Bebeğiniz doğduğunda onu sahiplenememe, sevememe, bağ kuramama gibi şeyler yaşadınız mı?

Ettiğin laflara aldığın bedduaların sonucudur. Lohusalık sendromu falan değil, düpedüz ettiğin kötülükler çarptı seni. Acımıyorum sana. El kadar bebeye yazık ettiniz karı koca sadece.

Ettiğin laflara aldığın bedduaların sonucudur. Lohusalık sendromu falan değil, düpedüz ettiğin kötülükler çarptı seni. Acımıyorum sana. El kadar bebeye yazık ettiniz karı koca sadece.
Ee şimdi de sen çok beylik laflar ettin. Benden ne farkın kaldı ki? 3 gün sonra seni de görürüm buralarda.

Ee şimdi de sen çok beylik laflar ettin. Benden ne farkın kaldı ki? 3 gün sonra seni de görürüm buralarda.
Ben sana ettiğim her lafın arkasındayım, yanlışım yok. Senin gibi masum insanlara ağza alınmayacak aşağılık laflar etmedi kimse burda. Utanman da yok hala burdasın

Hala ağlıyor musun sen ya

Ben ilk başta hamile olduğumu öğrenince hem de doğum günümde öğrendim..
Benim için çok özel unutulmaz bir andı.

heyecanla merakla 9 ayı geçirdim.
doğduktan sonra tabiki merak heyecan
Bakabilicekmiyim nasıl geçecek olacakmı olmayacakmı gibi tabi düşündüm.
Ama annemin yardımı ve desteğiyle oldu.
10 günde.
10 gün sonra tek kaldım.
Herkes dağıldı.
Onla bağım oluştu,
Kırkı çıktıktan sonra da o beni anladı ben onu anladım.
Yani ağlayınca ne için ağladığını falan
bence sizde içten sabırla
Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum.
allah kolaylık versin inşallah.
eşinizde destek mi bu süreçte ??

Boşuna parmaklarını yorma Sedoş.

Konu sahibi sizin gibi tüp bebekle hamile kalanlara imitasyon bebek diyor
Yorumlari soke olarak okumaya baslamistik ta ki konu sahibinin eski yorumlarini gorene kadar.
Konu sahibi agziniza her geleni soylemek degil sizin meseleniz kalbinizin kotu olusu oyuzden size uzulemedim o bebege uzuldum.

En büyük ben konuşurdum bekarken yigenlerimi görüyordum yengemlerin ne çektiklerini ve dedm asla çocuk yapmam bakamam ben çok sinirli biriydim çocuk ağlayınca hemen kaçardm ortamdan çünkü dayanamıyodum ama bu yüzden asla çocuk bakamam onların günahını alamam diyordum ama iki tane oğlusum oldu ağladıklari an içim gidiyor duygusallga bağlıyorm bnde ağlıyom ve onlar benm ilk arkadaşlarm oldu canm oldu ilk oğlum yuruyor onunla birlikte yürüyus yapıyoruz oyunlr oynuyoz sobeyi çok sever hep oynarız bi gülümsemesiyle dünyalar benim oluyor sizde o sizden olan bi parçanizi alın koklayın lütfen emminim ki çok seveceksinz

Bende herşeyi en son görüyorum okuyana kadar uykum geldi bütün yorumları aboo neler neler demiş ne kalpler kırmış

Benim de şuan tek üzüldüğüm o küçücük bebek kıyamam ona

Çok üzücü şeyler okudum. İnsan bebeğe üzülüyor. Size çok ihtiyacı var şu anda. Sık sık ten teması yapın. Faydası olacaktır. Çıplak sarılın. Kendinizden mahrum etmeyin. İçinizden gelmiyorsa da görevmiş gibi yapın. Yapmak zorundasınız. İnşallah en kısa sürede geçer depresyonunuz. Çok üzüldüm bebeğe.

Lohusa depresyonu yaşanır da bebeğinize bakmamak biraz abartı değil mi?
Normal hayatta sorumluluk alır mısınız? Çocuktan önce hayatınız çok mu boştu?
Ben de çok dipte yaşadım sizin kadar olmasa da yani bana gülümseyene kadar nasıl seveceğimi bile bilmiyordum. İletişim kuramıyorum hitap edemiyorum. Mala bağladım. Heralde bebek büyüdükçe hareketlendikçe 4. Ay itibariyle oturdu bende bir şeyler.
Dünyaya getirme kararını ben verdiğim için ve mecbur olduğumu düşündüğüm için ağlaya ağlaya emzirdim besledim altını aldım uyuttum.
Annemleydik ama annem sadece bana baktı. Bebeğine sen bakacaksın dedi.
Bazı şeyleri kabullenmesi zor. Ama diğer yandan da yetişkin bir kadınsın. Ve kucağınızda yardıma muhtaç bir yavru var. Mecbursunuz temel ihtiyaçlarını gidermeye…

Ay ne ozgurlukmus arkadaş.bu kadar özgürlüğüne düşkün insanların evlenmesini de mantıklı bulmuyorum.eş kişisi kisitlama getirmez iyidir hoştur mesela ama onceliklerin sorumlulukların değişiyor. Benim onceligim budur derken de Özgür kalamiyor insan.bebege gerçekten çok üzüldüm bu arada

Bu kadar zayıf karakterli isen doğurmasaydın sende. Bakmayacaktın niye doğurdun yok önceden özgürmüşte, istediği an her şeyi yaparmışta, uyurmuşta. Bebek olunca özgür olmayacağını anlamak için dahi olmaya gerek yok ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…