bebeğini 41.gün bilinmeyen bi sebeple beyin kanaması sonucu kaybedenler

canımsın yaa ne kadar iyi bi insansın bunu Allah görüyo mutlaka yüzün gülecek seninde.... dualarım seninle sabredebilmen için... içinden gelenleri mutlaka yaz konuştukça rahatlıyo insan...

ismini yazamadığım arkadaşlarım hepinize tek teeek teşekkür ederim.dualarınız için çok sağolun.ettiğiniz duaların bin katı sizin olsun. Rabbim sizlere böyle acılar çaresizlikler yaşatmasın.sevgi ve dua ile kalın..

Allah'ım saana sabır versin.Bir daha da yaşatmasın.Ciğerim yandı okudukça. Allah'ımmmm kimseye evlat acısı göstermesin.Allah belalarını versin o duyarsız doktorun da hemşirenin de.ayy çok kötü oldum ya Rabbim sabır versin.Bebeğin , elif'in cennette seni bekliyo annesi inş...

BU yasadiklarinin hic bir maddi bedeli olamaz anliyorum, ama bence tazminata karsi cikma, neden ki ?
BUnlar tazminat ödemese adam olmazlar, bence hata ediyorsun , bu tabii benim fikrim, senin icin nasil rahat edecekse öyle davran.

sende sağol arkadaşım...yüce rabbim sabrını veriyor çok şükür.benim 3 yıl oldu canım yavrum sol yanımı felç edeli.beni yarım bırakıp gideli koca 3 yıl...hastanede onu bırakıp çıktıktan sonra elimde sadece daha kokusunun bile sinmediği kıyafetleri kalmıştı.hayatın tüm renkleri kaybolmuş elimde sadece gri kalmıştı...bebeğimi toprağa damat verdikten sonra acıyla başedemedim.dilim hiç isyana yönelmedi ama allahım dedim bana sağlıkla ama en kısa zaamanda hayırlı bir evlat er.yarama merhem dilime dua doğduktan sonra şükürümü yolla.namazlarımdada duam hep aynıydı.peygamderimize erdiysen bu acıyı bende özel bir kulum dedim senin yanında,banada ver allahı acımı dindir diye dua ettim sürekli.elhamdülillah bebeğimin ölümünün 3.ayında tekrar hamile kaldım.vücudum daha toparlanamadığı için çok acı çektim.serum takılacak damarım kalmamıştı.sürekli damarlarım patlıyor her yer kan oluyordu.ilaçlar hastanelerde sürekli yatmalar,düşük riski,kanama.bebek hareketlerinde azalma,su olayı bi dünya şey yaşadım.adi doktorun biri sırf amniyosentez yapmak adına bebeğime down sendromu teşhisi koydu hatta risk oranı 50/1 idi.düşün yani yüzde yüz downlu.allahım hayat birkez daha durmuştu benim için.ya amniyosentez dedi ya da alalımağlamaktan gözlerime kan indi ne zor sınavdı rabbim bu.eğer kabul edersem bebeğimi kaybetme riskim var etmezsem bebeğim ne olacaktı.eşimin ailesi hemen aldır özürlü çocukla uğraşamazsınız dedi ailemse biz karışmayız bu senin sınavın anne sensin ne doğruysa onu yap dedi.herşeyi düşündüm o süreçte.ve doktora ben amniyosentez olmayacağım bebeğim ne olursa olsun nasıl olursa olsun kuzum o benim rabbim verdiyse vardır bildiği diyerek reddettim.eşim testi başka bir hastaneye daha yaptırmakta ısrar etti ve sonucu düşün.4773/1.imkansız gibi birşey.allaha birkez daha beni sınadığı sınavda doğru karar verdiğim için şükrettim.
Başka bir doktor serklaj dedi reddettim başka bir doktor 26+4 iken bebek geliyor ciğer geliştirici vur dedi öldüm korkudan ama sabrettim.ve anne oldum.37+3 te bebeğimi riske beni korkudan ölüme mahkum etmeden aldılar yavrumu.suni sancı vs normal doğurdum...sadece ağlıyordum inan anne olduğumda..herkese aynı mesajı attım içimdeki kırılmışlığımla.melek yavrum aldığı yüreğimin yarısını kardeşiyle geri yolladı ben anne oldum dedim...şimdi öyle bir aşka sahibimki şükretmeyi unuttuğum anda onu görmem yetiyor.canım arkadaşım;bebeğini kaybedipte tekrar aynı şeyleri kaldıramam diyerek anne olmayı bir süre erteleyen melek anneleride var yeni bir bebek ilacım diyen ben gibi melek anneleride.ama şunu bil inan bana ne yaşadıysam acıya korkuya ölüme dair iyiki erkenden istemiş her riski göze almış anne olmuşum.
Nasıl her beden ölümü tadacaksa ben bu dünyada evladımın kaybıyla ölümü defalarca yaşadım yemin ederim ve bilirimki sende öyle,bizim gibilerde öyle.çok üzülme çok kasma beyin kısırı olursun ve vücudun gebeliği reddeder.doktorum demişti bana ne kadar çok düşünürsen imkansızlaşır kendine uğraş bul diye.3.ay öğrencilerimle tiyatro çalışmaya başladım koşuşturmadan eve gelinceye kadar unutuyordum ve minik misafirim geldi.demem o ki yüreği yaralı özel anne;güzel yavrunun ağrısı yeni bir cennet kokulu....ne zaman ihtiyaç duyarsan yaz iki elim kanda olsa dönerim sanarabbim sabrını peygamberlerin sabrına denk kılsın.allaha emanetsin canım....

