Mrb canim. Benimde 1 aylik bebeğim var haz sancisindan uyuyamiyr. Kucağımda gezdirince gozleri kapali inliyor. Yatağına koyunca 1 2 dk icinde tekrar basliyor aglamaya. Rezene cayina basladik bugün. Fakat tam olarak ne kadar verileceğini bilmiyrm. Yarım saat önce 4 cay kaşığı verdim.biraz rahatladi gibi. Sen rezeneyi nasil kullaniyordn ?Bizim gaz sancilarimiz 20 ci günde başlayıp 6 ayı dolduktan sonra bitti. Aglamalarini ancak battanesiyle sallayarak susturabiliyorduk. Şu an 8 aylık oldu bebeğim çok şükür düzeldi. Kimyon ve rezene çayı iyi geliyor. Allah iyilik versin kuzuna.
Ben 6 ayından önce bir fincan suya bir çay kaşığı kimyon kaynatip bir iki tatlı kaşığı iciriyordum. Ama çok ince bir tulbentde suzmen lazım. Rezeneye yeni başladık.Mrb canim. Benimde 1 aylik bebeğim var haz sancisindan uyuyamiyr. Kucağımda gezdirince gozleri kapali inliyor. Yatağına koyunca 1 2 dk icinde tekrar basliyor aglamaya. Rezene cayina basladik bugün. Fakat tam olarak ne kadar verileceğini bilmiyrm. Yarım saat önce 4 cay kaşığı verdim.biraz rahatladi gibi. Sen rezeneyi nasil kullaniyordn ?
Ben kimyon verdimde fayda etmedi. Dün gece sabah 4te uyudu bebeğim 7ye ceyrek varken kalkti. Simdi zar zor uyudu iste 2 saat falan. Kalktı simdi uyutmaya calisiyrm.Ben 6 ayından önce bir fincan suya bir çay kaşığı kimyon kaynatip bir iki tatlı kaşığı iciriyordum. Ama çok ince bir tulbentde suzmen lazım. Rezeneye yeni başladık.
Benim bebegimde yaklasik 11 gunluk oldu ama acaip gaz problemi var sancilanio kizarana kadar aglio doktorumuzda hicbisi onermio cekceksinize getirdi resmen sadece ben rezene icebiliorm onda ne kadar idare eder tahmin edersiniz. Gece uykumuz yok onu gectim ama bebisim agladikca ben dayanamiorm
Cok zorunda kalmadikca ilac vermeye karsi bi tek yazdigi ilac 15.gunu itibariyle kullanacagi d vitamini o kadar. Onun disinda gazi gidermek icin kullanilan ilaclarin mide de hazim tembelligi yapacagini ileride problem yaratabilecegini soyluyo o yuzden vermio hicbisiZinco sap simplex nurse harveys bebekler icin hastaneden cikmadan yazilir niye bu kadar karsi cikmis ki . BEnim bebegime en iyi zinco geldi uyku da bile kizarip morariyordu yavrum kasilmaktan aglamaktan mahvolmustu cok sukur simdi iyiyiz
Cok zorunda kalmadikca ilac vermeye karsi bi tek yazdigi ilac 15.gunu itibariyle kullanacagi d vitamini o kadar. Onun disinda gazi gidermek icin kullanilan ilaclarin mide de hazim tembelligi yapacagini ileride problem yaratabilecegini soyluyo o yuzden vermio hicbisi
Eger boyle devam edersr israrla bidaa sorcam bende yazik üzülüyorum kipkirmizi olup aglayinca dayanamiyorum bende uykusuzlugu gectim o halini gordukce uzuluyo insan7
Anladim tabi tercih sizin bende evde oldugu hlde vermiyordum ama dayanamadim uyku bile uyuyamadi surekli cekik ayklar kivrandi kipkirmizi oluyordu zincoya basladik baslayali bizde oda cok huzurlu uykusunu uyuyor en azindan cok pisman oldum daha once vermedigime
Gunduz banyo yaptiriorm rahatlio ams gece uykudan uyandigi zaman caresiz kaliorm emzirdikten sonra gazi cikana kadar aglaya aglaya tukeniyoruzdus aldırıp masaj yaparak bacak ve karnını hareketlendırerek gazını rahat cıkarmasını deneyebılırsınız
Baska bi problemi yok cok sukur gazi cikti mi mışıl mışıl uyuyo ama gazı çıkınca rahatlioBebeğinizin başka bir sıkıntısı olabilir bence, gaz için çok büyük. Doktora götürdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?