Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
değişmessinn vede oğlunu kıskanırsınn dimi gelinlerindenn kaydirigubbakcemile3 oğluşunu paylaşamassın delikafadulden

evt yaaaa hiç düşünmemiştim,ben nasıl vericem ellerin kızlarına oğlullarımı allahım allahımsırnaşık şeymafoldumben

Heee bol bol kaynanalık yaparsın :) İki yiğit annesi olcan maaşallah annemize :)

bakıcaz valla şimdiden düşünmeye başladımkaydirigubbakcemile3 şaka bir tarafa tabi allah ogünleri bir göstersin daha ne isterizki,ben eşimle nasıl evlendim bencil olmamak lazım diyim,onlar mutlu olsun yeterki,torunlarıma patik örerim artık:hulya:

bu topiği açarken hamile değildim ve hamileler için açmıştım cinsiyet merakları gitsin diye bende yaptım bu uygulamayı ve banada doğru sonuç verdi bugün öğrendimm bebeğim erkekmiş:)

bende yapmıştım bunu.banada erkek çıkmıştı.bana bunu hatta 2. kızımda yapmışlardı.bakan kişi kızın olacak ve bundan sonrakide erkek olacak demişti.

Pardon şimdi gördüm.Zaten yoldaymış oğlunuz.Hadi hayırlısı olsun....

bu topiği açarken hamile değildim ve hamileler için açmıştım cinsiyet merakları gitsin diye bende yaptım bu uygulamayı ve banada doğru sonuç verdi bugün öğrendimm bebeğim erkekmiş:)

canım benim demekki oğluşun olacak ben halen daha hamiş olamadımm :)) seni seviyorum bebeşim

beyzama kurban olduğum asil kız hiç aklımdan çıkmadın msn açık seni seviyorum rabbim en güzelini sana ve senin gibi özle çıkarsız tatatlı insanlara versin kalbin muhteşem güzel verene kurbannnnnnnnnnnn antalyadan kocaman sana ve oğluna mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

benimde sağa sola hareket etti ama ne bilim bakalım daha ögrenmedim aşermelerim farklı kızımdan ama Allahım en iyisini bilir

ilgincbilmiyorumkismile

ya benimde megryann gibi ileri geri gidiyor t üste deniyorum ilk kızım oldu ileri geri gidiyo,şimdi yine kız dedi doktor ama yine ileri geri gidiyor.ters çıkıyo yaa

beyza88 o kadar inanmış ki onun gerçekten erkek diyordu erkekmiş cinsiyeti.

ilk çocuğun kız olması her açıdan çok güzel, muhakkak erkek çocuk da olması gerekli.takdirse herzaman Allahın cc.bu kadar cnsiyete takılmamız aslında cahiliye devrini hatırlatıyor.efendimiz hayırlı evlat diye dua etmiş ve ard arda üç kız vermiş mevla.herşey hayır olsun inş.evlatlarımız mübarek olsun

canım
çin takvimine göre erkek seninkine göre kız çıkıyor ve ben kız hissediyorum
Tabii ki Allah bilir
ayın 23 ünde öğrenip yazıcam buraya bakalım tutacak mı ?

canım bu arada beş kkere yaptım sallanmaya devam ediyo
tırstım valla ne zaman durucak diye :)
kaç tane olucak şimdi 3 e kadar tamam ama gerisi bizi bozar :))
şaka bir yana Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

ya benimde megryann gibi ileri geri gidiyor t üste deniyorum ilk kızım oldu ileri geri gidiyo,şimdi yine kız dedi doktor ama yine ileri geri gidiyor.ters çıkıyo yaa

Biz tüm bunları yanıltanlardan oluyoruz sanırım... Bende herşey erkek çıkıyordu canım.Tipimde dahil :) Ama benim anası gibi minik bir kızım olacak Allahın izniyle....

beyza88 o kadar inanmış ki onun gerçekten erkek diyordu erkekmiş cinsiyeti.

inanmakla ne alakası var benim için cinsiyet hiç farketmez etrafımda çok kişide tuttu tutmayanlarda oldu oda allahın takdiri kendimede yaptım ilki erkek sallanıyo 2.side kız sallanıyo ben innadığım içinmi erkek oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…