rica ederimm balımm evet kaç defa yapıosun gene aynı sonucu veriyor bide 4.ye oynamaması 4. cocuğunun olmicağı demekk yerimseniben
Ooooo maaşallah kuzuna cetvelde yapmışsın.... 2 ay sonrada sen öğrenir yazarsın cinsiyetini.Allah hakkında hayırlısını versin inş. Mide bulantıların nasıl oldu?
"""arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı """
ben anlamadım, çocuğu olan annelerde de deenebileceğini söylemişsin, benim zaten 1 oğlum var. bu testin sonucu oğlumu mu doğrulayacak yoksa yenisinin tahmini nasıl olacak???
oo ben daha 6 haftalık hamileyim ama kız çıkıyo bir oğlum var 2.kız olsa ne güzel olur ama allah hayırlısını versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz..
"""arkadaslar eski yunan zamanlarında yapılann bir sistemmiş bu ister hamileye ister bekara ister cocuğu olmusa herkeste doğru sonuc verior (tabi takdir allahın) alyansın içinden saç teli gecirilipp yapılacak kişinin sağ avucunun içinde kıpırdamadan bekletilir sağa sola hareket ederse erkek daire çizerse kız demektirr cocuğu olmus annelerde sırasıyla deneyinn bakalım doğruu sonuc vercekmi ben denedimm kimde yaptıysam doğru cıktıı """
ben anlamadım, çocuğu olan annelerde de deenebileceğini söylemişsin, benim zaten 1 oğlum var. bu testin sonucu oğlumu mu doğrulayacak yoksa yenisinin tahmini nasıl olacak???
oo ben daha 6 haftalık hamileyim ama kız çıkıyo bir oğlum var 2.kız olsa ne güzel olur ama allah hayırlısını versin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz..
bende meraktan denedim bir oğlum var ilki sağa sola gidiyor ikinci daireler çiziyor 27haftalık hamileyim ama doktorlar kesin erkek buda dedi acaba yanılmış olabilirlermi
coook komık yaaa hıc bole bıse duymamıstım ama meraktan denedım
once saga sola gıttı sora yuvarlak cızdı ne demek bu
ılk hareket dogruysa erkek 2. dogruysa kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?