Ne diyeceğimi bilemiyorum kelimelerim kifayetsiz kaldı bende melek annesiyim 24 haftalık hamileyken ensefalosel teşhisi kondu elifime sadece ensefalosel değildi 1 kaç anomali daha vardı gebeliğim sonlandırıldı normal doğum yaptım.. Ama senin hikayeni okuduğumda.. Allah sabır versin kardeşim eliflerimiz bizi cennetlerinde bekliyor şefaatçimiz olurlar inşallah

Allahım sabır versin size inşallah en kısa zamanda yine bebek kosusunu duyar ve içinde kalan tüm herşeyi yaşarsın

Nasıl başladım nasıl okudum nasıl bitirdim.
Allah'ım nasıl bir acı,ne diyeceğimi bilemedim.
Ya doktorlar ya hastanenin tavrı insanın aklını yitirmemesinin tek açıklaması yine Allah'ın verdiği sabır.
Rabbim yardımcın olsun.

allahım sabırlar versin sana yaşadıkların çok zor bende bebeğimi doğduktan 3 ay sonra kaybettim sıvı kaybı var diye hastaneye yatırdık 5 gün sonra soğuk bedenini aldım hastaneden ben hep doktorları suçluyordum bakamadılar yavruma iyileştiremediler diye ama sonra allahım beni melek annesi yapmak istedi dedim hep allahıma dua ettim allahım bana dayanma gücü ver diye bu güne kadar ağzımdan hiç kötü kelime çıkartmadım 28 mayısta da 1 yıl olacak bebeğimi kaybedeli.. imtihandan geçiyoruz canım allahım sabrımızın mükafatını verecek inşallah acın bitmiyo ama dayanıyorsun hergün ölsende yaşıyorsun biricik kızım meleğim kardeşini yolladı bana suan hamileyim allahım inşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın canım allahım sana dayanma gücü versin...

