- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi baby nurse
-
sanada çok geçmiş olsun canım.allah bidaha yaşatmasın.benim düşüklerim 4 aylık olduğu için kanamam 30 gün kadar sürdü yani loğusalık gibi.erken düşükte ne kadar sürer bilemiyorum.bende folik asit folbiol ve elevit kullanıyorum.birde glifor kullanıyorum.
merhaba, bende folık asıt kullanıyorum.gunde 3 deılmı? ayrıca elevıtte alıyorum.fakat folbıol u folık asıtle berabermı kullanıyorsunuz? bıde son olarak glifor ne ıcındı? sımdıden cok tesekkur ederım.
baby nurse; benim doktorum izne çıktı 2 hafta sonra gelecek biraz gazım var okadar ağrım sızım yok.orkide parça şeklinde pıhtılar düştü ama.2 hafta sonra kontrole gitsem geçmi olur sence
canım hahkında hayırlısı buymuş üzülme lütfen bak bi tanem bi yavrun daha varmış allah ona uzun ömürler versin tatlım.
mesela hiç olmayanları düşün benim hiç bebişim yok bi dış gebelik geçirdim kürtaj oldum allah kimseye yaşatmasın beterin beteri rabbimden hayırlısını iste sen üzülmeki oda diğer dünyada üzülmesin ızdırap çekmesin inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun
tüm dileyen herkeze içinde banada bebiş versin yarabbim aminnnnnnnnnn
Baby nurse çok sağol canim benim yaaa.ilgide bana özgür kaya selçuk çok önerdiler sence o nasil.....canim benim allah razi olsun senden bitanem
yazmamışım ama vardı kanamam bu günde bebeğimi kaybettiğimi öğrendim doktor keseyi göremedi yüzde 90 san düşmiş dedi kan tahlilime bakıp emin olcak ama gitti yani dün et şeklinde bi parça gelmişti oydu heralde
arkadaslar sıze sorularım var...benım kurtajdan sonra hıc kanamam olmadı.ama 4 5 gun sonra basladı.bugun kurtajın 12. kanamanın ıse 7. gunu.adetımın son gunu sıddetınde kanamam ve azalmadı.doktorumda kanama azaltıcı ılac vermedı.kontroldede sorun yok kesılır kanama dedı.ama hala kesılmedı.korkuyorum.bıde ben folıc asıt basladım ama gunde 1 ıcıyorum.bıde elevıt alıyorum.sız nasıl ve ne ılacları kullanıyosunuz? cok tesekkur ederım sımdıden
merhaba, bende folık asıt kullanıyorum.gunde 3 deılmı? ayrıca elevıtte alıyorum.fakat folbıol u folık asıtle berabermı kullanıyorsunuz? bıde son olarak glifor ne ıcındı? sımdıden cok tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?