Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBebeğinin cinsiyetini öğreneceği günü iple çekenler..
ölüorum meraktannnn 11+5 im.dr umu çok seviorum bugün ikili test için gittim henüz erken dio göremeyiz olmayan şeyi dio ben inat ediorum ii bak görürsün die o inat edio bakıorum sende bak yok henüz bişe die ama gel de bana anlat:)tatlı sert kavgalarla geçio kontrollerimiz:)bi kızım var 2,5yaşında bu hamileligim süpriz oldu allah bilio ya bide hayırlı saglıklı bi oglum olsun çok istiorum ama tabi önce rabbim ... bakalım 1ay nasıl dayanırım bilmiorum...
bende bugün öğrendim 2li test sonucumu göstermeye gittiğimde kendi doktorum olmadığı için ilk gittiğim doktora gösterdim ona sordum ultrasona aldı vee öğrenebildim 13+5de
bende meraktan ölmüştüm şimdi sizin meraklanmanızı heycanlanmanızı çok iyi anlıyorum ne testler ne testler çok çin takvimleri yok idrarla yok kılla yok tüğle nerden ne duysam denerdim bebişim bugün itibariyle 6 aylık oldu ilk bebeğim olmasına raman kızım olsun çok istiyodum allahıma binlerce kez şükrler olsunki hem sağlıklı hemde istedğim gibi kızım oldu :ecrin_bebek:
canım 11+5teyim ayrıntılı ultrason fakat renkli degil ultrasonumuz sık dişini renkli siparişini verdim gelir 20güne dio ama sanırım duramayıp dr umu aldatıcam gibi:)denemedigim test kaladı vala öf sabahtn akşama kadar kendimi cinsiyet tahminlerine atıorum vala soluksuz okuorum saçma sapan herşeyi ama zapdomuorum ben yaaa