Bebeginin kalbi duran oldumu

Hllkl

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
333
136
18
27
Kızlar çok şükür herşeyim iyi yarın ikili tarama ettircem ama merak ediyorum bebeğinin kalbi durup belirtisi olan varmi yani kanama falan

Kızlar çok şükür herşeyim iyi yarın ikili tarama ettircem ama merak ediyorum bebeğinin kalbi durup belirtisi olan varmi yani kanama falan
Bende kahverngi lekelenme ve az kanama vardı gittim kalp atışını alamadılar kürtaj oldum ama 11 haftalıktı 8 haftalık ken ölmüş karnında 11 haftada kanama başladı

Ben da 9.haftada kürtaj oldum.6.haftada kalbi durmuş.ama farketmistim.semsert olan göğsüm yumusamıstı.midem bulantım yoktu.mide yanmalarım kesildi.icim boşbos hissediyordum.o gün de öğrendim zaten.

Benim 11 haftalık olması gerekirken 8.haftada kalbi durmuş yavrumun..Leke geldi benim ama onun öncesinde 17gün hiçbirşey hissetmedim..Allah seninkini tamamına erdirsin insaAllah sağlıkla

8 haftalık kurtaj oldum kalbı durmus tesadufogrendık. Hıcbır belırtı yoktu aksıne bulantı halsızlık devam edıyordu. Kötuyudusunme Rabbıme sıgın. O en hayırlıyı verendır sukurler oldun.

8 haftalık kurtaj oldum kalbı durmus tesadufogrendık. Hıcbır belırtı yoktu aksıne bulantı halsızlık devam edıyordu. Kötuyudusunme Rabbıme sıgın. O en hayırlıyı verendır sukurler oldun.
Geçmis olsun.
Ne zaman kürtaj oldun.hemen hamile kalabildin mi?

6 ay korundum. Bu ay tekrar denedık ve testte cıktı bugun kan verdım yarın cıkacak. Insallah saglıklıgebelıktır. Rabbım sızede nasıp etsın.
Tsk ederim canim.ins sağlıklıdır.bende kürtaj olali 28 gün oluyor.hasta olmadım daha.doktor hamile kalir kalmaz mi kan sulandiricıya başlicak?

Tsk ederim canim.ins sağlıklıdır.bende kürtaj olali 28 gün oluyor.hasta olmadım daha.doktor hamile kalir kalmaz mi kan sulandiricıya başlicak?
Ben kan sulandırıcı hıc kullanmadım cnm bılmıyorum onu kurtajdan 50 gun sonra adet oldum ben.

Kürtaj Sonrası adeti baslamayanlara Tarlusal adet sökdürücü veriyormuş doktorlar..beklemeyin adeti 1 ay sonra gelmeyenler bence..

Benim çok şiddetli bel ağrım ve aşırı bir yorgunluğum vardı. Hamilelik belirtisi yaşamamıştım zaten hiç. Kontrole gittiğimde de 1 hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim. Bel ağrım da zaten kalbinin durduğu güne denk geliyordu. Operasyondan sonra bir müddet daha belim ağrımış sonra geçmişti. 4 yıl sonra da oğlumu kucağıma aldım. :) (korundum bu süreçte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…