kızlar benimde 5aylık oğlum var şimdi burayı okuyunca yaptım gerçekten 1.sağa sola gitti 2.daire çıktı tabi bunun doğruluğunu öğrenmem için 3yıl beklemem gerekkaydirigubbakcemile3
hatta şunuda belirteyim ikinci kızıma hamileykende biri yapmıştı bana.bu kız demişti ve bundan sonrakide erkek olacak demişti.tesadüfmü gerçekmi bilemem ama doğru çıkmıştı o zamanda.
27haftadan sonra yanışmış olabilirlermi sizce kızlar aslında baştan beri hep kız hissediyorum ama hep erkek dediler halada kız hissediyorum bu teste göre kız çıkıyor çintakvimi erkek gösteriyor ama bence çin takvimi tutmuyor ona göre ilk oğlumda kız çıkıyor bu seferde tersi çıkamsın ay sonu tekrar sorucam bakalım doktora ne çıkıcak :))
27haftadan sonra yanışmış olabilirlermi sizce kızlar aslında baştan beri hep kız hissediyorum ama hep erkek dediler halada kız hissediyorum bu teste göre kız çıkıyor çintakvimi erkek gösteriyor ama bence çin takvimi tutmuyor ona göre ilk oğlumda kız çıkıyor bu seferde tersi çıkamsın ay sonu tekrar sorucam bakalım doktora ne çıkıcak :))
bana da bi arkadaşım yapmıştı, bi kız bi erkek çıkmıştı..
şimdi can sıkıntısından kendi kendime yapıyorum,ilk zamanlar hep aynı çıkıyodu,şimdi üstüste yapınca farklı şeyler çıkıyo...
inşallah ilk olarak arkadaşımın yaptığı doğru çıkar,önce kızım sonra da oğlum olur benim de...:))
:teytey: bebeğini allah bağışlasın
saol canımkaydirigubbakcemile5
Allah gönlüne göre versin canım öğrenince yaz bize merak ederiz :)
çok kızım olsun istemiştim,hatta çin,rus,alman takvimlerine görede öyle idi ama nasip yine bir oğlumun olması imiş,hayırlısı olsun inş. hepimiz için.
Herşeyde bir hayır vardır canım.Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inş. sana.2 güzel gelinin olur ileride seninde ....
bende öyle düşünüyorum,alıştım artık 2 oğlum olucagı fikrine hayatımın vazgeçilmez 3.erkeği geliyor diyorum kendi kendimeopuyorumnanaktan
olsunnn tatlımm erkek cocuklarıda ayrıı bi tatlı oluyolarrr
tabiki tatlı oluyorlar valla ilk oğlumu dünya dolusu kıza değişmemkaydirigubbakcemile3
bende öyle düşünüyorum,alıştım artık 2 oğlum olucagı fikrine hayatımın vazgeçilmez 3.erkeği geliyor diyorum kendi kendimeopuyorumnanaktan
değişmessinn vede oğlunu kıskanırsınn dimi gelinlerindenn kaydirigubbakcemile3 oğluşunu paylaşamassın delikafadulden
Beyzacım maaşallah öyle böyle derken sende 3 ayı çoktan geride bırakmışsın.Daha dün gibiydi bize müjdeyi verişin.Zaman çok hızlı geçiyor hamilelikte gerçektende.Cinsiyetini öğrenme aşamasına bile gelmişsin.Maaşallah güzel annemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?