Canım Allah öncelikle sana ve bütün yavrusunu kuzusunu kaybeden annelere sabır versin. veriyor da zaten . vermese bu acıya dayanılmazdı çok şükür. zaman herşeyin ilacı bunu unutma. sezeryan yapmışın öğrendiğim kadarıyla.benim sana tavsiyem sakın ikinciyi geciktirme .ben eşimi ikna edemedim 1 yıl bekledik. daha sonra istedik ama olmadı. yani bebeği kaybedeli 2 yıl oldu ama elde var sıfır. geçen ay aşılamayla hamile kaldım ama düşük yaptım. eşimde morfoloji sıkıntısı çıktı. stresten mi oldu yoksa önceden de var mıydı bilmiyorum. eşini ve kendini strese sokma sakın. bunlar sağlığını da çok etkiliyor. benim yüzümden onlaca sivilce çıktı. derimde sedef tarzı yaralar çıktı. göğsümde kitle oluştu ve bunları yazarken yani şuan da midem ağrıyor. 2 yıldır sağlık sorunlarım ortaya çıktı. zannediyorum ki üzüntüden ve stresten oluştu.
birde arada sırada ziyaret et demişsin. iki yıl önce ilk sayfada yazdığım yazıyı artık asla okuyamıyorum. yüreğim dayanmıyorum. es geçiyorum. hem o yazıyı hem o sayfayı hem o anıları.. sana tavsiyem sen de görme .. es geç..Rabbime sığın.. her şeyin ilacı onda var bunu unutma..Allaha emanet ol..