Bebek Beslenmesi Bebeğinin muhallebisini sütle yapan varmı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar selam geçen marketten keçi sütü almıştım birazından yoğurt yaptım az bişi kaldık ondanda kızım bu akşamki muhallebisine katmak istiyorum sizce doğru yapmış olurmuyum bi zararı olurmu kızıma bu şekilde yapan varmı yazzın lütfen

ben yapıyorum keçi sütüylede değil normal sütle yapıyorum çokta güzel oluyor

Ben de hipp marka pirinç muhallebisi veriyorum oğluma, üzerindeki tarife göre süt ve su karıştırılarak yapılıyor. Ben de tamamen süt ile hiç yapmadım...

Canım tamamilyle süt değilde birazda su koyuyorum ama benim koyma sebebim kızım ne süt ne peynir nede yoğurt yiyor...

bendedkızıma keçi sütü veriyorum cok yaralı oldugunu duydum ve muhallebisini yarı süt yarı suyla hazırlıyorum...

Merhaba Alya'nın annesi :) acaba kızınıza inek sütünü günde kaç cc içiriyosunuz bende içireceğim artık. Dr Kadir Tuğcu'nun yazılarını okudum ve zaten ben de onun gibi düşünüyordum da garanti edecek bir kanıtım yoktu:) sonunda bugün buldum. Ama oğluma kaç cc vermem gerek bilemedim onu. Sizde Alya'yı uyurken biberonla besliyosunuz ; Efe de malesef sadece uyurken biberon alıyor.

ben de sütle suyu yarı yarıya kullanıp yapıyorum, keçi sütü kullanıyorum baştan beri

ben keçi sütünü bir kere denedim. tadi cok güzel. ben bile sevdim. muhallebisine ama inek sütü kullanıyoruz. aslında mama ile hazırlamak istiyorum, ama onunla tadı cok güzel olmuyor. kızım inek sütü ile yapılanı daha cok sevdi

ülkerin gogly pirinç unu muhallebisi var kendinden sütlü.arı mama almıştı geçen annem onu da severek yedi.

muhallebıye ınek sütü katıyorum ,6aylık bebegıme.suyla hıcbır vıtamın vs olmadıgından sadece süte devam edıyoruz.normsalde mama yıyor maa ,ben kadır bey gıbı dudsunenlerdenım ve inek sütünden gecmedım hıç.mamada verıyorum,corbada sebzedesütte..korkmayın.masallah kılo alımıda boyuda posuda herseyıde ıı yerlı yerınde..hatta drmuzda dedi,süt kulandıgımız için boyumuz hızlı artmıs,dier bebeklere gore.gercı soya cekımde olabılır ama .kendımıze balık bugulama yaptıgımızdaa suyundan 3 cay kasıgı verdım,damla ılaç kullanmadım.tavuk suyundan verdım.kıymaya gecemedık henuz..sevıyorlar.düşünsenıze her gun her öğün süt..belirli yas donemınden sonrada peynırden yogurtan vede sutten nefret edıyorlar sonra..cok dogal..(bu sozlerımden sonra bazı kişiler cokkcokkk eleşrtirebılır ama bastan soyleyeyım,akademisyenim,azcok bişiler biliyorum..(nacizhane ! cunku eleştirrken dozu kaçırıpda kör cahil diyenler cıkabılır )

Back
X