Bebeğini kayınvalidesinden kıskananlar..

olabilir.....çocuğunun sevgisini kayınvalidenden kıskanmış olabiirsin..

ama anladığım kadarıyla bu eski bir mevzu...şimdi böyle birşey yok...
ozaman sıkıntı yapmanı gerektirecek ne var

aklıma gelmişken yazayım dedim....

kendi oğlunu gelininden kıskanan okadar çok KAYNANA varki...hiç üzülme seninki yanında çok masum kalıyor

bende olsam bende kıskanırdım ınceden ınceye ,çocugum ona atılıyo bana gelmıyo dıye,ama kesınlıkle kayınvaldeme bunu yansıtmazdım canım kadının ne suçu var hem ,ama kıskançlık ınsnın elınde olan bısey degıl

annelik duyguları ister istemez kendi kanınız olmayan birinden yavrunuzu kıskanmışsınız normaldir ki kendi aile fertlerinizden bile kıskanabilirdiniz. fazla büyütülecek bir mesele yavrunuzu koruma ve sahiplenme iç güdüsü canım ok.

olabilir.....çocuğunun sevgisini kayınvalidenden kıskanmış olabiirsin..

ama anladığım kadarıyla bu eski bir mevzu...şimdi böyle birşey yok...
ozaman sıkıntı yapmanı gerektirecek ne var

yok canım sıkıntı yapmıyorum benim gibi kimsenin yanlışa düşüpte kendisini üzmesini istemem o yüzden böyle bir konu açtım,he bazı kayınvalideler var torunlarını kendi çocukları gibi sahipleniyolar,anneye üvey anne muamelesi yapıyolar onlar hariç tabi...

garip bir dert olmuş çocuğum yok sanırım ondan anlamsız geldi..

inceden inceye diil deli gibi kıskandım,tabiki tek sebebi bebişimin ona atılması diil,mesela kızım daha yeni yeni konuşuyor anne dedi yarım ağızla,sanamı dedi,bana mı dedi diyor deli oluyordum.ilk defa kanguruya otutturup dışarıya çıkıcam,ilk bebişim hevsliyim yani geldi ben takıcam ik önce diyordu deliriyordum...ama benim annem dese kıskanmazdım sanırım,bende bir sorun mu var?

bence ben konuyu yanlış yere açtım,herkez dert ettiğimi sanıyor normal olarak...pardon

benim bebişlerinde doğmasına az bir zaman kaldı......yoksa bendemi kıskanıcam....

ikinci çocuğu düşünüyoruz,şimdiden kendime telkinlerde bulunuyorum kıskanmak yok kıskanmak yok diye ama elimde diil sanırım...

benim bebişlerinde doğmasına az bir zaman kaldı......yoksa bendemi kıskanıcam....

bilemem lnşallah kıskanmazsın,logusalıkta normal benim bildiğim ben 2 yıl boyunca kıskandım loğusalıktan diil yani,o yüzden kendime diyorum kaynanam bir şey yaptığında önce annem yapsaydı kızarmıydım diye düşünücem sonra ona göre davranıcam diyorum ama bakcaz görcez,biemiyorum sağım solum belli olmaz...:2::2::2:

benim kayınvalidem de annem diye sever. babaannem dese ne olur sanki....

evet ya sinir olurum benimkide ilk önce,annem diye sevdi ne yapsam diye düşündüm kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiğini kullandım,sonu iyi oldu artık demiyor

evet ya sinir olurum benimkide ilk önce,annem diye sevdi ne yapsam diye düşündüm kızım sana söylüyorum gelinim sen anla taktiğini kullandım,sonu iyi oldu artık demiyor

bizimki ondan da anlamaz
hatta benim k.valide oğlumu benden kıskandı. iyiki doğurmuşunuz oğlum dedi.bana hiçbirşey demedi....

Son düzenleme:
ben kayınvalidemden kıskanmazdım heralde henüz çocuğum yok ama olsada kıskanmazdım gibi geliyor çünkü kayınvalidecim çok anlayışlı saygılı bir kadın çokta görüşemiyoruz zaten uzakta ama etliye sütlüye karışan biri olmadımağı için seviyorum ama cadı bişey olsaydı aynı şeyi söylermiydim bilmiyorum

canım niye kendini suçlu hissediyosunki...
benim şu an 11 aylık ikizlerim var..bende kıskanıyorum..kayınvalidemin kucağına almasına bile sinir oluyorum farklı şehirlerde yaşıyoruz kendi işi olduğu zaman gelip kalır yanımızda birkaç gün bebeklerimi özlediği için değil.o birkaç günüde hep uyuyaRAK geçirir ama eşimin ve kayınpederimin yanında sanki çocuklarımı seviyor bana yardım ediyor gibi davranır çok oyuncudur da kendisi..yani kimse yokken yüzüne bakmaz çocuklarımın biri varkende seviyormuş gibi yapar o zamanlardada ben çocuklarımı kucağına almasına sinir oluyorum birkere bile sormaz yardıma ihtişyacın var mı diye ben hemçalışıp hemde yalnız başıma bakıyorum bebeklerime tabiki eşim en büyük destekçim kendide biliyor annesinin huyunu o yüzden o da çok sinir olur gösteriş yapmasına...
ama kendi annem öyle değil her başım sıkıştığında gelir o da kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyor..her gelmesinde çok yardımcı olur çocuklarım uyanıkken koltuğa bile oturmaz hep çocuklarımın yanında yerde oturur herşeyleriyle ilgilenir sağolsun..ve daha sayamayacağım çok şey var kendi annemle kayınvalidemi asla bir tutamam annemden hiç kıskanmam yavrularımı çünkü emeği çok var benim üstümde

haklısın bende senin yerinde olsam sinir olurdum,kıskanırdımda ama benim k.validem allahı var torununu çok sever,yapmack diil her zaman sever,yardımcıda olur saolsun.ben bu yüzden kendime kızıyorum,görümcemin kızıyla ilgilenmez lafta seviyor.kız buraya gelir bir dakika ilgilenmez kızı rahat etsin totosunu kaldırmaz sonrada yanıma gelmiyor nasıl ilgilenim der.çocuka oynucaksın bak nasıl dibinden ayrılmıyor.benim annem beş dakika oturmaz herşeyiyle ilgilenir annem gelince acayim rahat ederim.aynı şeyi k.validem yapsa aaaaa bak çocuğumla ilgilenmeme bie izin vermiyor derim ayyyyy bende az diilim yani:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…