Bebeginin kalbi duran oldumu

Benim de 10. haftada kalbi durdu.. Kontrole gittiğimde dr. çok yeni ya dün ya bugün durmuş dedi. 2 ekimde kürtaj oldum 41. gün adet olmam için primolut-n verdi dr. 5 gün kullandım 8. gün lekelenme oldu ve geçti. Bugün tam 60 gün oldu adet olmayalı, gebelik de yok. Çok sıkıldım dr.a gitmekten de ilaç kullanmaktan da..

Benimde 8 haftalik hamileydim kalbi durmus 6+3 gunlukken bihafta beklediler ama kaamam oldu ve kurtaj oldum patoloji sonucum cikti ve sizlere yazmak istedim cunki sebebini anlayamadim

Benimde 8 haftalik hamileydim kalbi durmus 6+3 gunlukken bihafta beklediler ama kaamam oldu ve kurtaj oldum patoloji sonucum cikti ve sizlere yazmak istedim cunki sebebini anlayamadimEki Görüntüle 2083354

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah.. pataloji sonucu herhangi bir bulguyu göstermek yada nedenini öğrenmek için yapılmıyor. Sadece alınan parçanın embriyoya ait olduğu yazıyor.

allah ragzi olsun cok saolun peki sebebini nasil anlaypta bidahakine olmamasi saglanabilirki

allah ragzi olsun cok saolun peki sebebini nasil anlaypta bidahakine olmamasi saglanabilirki

Bunun için testler var ama pahalı olduğu için 3 düşükten önce devlet yapmıyor. Özelde yaptirabilirsin. Ben pıhtılaşma ihtimaline karşı kan sulandırıcı kullanıyorum düşükten itibaren.

Bunun için testler var ama pahalı olduğu için 3 düşükten önce devlet yapmıyor. Özelde yaptirabilirsin. Ben pıhtılaşma ihtimaline karşı kan sulandırıcı kullanıyorum düşükten itibaren.
Allah yardimci miz olsun inşallah doktora kontrole gittikten sonra ins ozelde gidip yaptiricam allahım hicbirimize yaşatmasın inşallah

.
Bir üniversite hastanesine git ve 2 bebek kaybim var ve Pihtilasma ve genetik testleri yaptırmak istiyorum de hematoloji bölümünden.herkes öyle yapıyormuş.ben de yaptırdım ve Pihtilasma çıktı.8 haftalık bebeğim öldü benim de.

Sanasa allah yardimci olsun capa hastanesi gibi dimi

Benim bebegimin 11 haftalikken kalbi durdu. Öncesinde kahverengi lekelenmem oldu pek cok kez. Progestan kullaniyordum. Asiri yorgunluk hissi ve kasik agrisi yasadim hamileligin basindan beri ama normal gebelik yan etkileri de olma ihtimali yuksek elbstte.

Kurtaj olali 25 gyn olmustu adet oldum normal mi acaba 40 gun sonra diye suymustum da ins tekrar hamilelik icin iyi bsydir erken olmasi yardimci olurmusunuz

Kurtaj olali 25 gyn olmustu adet oldum normal mi acaba 40 gun sonra diye suymustum da ins tekrar hamilelik icin iyi bsydir erken olmasi yardimci olurmusunuz

Kontrole gitmeniz faydalı olur, rahim kendini toparlamış mı bakılır. Benim 71 gün sonra ilaçla oldu uzaması daha sıkıntılı oluyor.

Kontrole gitmeniz faydalı olur, rahim kendini toparlamış mı bakılır. Benim 71 gün sonra ilaçla oldu uzaması daha sıkıntılı oluyor.
Gittim baktirmistim adet olmadan once bi sorun yok rahmin temiz denisti ama genede giderim o zaman teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…