bebeğini 41.gün bilinmeyen bi sebeple beyin kanaması sonucu kaybedenler

ne güzel anlatmışsın yüreğinden geçenleri öyle bende bu aralar ağlıyorum hiç böyle aglayamazdım ama birden aklıma gelip ve birden ağlayabiliyorum evet zamanla azalıyor yoğun bakımda oldugu zamanlar yani ilk 3 ay nefessiz kaldıgım zamanlardı kaybettikten sonra geri dönmeyeceğini bildiğin için hem sakinleşiyorsun artık bitti diye hem de çıldırıyorsun bir daha görmeyeceğim diye garip bi duygu seli yaniii dediğin gibi ilk günkü gibi olmuyor ama acı unutulmuyor bu siteye hergün giriyorum sizleri okudukça sakinleşiyorum zaman zaman üzülüyorum ara ara uğra olur mu tabii acını hatırlatmak amaçlı değil konuşmak paylaşmak

merhaba önce konuyu uzun görünce okuyamam gözlerim ağrıyo bitiremem dedim kendi kendime ama bişey zorladı sanki beni insan okurken satır atlar karıştırır adeta okuyayım diye yazılar sanki tek tek yazılmıştı her neyse rabbim kimseye aynı acıyı vermesin bende meleklerimi kaybettim ikizlerime hamileyken karnımda kalpleri durmuştu iki hafta olacak alınalı ama çok acı ben gene hareketlerini görmedim ya sen doğumda yaptın gördün yüzünü, içine çektin kokusunu, sen karnında büyüt doğum acısını agrısını yaşa evine götür 40 gün bak elin sorumsuz okumuş cahilleri senin bebeğini hunharca ölüme itsin.......
acı çok büyük acı alah yardım etsin rabbim meleğinin yerine güzel melekler sağlıklı melekler versin hepimize

Canım Allah öncelikle sana ve bütün yavrusunu kuzusunu kaybeden annelere sabır versin. veriyor da zaten . vermese bu acıya dayanılmazdı çok şükür. zaman herşeyin ilacı bunu unutma. sezeryan yapmışın öğrendiğim kadarıyla.benim sana tavsiyem sakın ikinciyi geciktirme .ben eşimi ikna edemedim 1 yıl bekledik. daha sonra istedik ama olmadı. yani bebeği kaybedeli 2 yıl oldu ama elde var sıfır. geçen ay aşılamayla hamile kaldım ama düşük yaptım. eşimde morfoloji sıkıntısı çıktı. stresten mi oldu yoksa önceden de var mıydı bilmiyorum. eşini ve kendini strese sokma sakın. bunlar sağlığını da çok etkiliyor. benim yüzümden onlaca sivilce çıktı. derimde sedef tarzı yaralar çıktı. göğsümde kitle oluştu ve bunları yazarken yani şuan da midem ağrıyor. 2 yıldır sağlık sorunlarım ortaya çıktı. zannediyorum ki üzüntüden ve stresten oluştu.
birde arada sırada ziyaret et demişsin. iki yıl önce ilk sayfada yazdığım yazıyı artık asla okuyamıyorum. yüreğim dayanmıyorum. es geçiyorum. hem o yazıyı hem o sayfayı hem o anıları.. sana tavsiyem sen de görme .. es geç..Rabbime sığın.. her şeyin ilacı onda var bunu unutma..Allaha emanet ol..

Evet haklısın belki girmemek daha iyi diyorum ama nası girmem biraz önce feyse baktım bi arkadasın ebebği olmuş sinirim bozuldu kızıyorum kendime ama öyle işte insanların bebekleri oldukça sevinemiyorum görünce hemen kapatıp buraya girdim benim gibi olan insanların yanına geldim kendimi yalnız hissetmedim anlık bi rahatlama belki şu ana buna çok ihtiyacım var kısa süreli rahatlamalara zaman hiç geçmiyor gibi sanki yeniden hamile kalmam için sadece 6 ayım kaldı o zaman biraz daha hafifleyecek acım saglıgıma gelince gögsüm sızlıyor sürekli sütümü hala sagıyorum ilaç kullanmak istemedim acıkcası ama sağmakta psikolojimi bozmuyor değil ne yapacagımı bilmiyorum mutlu insanlar görmek istemiyorum bu belki bencillik ama ben çok kötüyüm tabiki onlarda kötü olsun değil sadece geriliyorum bundan kurtulmak ta istiyorum aslında bu arada psikiyatra da gidiyorum pek te işe yaramıyor açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…