- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
- Konu Sahibi baby nurse
-
Her kadın bunu yaşayabilir,bir kere veya bir kaç kez düşük yapmış olma demek bundan sonra gebe kalamayacaksınız demek değildir veya bebek sahibi olamayacaksınız demek değildir,-tıpta bir ke düşük yapmak;düşük sayılmıyormuş-;hele hele bundan sonraki gebeliğinizde de düşük olacak demek hiç değildir.tıpta bir ke düşük yapmak;düşük sayılmıyormuş-;Düşük Rabbımızın istemediği-size zarar verebilecek veya sakat olabilecek bir gebeliği seçerek sonlandırmasıdır.Yapmamız gereken panik olmak veya üzülmek değil,doktorunuza güvenip onun önerilerine uymak ,istediği test ,tahlil ve tetkikleri yaptırarak bir sonraki gebelik için bedenimizi ve ruhumuzu hazırlamaktır!!
Anne olmak,:CüvCüv:isteyen her kadının hakkıdır
libyana gerçek adın nedir bilmiyorum ama Allah senden razı olsun ben bu hadisleri bilmiyorddum inan ruhma su serptin Allah razı olsun .Senden nacisane bir ricam olucak Allah rızası için bana dua et aramızda uzun yollar var ama dualarda birleşelim
:1hug:Allah c.c hepimiz razı olsun arkadaşım..Dualarımız olmazsa;bizim değerimizde olmaz;dualarımızla varız inş..Hepimiz birbirimize gönülden halisbir niyetle merhametle dua edelim;DUALARDA buluşalım..
Kardeşim kardeşe temiz bir ağızla yaptığı dua kabul olur;efdaldir...
:_) Şuanda linkteki şiiri de dinliyorum;çok duygulandım açıkçası...
Ne yollar engeldir dualarımıza ne zaman ne mekan...
Rabbımıze koşmanın ısrarla istemenin ötesinde daha güzeli var mı..
İsteyelem hep hayırlısını isteyelim..
Vermeyi istemesydi;İSTEMEYİ vermezdi ki...:_)
bende geçen hafta aynı acıyı yaşadım
bende 8hafta 5 günlük bebeğimi kaybettim
hepinizinde kucagini rabbim doldursun melek anneleri.bende ikizlerimden birini 2,5 aylikken kaybettim
simdi ikiz esi 5 yasinda oglum o nu görünce insan daha kötü oluyor aklimdan cikmiyor. O yavrum da olsaydi diye cok zor bir durum ama melekler bizi bekliyor rabbim diger yavrularimiza ömür versin insallah
slm herkeze çok geçmiş olsun ve başınız saolsun.bende 29 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım bebeğim 6 gün yaşadı daha sonra 2 yıl olmadı şimdi 5 aylık hamileyim allahım kaybettiğimiz bebeklerimizi tekrar bize nasip ediyor işallah bu sağlıklı uzun ömürlü doğar.herkeze tekrar ikinciler nasip olur işallah. öbür dünyada meleklerimiz bizi karşıılar umarım
ALLAH razı olsun canım yazdığın bu hadis 10 aydır yanan yüreğime öyle su serptiki beni anlamayanların tesellileri daha fazla çıldırtıyordu ama sizler öyle iyisinizki kaybettiğim maneviatımı buluyorum yazdıklarınızda özellikle bu yazdığını aklımın köşesinde saklıcam canım her daraldığımda hatırlıcam inşHenüz ergenlik çağına ulaşmamış üç çocuğu ölen bir müslümanı, Allah çocuklara olan rahmet ve şefkat sebebiyle cennete koyar.”
Bu müjde sana kâfî değil mi?
O, yerini buldu. Çıkar onun kederini artık kalbinden!..
Anneler küçük çocuklarına karşı daha fazla şefkat ve muhabbet gösterdikleri için, ölen küçük yavrularına daha çok acır ve buna katlanmaları nispetinde daha çok sevap kazanırlar.
Ebû Hüreyre -radıyallâhu anh-’den rivâyet edildiğine göre, bir kadın Rasûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz’e çocuğunu getirerek:
“-Ya Nebiyyallah! Bunun için Allâh’a duâ et! Üç tanesini toprağa gömdüm!..” dedi.
“-Üç çocuk mu gömdün?” diye sorduğunda:
“-Evet.” diye karşılık verdi.
Peygamber Efendimiz buyurdular ki:
“-Sen muhakkak ki, cehennemden kuvvetli bir engel ile korundun!” (Müslim, 2636)
Ümmü Eymen -radıyallâhu anhâ-’dan gelen bir rivâyette ise; bir çocuğunu gönderen kimseye de, sabrettiği ve ecrini Allâhu Teâlâ’dan beklediği takdirde cennetin nasip olacağı buyrulmaktadır.
Rabbim yavrusu kaybeden hasretiyle tutuşan ve cennette kavuşma arzusuyla yüreği yanan bütün annelere sabır versin..
Meleklerimiz bizi bekliyorlar;bizler de onları düşlüyoruz için için...
Bedenimizden yüreğimizden bir parçanın Rabbımızın kutlu mekanında;CENNET-UL ALA da olduğunu bilmek;korlu yüreğimize su serpiyor bir nebze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?