benimde daire ciziyo kiz cikiyo hayirlisiylankaydirigubbakcemile2 zincir ve alyansla yaptigimda da iki defa ileri geri gelip gitti iki oglum cikti yani 3cüdeyse daireler yapti kiz sanirimkaydirigubbakcemile2
benimde daire ciziyo kiz cikiyo hayirlisiylankaydirigubbakcemile2 zincir ve alyansla yaptigimda da iki defa ileri geri gelip gitti iki oglum cikti yani 3cüdeyse daireler yapti kiz sanirimkaydirigubbakcemile2
bir sitede okudum söyle birsey yaziyo.kopyalayip yapistirsayim.2. yada 3. gebeligi olanlar bakabilir.biz de dogru olup olmadigini ögreniriz.
Önceki çocuklarınız
Anlatılan bazı hikayeler ise en son olan çocuğunuza bir bakmanızı salık verirler. Eğer son çocuğunuzun ensedeki saçları düz bir hizada ise oğlunuz; eğer ense saçıüçgen biçiminde aşağıya uzanıyorsa kızınız olacak demektir.
canımm zincirle deilde saç teliyle yaparsan daha olumlu sonuc alırsınn ama sölee diyimbelkide zincirlede olur ama ben saçla duymustum genelde eskiden annem bana hamileyken yapmıs bunuu yerimseniben
Bak şimdi bir daha yapcam saçımla bekle :)
sonra yavasca kıpırtatmadan kaldırr
ilkk cocuğunn erkek olcakk ozaman
ultrasonda kesinn belli oldumu kız diee
Erkek olursa eğer doktoruma beyza bildi sen bilemedin derim :) :)
Canım 14.haftada erkek 17.haftada kesin kız dedi doktor.Kesin dediği için ben kızım demeye başladım bile :)
bi öle bi böle demişsee vardır bişii kaydirigubbakcemile2
sonraki dediği doğrudur kesin dedim kızım diye seviyorum kızım diye yazıyorum.Hayırlısı olsun bakalım :)
tutmassa tutmasınn sonuctaa bebeğin olcakk süper bişi bu sağlıkla gelsinn bebeğinn canım bizde yeni başladık çalışmalaraa bakalım nolcak ne zaman olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?