bebeğinin kalbi duran varmı

canım o şanssız kişilerden biride benim.11 haftalık diye gittim ama 9 haftalıkken kalbi durmuş.hiç kanama falan yoktu.ama tam o güne denk gelen bi kasık ağrım olmuştu.bi dk. sürdü beni rahatsız etmişti hatta ince bi sızı gibiydi sağ kasığımda, elimi koydum üstüne.sonra geçti hiç önemsemedim hamilelik bu olur diye.ama muhtemelen o zaman kalbi durmuştu.çünkü doktorum iki hafta önce durmuş demişti ve tam o güne denk geliyordu.birde benim son iki hafta gerçektende tüm hamilelik belirtilerim bitmişti.kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum resmen hamilelik öncesi gibiydim.ve hep söylüyordum anneme inşallah bişey olmamıştır diye.kanamam falan olamadığı için rahattım ama bebeğin kalbinin durmasından çok korkuyordum nedense.okuduğumda sanki benim başıma gelmiş gibi üzülürdüm.ve sonunda benimde başıma geldi.

benim kasık agrım coktu kasık agrım birden kesildi doktoruma gittim beeğime bakıldı bişey yoktu bulantın devam ettiği sürece korkma biterse hemen gel dedi dün cok ani hareket ettim bulantım kesildi birden kasıgımda agrı olustu içimden bi sese bebeğimden koptugumu söyledi tabi bu yalnızca bi his ama cok duydugum için kalp durmasını cok korktum

canım allah sabır versin suan ne durumdasın hamişmisin cok geçmiş olsun allah tekrarını yasatmasın inan buruldum

canım sakın kendine bu günleri zehir etme.sen elinden gelen dikkati özeni göster gerisi allaha kalmış.zaten olacağı varsa engelleyemezsin.mümkün olduğunca kafanı rahat tut bu tür şeyleri aklına getirmemeye çalış.ye iç eğlen keyfine bak.ne güzel bak hamile kalabilmişsin bunun tadını çıkar canım.

sagolsın canım arkadasım ama istem dısı üzüntülü ve stresli günlerde geçiriyorum ilk gebeliğimi duydugumdada dıs gebelik şüphesi üzerine cok durulmustu bu benim bayagı hassaslastırdı simdi heran bi sorun cıkacak gibi geliyo bu nasıl anlasılır onu cok merak ediyordum

canım doktor 3 ay süre vermişti o süre yeni bitti işte yavaş yavaş başladık çalışmalara artık kısmet ne zaman hamile kalabilirim.insan oğlu herşeye alışıyor.insanlar en yakınlarını kaybediyorlar yine alışıyorlar.bende atlattım çok şükür.en zor kısmıda herkese tek tek açıklama yapmak oldu.bende cahillikten herkese yaymıştım ilk günden :)

canım çok geçmiş olsun allah bunu unutturacak keder vermesin aslında pek sorun eden kimse değilim hem hamişlik hassaslıgı bide söz konusu insanın bebegi olunca farklı oluyomuş en büyük temennim bu zor günlerimi bebeğimin ve benim en kısa zamanda sorunsuz atlatması inşallah sende en kısa zamenda tekrar bebeğine kavusursun

portakal çiçeği canım benim bu kadar kötü düşünme canım arkadaşım benide çok üzdün görünce şok oldum sıkı sıkı tutunmuştur merak etme cenab ıallah hayırılısıyla kucağına almayı nasip etsin

aynı sıkıntı bende de devamlı var canım..ya durduysa kalbi,
nasıl anlıycam diye..ilkinin 10 haftalıkken durmuştu..o yuzden takıntılıyım bu konuda baya..ama anlamamız mümkün değil sanırım ...içimizi serin tutalım en iyisi...

hayır otür şeyleri düşünme canım benim herşey olacğına varır ama iyi düşün bebğini üzüyosundur canım benim allahın izniyle hepsini atlatırsın sana özel mesaj atmıştın okumadınmı

SLM PORTOKOL ÇİÇEĞİ,maalesef ben de 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım.bende kanama ve kasıklarda dayanılmaz ağrılar vardı,gittiğim hastanenin acilinde bebeğin kalıp atışları görünüyordu bana serum verip gönderdiler.serumun etkisiyle ağrılarım geçti ama ertesi gün muayenede bebeğimin kalp atışlarını göremedik.inşallah seninkisi sadece kötü bir histir.Allah bebeğini ve seni korusun,dualarım sizinle

canım çok çok gecmiş olsun allah tekrarını nasip etmesin umarım hepimiz saglıkla ebeğimizi kucagımıza almayı nasip eder peki sana neden gösterdilermi suan hamişmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…