Doğuma Hazırlık Bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde daire ciziyo kiz cikiyo hayirlisiylankaydirigubbakcemile2 zincir ve alyansla yaptigimda da iki defa ileri geri gelip gitti iki oglum cikti yani 3cüdeyse daireler yapti kiz sanirimkaydirigubbakcemile2

Hadi hayırlısı inş. 3.cü bebeğin kızdır abilerinin en kıymetlisi olur....

bir sitede okudum söyle birsey yaziyo.kopyalayip yapistirsayim.2. yada 3. gebeligi olanlar bakabilir.biz de dogru olup olmadigini ögreniriz.

Önceki çocuklarınız
Anlatılan bazı hikayeler ise en son olan çocuğunuza bir bakmanızı salık verirler. Eğer son çocuğunuzun ensedeki saçları düz bir hizada ise oğlunuz; eğer ense saçıüçgen biçiminde aşağıya uzanıyorsa kızınız olacak demektir.

benimde daire ciziyo kiz cikiyo hayirlisiylankaydirigubbakcemile2 zincir ve alyansla yaptigimda da iki defa ileri geri gelip gitti iki oglum cikti yani 3cüdeyse daireler yapti kiz sanirimkaydirigubbakcemile2

canımm zincirle deilde saç teliyle yaparsan daha olumlu sonuc alırsınn ama sölee diyimbelkide zincirlede olur ama ben saçla duymustum genelde eskiden annem bana hamileyken yapmıs bunuu yerimseniben

ilginçç ilk kez duyuyorum bunu akannehir

canımm zincirle deilde saç teliyle yaparsan daha olumlu sonuc alırsınn ama sölee diyimbelkide zincirlede olur ama ben saçla duymustum genelde eskiden annem bana hamileyken yapmıs bunuu yerimseniben

Bak şimdi bir daha yapcam saçımla bekle :)

Yok yok tutmuyor bende yahu :) Israrla sağa sola gidiyor.Önce yavaş başlıyor sonradan hızlanıyor sağa sola gitmeler....

Denedim canım ıııııhhhhhhhhhh bu şey erkek gösteriyor ısrarla.Döner diye bayağı bakıyorum yüzüğün gözünün içine ama :) dönmüyor sağa sola gidiyor.

sonraki dediği doğrudur kesin dedim kızım diye seviyorum kızım diye yazıyorum.Hayırlısı olsun bakalım :)

tutmassa tutmasınn sonuctaa bebeğin olcakk süper bişi bu sağlıkla gelsinn bebeğinn canım bizde yeni başladık çalışmalaraa bakalım nolcak ne zaman olcak

tutmassa tutmasınn sonuctaa bebeğin olcakk süper bişi bu sağlıkla gelsinn bebeğinn canım bizde yeni başladık çalışmalaraa bakalım nolcak ne zaman olcak

Ay hadi inş. seninde yakında mutlu haberlerini alırız.Tüm dünyan tüm gördüğün duyduğun her şey o olacak Allahın izniyle.Sağlıklı hayırlı bir evladın olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…