- Konu Sahibi portakalçiçexgxi
-
canım o şanssız kişilerden biride benim.11 haftalık diye gittim ama 9 haftalıkken kalbi durmuş.hiç kanama falan yoktu.ama tam o güne denk gelen bi kasık ağrım olmuştu.bi dk. sürdü beni rahatsız etmişti hatta ince bi sızı gibiydi sağ kasığımda, elimi koydum üstüne.sonra geçti hiç önemsemedim hamilelik bu olur diye.ama muhtemelen o zaman kalbi durmuştu.çünkü doktorum iki hafta önce durmuş demişti ve tam o güne denk geliyordu.birde benim son iki hafta gerçektende tüm hamilelik belirtilerim bitmişti.kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum resmen hamilelik öncesi gibiydim.ve hep söylüyordum anneme inşallah bişey olmamıştır diye.kanamam falan olamadığı için rahattım ama bebeğin kalbinin durmasından çok korkuyordum nedense.okuduğumda sanki benim başıma gelmiş gibi üzülürdüm.ve sonunda benimde başıma geldi.
SLM PORTOKOL ÇİÇEĞİ,maalesef ben de 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım.bende kanama ve kasıklarda dayanılmaz ağrılar vardı,gittiğim hastanenin acilinde bebeğin kalıp atışları görünüyordu bana serum verip gönderdiler.serumun etkisiyle ağrılarım geçti ama ertesi gün muayenede bebeğimin kalp atışlarını göremedik.inşallah seninkisi sadece kötü bir histir.Allah bebeğini ve seni korusun,dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?