Merhaba anneler ben 70 gün önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu maalesef ve sebebi yok ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test yapıldı agustosta cıkacak sonuclar ve sezeryan oldum 6 ay beklemem gerektiğini söyledi doktorum benim gibi olan anneler bir başlık altında toplansak hem birbirimize teselli versek hem yeni gebelık için birbirimize yardımcı olsak olmaz mı Allahım sabredenlerle beraberdir inşallah rabbim bizlere en yakın zamanda tekrardan anne olmayı nasıp eder inşallah
Geçmiş olsun Allah kucagini doldursun
Ben 3yil sonra hamile oldugumu anlamadan düşük yaptigimi ogrendim bir kac ay sora hamile oldugumu ogrendim fakat 10haftada kurtaj olmak zorunda kaldim
Geçmiş olsun Allah kucagini doldursun
Ben 3yil sonra hamile oldugumu anlamadan düşük yaptigimi ogrendim bir kac ay sora hamile oldugumu ogrendim fakat 10haftada kurtaj olmak zorunda kaldim
Merhaba Allah bebeklerımiz le cennette bulusmayı nasip etsn bende 6 ve 9. Haftalarda bebeklerimi kaybettim sımdı yeniden istiyoruz umudum var ama aynı seyleri yasamaya da gücüm yok Allah sabrını veriyor ancak unutmamıza imkan yok.