Arkadaşlar dilek ve temennileriniz için çok sağlun.. İnanın hepiniz yakınlarım oldunuz. gerçek hayatta da komşum olmanızı çok isterdim.açık konuşmam gerekirse ben cenneteki komşularımla(İNŞALLAH) önceden tanışayım da muhabbet edeyim diye bu siteye girdim.(tabi inşallah Allah nasip eder de bizim gibi aciz kullarını o mertebeye laik görürse) şimdiye kadar söyledikleriniz beni çok duygulandırdı ve çok sevindirdi.her şey gönlünüzce olsun..Dua ile..
ne söyleyebilirz ki....
çok üzüldüm, bir bebeğin melek oluşundan ziyade insanlığın bitişine...
sahi nerede oldu bunlar
gerçekten doktor muydu, hemşire miydi onlar
insanın hafızası almıyor
ben de bir melek annesiyim
belki de şimdi bebeklerimiz birlikte oynuyorlardır, Hz.İbrahimin bahçesinde
ne güzel tarif etmişsin, Cennetteki komşularım demişsin
bazen ben de öyle düşünüyorum
inşallah Rabbim nasip eder de Cennetine alırsa, orada tüm melek anneleriyle birlikte, meleklerimiz yanımızda olarak mutlu şekilde sohbetler edişimizi...
bu acı çok büyük, inşallah mükafatı da büyük olacak
Rabbim aynı acıyı tekrardan yaşatmasın.......
bi sağlıkçı olarak utandım
bu ınsanlar (kı ınsan olamazlar!!!) bu mesleğı bu şekılde yapıyorsa, hıç yapmasın daha ıyı
doktorsuz, hemşıresız kalmaya razıyım ben ozaman
ne denır gerçekten bılemıyorum,çok üzüldüm keşke okumasaydım konunuzu
başınız sağolsun
ahhh ahhhhhhhhhhhh.....allahım sana bunları yaşatanları helak etsin bende oğlumu adi bir doktor yüzünden kaybettim cevabı ise daha çok küçüksün yeniden anne olursun...bende öğretmenim..çocuklara bakmadan arkamı dönüp ağlayarak ders anlatırdım.rabbim sabrını bol versinnn.rabbim seni en güzel şekilde ödüllendirsin....ne diyeyim canım arkadaşım başka ne diyeyim.yaşadıklarımı hatırladım mahvoldum((( 2::2:
ne denir ki ? Sözün bittigi yer....
Allah yardimci olsun her sekilde,
özeliklede Dr. lara karsi olan davalarinda, umarim davan devam ediyordur, hangi sehirde yasadigini cok merak ettim, bukadar insan disi olan dr. lar olmaz olsun, bazen dayak yiyorlar bosuna degil iste.
Cok güzel insansiniz belli yazilarinizdan, allah size daha cok güzel günler yasatsin insallah, hersey gönlünüzce olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?