saçma da ne demek canım bence eniyisini yapmışsın canım.cocugunu kendi istedigin gibi ögretebilirsin egitebilirsin.gamyoncuiremsubende memlekette dogum yapıcam sonra tekrar gelicem ankaraya.ve burda cocugumu yanlız büyütücem nasip olursa.bende senin gibi düşünüyorum.çünkü annanesi babannesi benm istedigim gibi bakamazlar cocugaa hakkımızda herseyin hayırlısı olsun inşallaha.sBende yurtdisinda yasiyorum etrafimdaki tek turk esim hamileligimdede dogumumda da tek basinaydim simdi kizim 2,5 aylik zorlaniyormuyum evet bazen ama zor olani seviyorum esim teklif etti hamileyken anneni yada annemi getirelim diye kesinlikle istemedim cunku herseye karisacaklarini kizimi istedigim gibi yetistiremiyecegimi biliyordum kaldiki telefonda msn de bile karisiyorlar burda dr bebegi anneanne babaanne yetistirmesine kesinlikle karsi cocuk yetistiren kisinin baskin huylarini aliyor kendinden yas farki cok olan kisiyi model kabul ediyormus diyeceksiniz ki bebege karismazlar kesinlikle buyuklerimiz bu konuda biraz anlayissiz ilk bir ay gaz sorunu oldu uyku sorunu oldu bogazina sut kacti hepsini kendim astim bir kez atesi cikmadi usutmedi isimide yaptim onada yetistim esimlede ilgilendim simdimi oooo gece uyuyan gazsiz civil civil bir bebege sahibim yorgunlugum yok stresim yok vermem gereken kilo var o kadar ama geceleri esimle dvd izliyoruz haftasonlari ucumuzun egleniyoruz birdaha dogursam yine tek olucam kararliyim kizimla mutluyuz ailemi tabiki gurbette olduklari icin ozluyorum 1ay sonra tatile gidicez.Ama benim asil hosuma giden tek basima herseyin ustesinden geldim kendime guvenim artti cocuk sagligi konusunda doktora yaptim belki size sacma gelebilir ama ben bu tek kisilik deneyimden memnunum
ailemden uzakta yaşıyorum ve yardımcı olacak birileri yok bazen bunun eksikliğini çok yaşıyorum annem yanımda olsa en azından işlerimi yaparken baksa ne iyi olurdu,tamamiyle sorumluluk bende ve eşimde,gurbetlik çok zor siz neler yapıyorsunuz?doğru düzgün ev işi yapamıyorum ama oğlum herşeyden kıymetli tabikiii.
ben de yalnız büyütenlerdenim.tek zorluğu dışarda bi işin varsa onu da sürüklemek.bazen komşu teyzeye bırakıyorum.eylülde çalışmaya başlıcam ozaman da bakıcı sorunu olacak.annem burda olsa yine aynı olurdu çünkü o da çalışan bi bayan.
ailemden uzakta yaşıyorum ve yardımcı olacak birileri yok bazen bunun eksikliğini çok yaşıyorum annem yanımda olsa en azından işlerimi yaparken baksa ne iyi olurdu,tamamiyle sorumluluk bende ve eşimde,gurbetlik çok zor siz neler yapıyorsunuz?doğru düzgün ev işi yapamıyorum ama oğlum herşeyden kıymetli tabikiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?