyee bi can, bi insan, kucuk bi melek ölmus gitmis kimin umrunda...

göz göre göre bebegınızı katletmişler Allahından bulsunlar...
basınız saolsun ,gözyaslarıma hakim olamadım

kızınızın basına gelenler bi akrabamızında basına geldi ancak onlar vaktınde hastaneye gıttıklerınde suan yavruları hayatta..
onlar sizin gibi ilçedeler.. aksam 9 gibi annesı farkedıyor cocukta bi gariplik oldugunu önce saglık ocagına gidiyorlar ordan ilçenın bulundugu acile ,acildekıler usutmustur dıyıp yolluyor ilaç yazıp.. gece 11gibi cocuk daha fena oluyor.. annesi duramıyor evde.. ilçeden şehırdekı devlet hastanesının aciline gidiyorlar .. ordaki bi doktor sayesınde daha buyuk bi sehırın tıp fak hastanesıne acil ambulansla gidiyolar.. gece 3gibi tıp fak hast.varıyorlar .tabı doktorlar önceden haberlestıgı için doktorda orada hazır bulunuyor anlayacagınız.. 3yasındaki cocugu 2ay hastanede yattı yogunbakımda.. şimdide tedavisi suruyor ama iyi tıp fak doktor demıskı 5dk daha gecıkseydınız bu cocugu kurtaramazdık..

böyle hasta olmasının nedeni olarakta kan pıhtısı beyne gitmiş beyındeki damarı tıkamıs ..

anneside hamıle oldugunu bılmeden grip oldum deyıp antibiyotik içmişti hatta gebe kaldıktan sonra doktor doktor çok gezmıslerdi acaba bi zararı olurmuki diye..tabii bu arada bi yandan nıye gebe değilim diye rahım fılmı filanda cektırmıs gebe oldugunu bılmeden..sanırım bunların etkısı oldu dedi annesi..

yasadıklarınız çok acı gercekten... isyan etmeyın yeterki.. buda bızım boyle bi imtihanımız işte melek anneleriyiz biz anneler gunununde bogazı dugumlenen gözleri dolu dolu olan melek anneleriyiz teselli denırmı buna bılmem ancak sefatcımız onlar bızım ,enınde sonunda kavusacagız yavrularımıza sanırım en guzel teselli bu oldu

Allahım kimseye yaşatmasın çok zor yaşadıkların sen nerde oturuyorsun nerde bu doktorlar merak ettim

ben okudum ve hemen yazma gereeği duydum ama belirtmişsin nerde olduğunu inanki yazıp yazıp siliyorum kelimeler anlamsız yaşadıklarının karşısında Allah yardımcın olsun Başın sağolsun Allahım bidaha yaşatmasın kimsenin başına vermesin.

okurken gözyaşlarımı tutamadım ama inanki allahım çok büyük o insanları bildiği gibi yapar sanada sabrını verir arkadaşım ne yazıkkı unutmak imkansız ama dilerim tekrar anne olursun ve sağ salim bebeğinle uzun uzun sağlıklı bir ömür geçirirsin

ahhh ahhhhhhhhhhhh.....allahım sana bunları yaşatanları helak etsin bende oğlumu adi bir doktor yüzünden kaybettim cevabı ise daha çok küçüksün yeniden anne olursun...bende öğretmenim..çocuklara bakmadan arkamı dönüp ağlayarak ders anlatırdım.rabbim sabrını bol versinnn.rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin....ne diyeyim canım arkadaşım başka ne diyeyim.yaşadıklarımı hatırladım mahvoldum(((2::2:

tek sorumlusu o doktorlar malesef var boyle vijdansinlar,allahlarindan bulsunlar onlar..sanada bol sabir versin allahim ne denir ki

bi sağlıkçı olarak utandım
bu ınsanlar (kı ınsan olamazlar!!!) bu mesleğı bu şekılde yapıyorsa, hıç yapmasın daha ıyı
doktorsuz, hemşıresız kalmaya razıyım ben ozaman

ne denır gerçekten bılemıyorum,çok üzüldüm keşke okumasaydım konunuzu
başınız sağolsun

ne denir ki ? Sözün bittigi yer....
Allah yardimci olsun her sekilde,
özeliklede Dr. lara karsi olan davalarinda, umarim davan devam ediyordur, hangi sehirde yasadigini cok merak ettim, bukadar insan disi olan dr. lar olmaz olsun, bazen dayak yiyorlar bosuna degil iste.

Cok güzel insansiniz belli yazilarinizdan, allah size daha cok güzel günler yasatsin insallah, hersey gönlünüzce olsun insallah.

arkadaşım inanın ki bu milletin sizin gibi insanlara sizler gibi duyarlı sağlıkçılara ihtiyacı var. milletimizin gözü kör olmuş. eğer kendi yakınıysa canla başla işine sarılıyor ancak bu bi başkası ise umuruna bile takmıyor.düşünmüyor ki başka bi şehirde aynı şeyler kendi yakınlarının da başına gelebilir. sağlıkta bile yakının- torpilin varsa ilgi görüyorsun torpilin yoksa yandın öldün demektir. insanlar dinlerini dinayetlerini kul hakkını unutmuşlar. ben eskiden öğrencilerime öğretmen olmalarını söylerdim şimdi inanın duyarlı öğrencilerime sağlıkçı olmalarını daha doğrusu olmaları gerektiğini söylüyorum. gerçekten arkadaşım mesleğiniz vicdan işi.Allah bu memlekete sizler gibi vicdan sahibi insanları doktor hemşire olarak getirsin.dua etmekten başka elden bişey gelmiyor arkadaşım.Allah başka kimseye böyle zorluklar çaresizlikler yaşatmasın...

Allahım sanada bol sabır versin arkadaşım.dertlerimiz birbirine benziyor.Rabbim seni ödüllendirdi mi kayra arkadaşım merak ettim?hikayeni de merak ettim ancak tazelemek istemem tabi.yazdıklarınız için çok sağolun ..

Allah sabır versin arkadaşım acının tarifi yok ne desem boş ama zaman inşallah iyi gelicektir sana...meleğin için yapılması gerekenleri mutlaka yap tek tek herkesi şikayet et,Allah a havale ettim bende onları insanlıkları bile yokmuş onların... Çok zor bi acı inşallah birdaha yaşamazsın böyle şeyler...

sağlık bakanlığına bir de hasta haklarına şikayette bulunduk arkadaşım kamu davası oldu.özel olarak avukat tutup dava açacaktık ancak öyle şeyler yaşadım ki bireysel davaya başvurmaktan vazgeçtim.işin sonunda tazminat alma gibi bi olay çıktı karşıma..tazminat istemediğim için tazminata olumlu bakan herkesi karşıma aldım.böyle olunca da ceza davasından da vazgeçildi. hem ben peygamber efendimiz (s.a.v.) böyle bi şeyle karşılaşsaydı ne yapardı diye düşündüm ve ona göre davrandım.yani şikayette bulundum ancak bireysel dava açıp işin tazminata ulaşmasını engelledim.bir de hakkımı ahirette almak istiyorum .öyle yangınım ki benim acımı hiç bir para hiç bir ceza dindiremez.ancak mahşer alanındaki hesaplaşma dindirir. o günü bekliyorum arkadaşım anlatabildim mi?duaların için de ayrıca teşekkür ederim arkadaşım.sizler böyle söyledikçe içime bi nebze de olsa su serpiliyor .çok sağolun.ettğiniz duaların bin katı sizlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…