- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Ah sizi gidi mükemmel anneler.
Sizin hayatta kendiniz için hicbir beklentiniz olmayabilir, ama bizim var...
Şimdi lohusa sendromu yasayalım, ileride "saçımı supurge ettim elde var sifir" sendromundan iyidir
Ne lohusalığı yahu?
Bahsi geçen kadın lohusalık sendromunda değil, bebek ona ayak bağı olduğu için hayatını istediği gibi yaşayamacağını, istediği gibi sevgili bulup evlenemeyeceğinden dert yanmış..
Bir çoğumuz lohusalık sendromuna girmişizdir. Siz doğurmadan mı girdiniz de fikir sahibi oldunuz anlamadım?
Hayır yani bir çok kadın doğurayım da semdroma gireyim demez. O beklenmedik bir şekilde gelir, bazılarına da hiç uğramaz da ondan..
Evliliğimiz kurtulur belki diye cahil cahil akıl veren anneler teyzeler yuzunden olabilir mi ?? Ya da bişey olmaz diye geri çekilme yöntemi kullanan cahil adamlar yüzündenokadar evlat hasrtiyle yanip tutusan insanlar servet harcayan insanlar varken neden bu insanlar anne olurkii!!
bu. bebegin babasi ne halt yiyor sorumlulugu yok mu peki olan hep masun bebislere oluyor .tamam ben anliyorm bayani ama k bakma . oyle bise basima gelse 100 tane koca gelse yavrumu yavrularimi dunyaya degismem babam bizi 5 parasiz annemi 35 yasinda 5 cocukla oylr ortada birakti .simdi arkadasiniza ne onereyeim. anladigim kadariyla bekar istiyor bunlar kader kismet isi . dunyada iyi insanlar yokkk k bakmasin kimse aaslida evli bosanmista bekarda hepsi ayni zaten evliligi .bitmis. o bebek illa buyuuyrcek ona yarenlik olcak hersey gececk ne deyim ki herkesin kafa yapisi farkli allah yolunu acik etsinArkadaşlar merhaba. Benim 2 yıl evli kalıp eşinden ayrılmış bir arkadaşım var. Henüz 28 yaşında. Bebeği ise henüz 6 aylık. Arkadaşımla geçenlerde konuşurken kimseye yapamadığı bir itirafı benimle paylaştı. Eşiyle 10 ay önce yani henüz hamile iken ayrıldılar . Arkadaşım çalışan kendi ayakları üzerinde duran biri. Eşiyle anlaşmalı boşandılar ancak çocuk onu bırakmasa o hiç ayrılmazdi konuşmalarından biliyorum.İtirafa gelince arkadaşım bebeğini bazen hiç dogurmamis olmayı düşündüğünü şimdi bu bebek olmasaydi bambaşka bir hayatı olabileceğini düşündüğünü belirtti. Onu kinamadim yargilamadim. Henüz çok genç ve o da bizim aklımıza geleni düşünüyor el kadar bebekle yeniden evlenebilmem çok güç ! Ya ihtiyar alır beni ya da çocuklu biri. bu çocuk hiç olmasaydı benim de bir şansım olurdu yeniden evlenirdim geceleri yalnız uyumak kendimi avutmak zorunda kalmazdim vs.. ona genç bir kadın olarak hak verdim mutlu bir evliliğe doğmayan bebeğine alışamadıgi için onu suclayamadim bebeğinin aglamasina bile katlanamiyormus bazen ister istemez sucluyormus onu çünkü hamile kaldıktan sonra herşey daha çok sarpa sarmis..şimdi siz böylesine allak bullak olmuş bir bayana nasıl öğüt verirdiniz ben bazen yanlış şeyler söylerim diye korkuyorum..bu tarz bir durum yaşamış olanlar yazabilir mi? Lutfen acımasızca hakaret savuracak olanlar yazmasın çünkü kimse sınanmadigi imtihanın masumu değildir. Düzeltme :Bu arada geceleri yalnız uyumak deyince yanlış algılama olmuş bunu yalnız cinsel tatmin vs olarak düşünmek yanlış onu anlayan dinleyen ilgilenen seven biri yani bir eş ihtiyacı ne olursa her kadın yuvası olsun eşi olsun ister ustelik bu kadın evliligini anlayamadan bitti ve henüz gencecik! Allah hepimizi alaktan yani ilgi ve alakadan yaratmadı mi ? Neden bu kadar acımasız bu yorumlar..lütfen kin kusanlar yazmasin
sirf evlilik kurtarmak amacli cocuk yaptigi icin tebrikler..Evliliğimiz kurtulur belki diye cahil cahil akıl veren anneler teyzeler yuzunden olabilir mi ?? Ya da bişey olmaz diye geri çekilme yöntemi kullanan cahil adamlar yüzünden
hani bir laf vardir. ya insan evlenir kendi secer kocasini karisini ama cocuk oyle degil .annesini babasini ne yazikki secemiyorPisman olmasini anlarım ama Bebeği suçlaması sacma,zira bebek kapiya dayanip annem olacaksin demedi,kendi secti dunyaya getirmeyi ...kaldi ki daha iyi bir koca bulamayacağı icin suclamasi daha da trajik
Kaldi ki kimler kimlerle evleniyor nerden bu kadar emin iyi bir insan bulamayacağından veya cocuksuz olunca iyi birini bulacağından!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?