olabilir.....çocuğunun sevgisini kayınvalidenden kıskanmış olabiirsin..
ama anladığım kadarıyla bu eski bir mevzu...şimdi böyle birşey yok...
ozaman sıkıntı yapmanı gerektirecek ne var
bende olsam bende kıskanırdım ınceden ınceye ,çocugum ona atılıyo bana gelmıyo dıye,ama kesınlıkle kayınvaldeme bunu yansıtmazdım canım kadının ne suçu var hem ,ama kıskançlık ınsnın elınde olan bısey degıl
benim bebişlerinde doğmasına az bir zaman kaldı......yoksa bendemi kıskanıcam....
benim kayınvalidem de annem diye sever. babaannem dese ne olur sanki....
evet ya sinir olurum benimkide ilk önce,annem diye sevdi ne yapsam diye düşündüm kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiğini kullandım,sonu iyi oldu artık demiyor
bizimki ondan da anlamaz
hatta benim k.valide oğlumu benden kıskandı. iyiki doğurmuşunuz oğlum dedi.bana hiçbirşey demedi....
aaaa daha neler oğlumu doğurmuş,ben olsam kocacım iyiki doğurmuşsun derdim inadına...
canım niye kendini suçlu hissediyosunki...
benim şu an 11 aylık ikizlerim var..bende kıskanıyorum..kayınvalidemin kucağına almasına bile sinir oluyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz kendi işi olduğu zaman gelip kalır yanımızda birkaç gün bebeklerimi özlediği için değil.o birkaç günüde hep uyuyaRAK geçirir ama eşimin ve kayınpederimin yanında sanki çocuklarımı seviyor bana yardım ediyor gibi davranır çok oyuncudur da kendisi..yani kimse yokken yüzüne bakmaz çocuklarımın biri varkende seviyormuş gibi yapar o zamanlardada ben çocuklarımı kucağına almasına sinir oluyorum birkere bile sormaz yardıma ihtişyacın var mı diye ben hemçalışıp hemde yalnız başıma bakıyorum bebeklerime tabiki eşim en büyük destekçim kendide biliyor annesinin huyunu o yüzden o da çok sinir olur gösteriş yapmasına...
ama kendi annem öyle değil her başım sıkıştığında gelir o da kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyor..her gelmesinde çok yardımcı olur çocuklarım uyanıkken koltuğa bile oturmaz hep çocuklarımın yanında yerde oturur herşeyleriyle ilgilenir sağolsun..ve daha sayamayacağım çok şey var kendi annemle kayınvalidemi asla bir tutamam annemden hiç kıskanmam yavrularımı çünkü emeği çok var benim üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?