bebeğinin kalbi duran varmı

ne kontrolu canım inşallah hersey yolundadır allah sorunsuz bi hamişlik yasatır inşallah allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin zor hakikaten daha su hallerinde dertlerine düşüyoruz

arkadaslar bu bebek kalbinin durması saglıksız oldugundamı yoksa ters hareket sonucumu oluyo bilgisi olan varmı

canım annenin yaptığı herhangi bişeyler alakalı değil bu durum.bunun bi çok sebebi olabiliyor.bebek sağlıksızsa oluyor,annede pıhtılaşma sorunu varsa oluyor,gebelikte geçirilen bi enfeksiyondan dolayı olabiliryor,rahimdeki şekil bozukluğundan v.s. daha bir çok sebepten olabiliyor ama annenin yaptığı hareketlerle alakası yok canım.

rutin dr kontrolüm var portakal çiçeği..ultrasona giricem yani yarın...bebeğim sağlıklıysa,yüzyılın en güzel uykusunu yarın ben uyuycam:)
sabırla45,sana da özel mesaj gönderilmiyor canım?dolu mu kutun?

inşalllah hersey yolundadır fındıkiçim bende cok stresli günler geciyorum vede üzücü o yüzden gitmek istiyorum ama sanırım bu suanlık imkansız bebeğimin bunlardan etkileniyomu diye merak ediyorum

benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu 10. haftada gittiğimde 7. haftada durmuş gelişimi kalp atışı yok dendi ve kürtajla alındı benim kanamam yoktu. ama bulantılarım kesilmişti göğüslerimdedki gerginlik geçmişti.

bebekte bir sorun olması hamileleik belirtilerinin kaybolması ile anlaşılıyormuş.

bu seferde bir şey olacak diye çok korktum ilk aylarda gerçi şimdide korkuyorum ama kendi kendimizi rahatlatmalıyız çünkü bizim üzüntümüz onlarıda etkiliyor.
bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın allahım

merhaba arkadaşlar..kontrolden geldik şimdi..bebeğimiz iyiymiş çok şğkür..kalbini tekrar dinledik,ellerini-ayaklarını oynatışını izledik,çok mutlu olduk..umarım sonuna kadar güzel devam eder,inşallah hepimizkucaklar koklarız miniklerimizi:)
doktorum bana bulantı şart değil dedi..özellikle sordum..her gün olacak diye bi kaide yok dedi.benim arkadaşım geçenlerde kürtaj oldu.kalbi durmuş onun bebeğinin de. 3aylıkken kürtaj oldu ama bebeğin kalbi 2 buçuk aylıkken durmuş,kürtaj olacağı güne kadar kız fosur fosur kustu.

:dance::teytey:evet canım,öyle rahat uyuycam ki bugün:))))) Allah hepimizin bebeklerini korusun..sen de artık olumsuz düşünmeyi bırakmışsındır umarım?sevgiler canım benim...a.s.

Ah canlarim bu olayda basima da geldi kanam surekli geliyordu hemen doktora gittim megersem bebek 4 haftalik itibaren iyi gelismeyince bebeginin kalbi durmus ve kendiliginde dusuk oldu sonrada parcalar alindi yane kurtaj da oldum sayilir Allah bole herkese basina vermesin Tamamini erdirsin insallah

cnm slm tekrar ne kadar sure sonra hamıle kaldın yada kalablıdn mı ?bende yasadım aynısını 2aydr beklıyrm henuz tutmadı bı gelısme yok

Herseyi vucudunu dinliyorsun. Ne yapsan suclu hissediyorsun. Neden ve nezman bebek gelisimini durducak bilmeden devam etmek cok zor. Birseyler oluyor haberin bile olmuyor. Ceske bir isaret olsa tedbir alsak. Gercekden bence ilk uc ay en zor donem. Insanin psikolojisi berbat oluyor. Ben simdi sonograma gitmeye cok korkuyorum. Gitmesem mi acaba.Birsey yanlis giderse kendini belli edermi.Eskiden kadinlar her ay boyle sonograma gitmezmis. Bilmiyorum neyle karsilacagimi. Cok zor galiba bende anne olacak yurek yok. Psikolojik olarak Guclu olmayan birisinin hamileligi cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…