Allah sabır versin çok üzüldüm dün bir arkadaşımın 5 yaşındaki çocuğu zatürre olduğu anlaşılmasını için vefat etti Türkiye'nin başkentinde çocuk yoğun bakımı bulunamadı vs vs çok acı sonra hasta yakını saldırdı diyorlar sen zatürre olmuş çocuğa ateş düşürücü verip gönderirsen. Ne diyeyim ya Allah yardımcınız olsun Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

fenzede cok zor acımız canım Rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere
tez zamanda sağlıklı evlatlar rahatlatır sadece acımızı
benim de 32haftadan sonra tansiyon cıkmıstı vücudum cok şişmişti
böbreklerim sıkıntıya girmişti
tekrar bunları yasamamk için ne yapabilriz ki
birsey ögrenirsem sana haber veririm

Cok üzüldüm çokk
Allah sabırlar versin çokça...
Offfff nasıl dayanılır bu acıya Allah dayanma gücü versin ..

ve ben 1 yıl sonra yeniden forumdayımm...

nasılsın kardeşim, iyisindir umarım. konunu okudum, inan böğüre böğüre ağladım, seni tahmin edemiyorum canım benim. ama işte herşey imtihan. Allah herkesi başka türlü sınıyor.
Allahım sabır versin, meleğine kavuşunca benim için de kokla onu. canım benim.

melek annelerinin hikayelerini okudukca yasananlar tekrar göz önüne geliyo. beynim uyusuyo artık düşünmekten. zaten dogumdan sonra beynimde hipofiz bezi denen bi tümör cıkmıstı.gözlerim kayma yapmıs hareketsiz olmustu.çift görüyordum herseyi.elhamdülillah gözlerm düzeldi ama beynimdeki için tekrar emar cektiricem. hastanelerden öle sıkıldımki. ama hastalıgımı hiç umursamadım.varım yogum tek derdim kızım. ((

Rabbim sabır versin okurken bile dayanamadım allahım sana bunu yaşatanları ıslah etsin
Hastane odasından yazıyorum bu mesajı 29 aylık oğlum var ( maşallah Rabbim bize bağışlasın)
Kusma ve ateş şikayetiyle geldik bunlar geçti ama karın ağrısı kaldı bişey yiyip içemiyor yavrum zorla bi iki lokma alıp midem
Diye ağlıyor tahlillerde bişeyde çıkmıyor sadece kanda enfeksiyon ve yoğun gaz var deniyor yoğun gaz böyle yemeden içmeden keser mi anlamadım içim parçalanıyor Allah rızası için okuyan kardeşlerimden dua istiyorum
Birde ayşenaz arkadaşım senin hikayeni de okudum çok ağlamıştım şuan hamile olduğunu gördüm Allah şahidim olsun çok çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alırsın inşallah nacizane fikrim kırılma darılma lütfen yanlış anlama bence bebeğinin resmini al artık ordan kendine acı çektirme seninle yaşayan bir can var bi köşede saklı kalsın bence o resim gördükçe içim eriyo ben dahi dayanamıyorken burdan o resme bakmaya... Allahım peygamber sabrı versin sen ve senin gibi bütün annelere

Merhaba fenzede yeni kaybettim kızımı acılar farklı farklı okuyorum da kimisi 6 haftalıkken kaybetmiş bebeğini kimisi 30 haftalıkken kimisi benim gibi 3 aylıkken hiç kucagına bile alamadan, benim acım çok taze sen nasılsın zaman insan nasıl geliyor lütfen buna ihtiyacım var bana söyler misin

Gözlerim dolu dolu oldu. Ama sizin çektiğiniz acının tarifi yok. Allah sabır versin size.

Rabbim sana sabırlar versin ben burda mahvoldum ağlamaktan o drlarında belasını verecek rabbim cnm benim sen iyi ol meleğinle elbet cennette kavuşacaksınız

canım acın hafifliyor evet ama yine de içinde bi yerde kalıyor. önceleri hergün ağlıyorsun sonra iki güne bi sonra 7 güne bi .şimdi arada sırada aklıma geliyor. ama eskisi gibi çok karamsar değilim. kendimi gırgıra şamataya vurdum. sürekli gülüyor kahkaha atıyorum çevreme espriler yapıyorum. ama zaman oluyor yağmur gibi akıtıyorum. böyle saçma sapan oluyorsun .bastırmaya unutmaya çalışıyorsun ama o kendini hatırlatıyor. bazen başka bi bebekle bazen rüya ile..unutmuyorsun..unutamıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…