- 14 Ağustos 2018
- 21.131
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.001
- 598
Ettiğin laflara aldığın bedduaların sonucudur. Lohusalık sendromu falan değil, düpedüz ettiğin kötülükler çarptı seni. Acımıyorum sana. El kadar bebeye yazık ettiniz karı koca sadece.Yaşadıysanız geçti mi? Zamanla geçer diyorlar. Bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. 1 ay oldu doğum yapalı. Sanki başkasının bebeğiymiş gibi hissediyorum. Tüm bakımını annem üstlendi. Bağ kuramıyorum bebeğimle. Antidepresan tedavisi görüyorum 3 haftadır ama değişen bir şey yok. İçim daralıyor. Bir ömür kapana kısılmış gibi hissediyorum. Özgürlüğüm elimden alınmış gibi.
Ee şimdi de sen çok beylik laflar ettin. Benden ne farkın kaldı ki? 3 gün sonra seni de görürüm buralarda.Ettiğin laflara aldığın bedduaların sonucudur. Lohusalık sendromu falan değil, düpedüz ettiğin kötülükler çarptı seni. Acımıyorum sana. El kadar bebeye yazık ettiniz karı koca sadece.
Ben sana ettiğim her lafın arkasındayım, yanlışım yok. Senin gibi masum insanlara ağza alınmayacak aşağılık laflar etmedi kimse burda. Utanman da yok hala burdasınEe şimdi de sen çok beylik laflar ettin. Benden ne farkın kaldı ki? 3 gün sonra seni de görürüm buralarda.
Siz yine de beni dinleyin.Ben sana ettiğim her lafın arkasındayım, yanlışım yok. Senin gibi masum insanlara ağza alınmayacak aşağılık laflar etmedi kimse burda. Utanman da yok hala burdasın
Hala ağlıyor musun sen yaYaşadıysanız geçti mi? Zamanla geçer diyorlar. Bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. 1 ay oldu doğum yapalı. Sanki başkasının bebeğiymiş gibi hissediyorum. Tüm bakımını annem üstlendi. Bağ kuramıyorum bebeğimle. Antidepresan tedavisi görüyorum 3 haftadır ama değişen bir şey yok. İçim daralıyor. Bir ömür kapana kısılmış gibi hissediyorum. Özgürlüğüm elimden alınmış gibi.
Boşuna parmaklarını yorma Sedoş.Ben ilk başta hamile olduğumu öğrenince hem de doğum günümde öğrendim..
Benim için çok özel unutulmaz bir andı.
heyecanla merakla 9 ayı geçirdim.
doğduktan sonra tabiki merak heyecan
Bakabilicekmiyim nasıl geçecek olacakmı olmayacakmı gibi tabi düşündüm.
Ama annemin yardımı ve desteğiyle oldu.
10 günde.
10 gün sonra tek kaldım.
Herkes dağıldı.
Onla bağım oluştu,
Kırkı çıktıktan sonra da o beni anladı ben onu anladım.
Yani ağlayınca ne için ağladığını falan
bence sizde içten sabırla
Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum.
allah kolaylık versin inşallah.
eşinizde destek mi bu süreçte ??
Hm en güzelini yapiyiiSen sus ailen bile yok spor yap anca dambıl indir kaldır pü nepçim de g.t yapmış yaaaa
Yorumlari soke olarak okumaya baslamistik ta ki konu sahibinin eski yorumlarini gorene kadar.Konu sahibi sizin gibi tüp bebekle hamile kalanlara imitasyon bebek diyor
Sahte bebek mi Tövbe YaarabbimAy akıl verme şuna. Tüp bebek için imitasyon sahte bebek bence diyordu. Asla ama asla haketmiyor bir tane bile akılı. Sağlıcakla büyüt evlatlarını
Bu üyeyi bulup acilen beddua listemi iletmem lazımÜşenmedim ben de baktim yorumlarina
g7ul rumuzlu kullanici artik nasil içten bir ah etmişse kadin kendine gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?