- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.341
Benim de ilk bebeğim öldü, biz kendi isteğimizle test yaptırdık. Haftasına göre değişiyor hamile kalma süresi. Doktor iki ay dediyse iki aydır :)slm kızlar bebeğimi düşürdüm yeni neden düştüğüne dair hiç bir test yapılmadı ilk hamileliğim olduğu için oyüzden sebebini bilmiyorum bir daha ne zaman hamile kalsam sağlıklı olur doktor 2 ay bekleyin dedi
Canım önemli bir bilgi olursa bizimle de Paylaş bende 3 defa bebegimi kaybettim biri düşük ikisi erken doğum. Sebebi de ortaya çıkmadı. Hiç bi sorun gözükmüyorHayir belli degil fakat dr hamile kaldiginda dikis aticani ve gobekten igne vurcani soyledi garantiye almak icin.. kuzenim baska kadin dogum uzmaninin yaninda asistan olarak calisiyor dusuk yapilanlara bir suru test yapiliyormus kromozom testleri bunlarla neden daha iyi buluna biliyormus genlerden gelen birseyse tedavisi varmis internetten onu arastiriyordum nasil birsey die senin bellimi test istedilermi sizden
canım araştırmalarını tam yaptır genetik testlerini rahim ağzının boyunu rahim filmi ile rahminde olan olabilecek durumları iyice netleştir çok geçmiş olsunCanım önemli bir bilgi olursa bizimle de Paylaş bende 3 defa bebegimi kaybettim biri düşük ikisi erken doğum. Sebebi de ortaya çıkmadı. Hiç bi sorun gözükmüyor
Aminnn.. Bende erken doğum yaptım tam bir yıl önce ama bebeğim sağlıklıydı. küvözde kaldı 18 gün sonra kaybettim. Ölüm nedeni enfeksiyon dediler. Ama hastane ihmaliydi bence. Bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı yavrumu.bende kaybettim yavrumu. 15.11.2015te doğum yaptım. herşey gayet normal, bebeğim sağlıklıydı. 39.haftada doğdu oğlum. 5 gün yaşadı. 20.11.2015te kaybettim onu. ani bebek ölümü dedi doktorlar.hiç bir sebep bulunamadı. o kadar zor o kadar acı ki.Allahım dayanma gücü versin.Allahım yavrusunu kaybeden tüm anne babalara sabır versin. kokusunu nasıl özledim kuzumun anlatamam. doya doya sevemedim saramadım.allah onu gerçek dünyada buluştursun bizimle
gececek mi bu acı, hafifleyecek mi, yeniden bebek sahibi olunca yeni hayaller umutlarla doluyor mu insan?geçmiş olsun arkadaşlar,
biz de ağustos 2008'de buraya yazmaya başladığımızda aynı acıları yaşıyorduk.şimdi birçok arkadaşım benim gibi bebek sahibi oldu.inşallah sizin de annelik haberlerinizi alacağız.umudunuzu yitirmeyin,melekleriniz size kardeşlerini gönderecek,buna inanın opuyorumnanaktan
Henüz yeni bebeğimi kucagima almasamda hafifledigini soyleyebilirimgececek mi bu acı, hafifleyecek mi, yeniden bebek sahibi olunca yeni hayaller umutlarla doluyor mu insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?