değişmessinn vede oğlunu kıskanırsınn dimi gelinlerindenn kaydirigubbakcemile3 oğluşunu paylaşamassın delikafadulden
Heee bol bol kaynanalık yaparsın :) İki yiğit annesi olcan maaşallah annemize :)
evt yaaaa hiç düşünmemiştim,ben nasıl vericem ellerin kızlarına oğlullarımı allahım allahımsırnaşık şeymafoldumben
bende yapmıştım bunu.banada erkek çıkmıştı.bana bunu hatta 2. kızımda yapmışlardı.bakan kişi kızın olacak ve bundan sonrakide erkek olacak demişti.
bu topiği açarken hamile değildim ve hamileler için açmıştım cinsiyet merakları gitsin diye bende yaptım bu uygulamayı ve banada doğru sonuç verdi bugün öğrendimm bebeğim erkekmiş:)
arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı buyrunnnnnnnnn
ya benimde megryann gibi ileri geri gidiyor t üste deniyorum ilk kızım oldu ileri geri gidiyo,şimdi yine kız dedi doktor ama yine ileri geri gidiyor.ters çıkıyo yaa
beyza88 o kadar inanmış ki onun gerçekten erkek diyordu erkekmiş cinsiyeti.
canım
çin takvimine göre erkek seninkine göre kız çıkıyor ve ben kız hissediyorum
Tabii ki Allah bilir
ayın 23 ünde öğrenip yazıcam buraya bakalım tutacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?