Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğreneceği günü iple çekenler..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cevizli kek

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
1.221
390
323
Ankara
ben 10+5 günlük hamileyim..kızda olsa erkek te olsa farketmez ama insan bebeğinin cinsiyetini merak etmeden duramıyor..benimle aynı durumda olanlar varsa burda duygularımızı beraber paylaşalım..

ben ben =)))

9 ay bekleyecek bebek ama ben nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorumm =)))

6+6 günlük hamileyimmm ve Rabbim sağlıklı eli ağayı düzgün olsun diyorum ve Rabbim erkek çocuk nasip et diyorumm çok istiyorum bebeğimin erkek olmasını Rabbim inş. Kimsenin muradını gözünde koymaz..Yine önce sağlıklı olsun diyorummmm inş. :Saruboceq:

umarım istediğin gibi sağlıklı bir erkek evladın olur..insanın içine doğar diyorlar ama benim içime hiçbirşey doğmuyor..aslında tek isteğimiz sağlıklı olması ama insan dayanamıyor işte..

umarım istediğin gibi sağlıklı bir erkek evladın olur..insanın içine doğar diyorlar ama benim içime hiçbirşey doğmuyor..aslında tek isteğimiz sağlıklı olması ama insan dayanamıyor işte..

amin inş. inş. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğmadı canım ben dua ediyorum =))) inş. Rabbim hepimizin bebişlerine önce sağlık verir elleri ayakları düzgün olsun sağlıklı olsun ama gönlümün dilimin istediği de Hayırlısı ile bir erkek çocuğum olsun istiyorumm..

taçsız prensess
tabikii gönlünden geçen olmasıı dileğiyle amaa ilk çocuksa okadar öenmeli değil cinsiyet
benimde 2 kızım vardı 3 ncünün erkekk olmasınıı çok istedimm
10 haftalıkken dediler bana

taçsız prensess
tabikii gönlünden geçen olmasıı dileğiyle amaa ilk çocuksa okadar öenmeli değil cinsiyet

Allah bağışlasın canım ben bir tane düşünüyorum :dance::dance::dance:

taçsız prensess

ne kadar erken öğrenmişsiniz..peki bunu normal ultrasondamı yoksa diğer ayrıntılı ultrasondamı anladı doktorunuz..

ne kadar erken öğrenmişsiniz..peki bunu normal ultrasondamı yoksa diğer ayrıntılı ultrasondamı anladı doktorunuz..

canım normal ultrasyonda söyledi doktorum
erkeğe benziyo dedi kesin demedi 10 haftalıkken
sonra 13 haftalıkken yine dedii benziyoo
17 de kesinleştii erkekk olduğuu

Allah bağışlasın..gelişimi bayağı iyiymiş ufaklığın..
evet canım
karabiber fotosunu koysana su yaramazin 10 haftalikken nasil bisiymis tecrube edinelimmmm

ebrucuğum inan varya fotoğraf makinesiyle çekip internete yüklemeyeii bilmediğimm için koyamıyorumm yoksa bütün resimlerinii koyarımmm

İnsan merak ettikçe daha geç öğreniyor galiba 14 haftlık oldum ama doktorum 1 ay sonra gösterirse belli olur dedi..aranızda cinsiyeti öğrenen varmı arkadaşlar..

Back
X