Bebek Beslenmesi Bebeğiniz gece gazlanınca ne yapıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Aloha19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
195
160
53
İyi geceler hanımlar, havaların durumu malum. Ne kadar korumaya çalışsak da 7/24 evde durulmuyor. Bebeğim gaz sancısı ile uyandı, uyumak istiyor fakat dalıp dalıp sancıyla kıvranarak ağlayıp uyanıyor. 1 saattir kucağımdaydı şimdi ayağıma aldım, ılık havluyu pijamasının üzerinden karnına, beline doladım. Şimdilik daldı ama tekrar uyanacak yavrum diye endişe ediyorum. Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada 15 aylık, biraz hasta olduğu için de yemiyor 2-3 gündür. Uykuda ancak mama ve süt verebiliyorum.

15 aylik gaz sorunu olduguna emin misiniz? Karni mi agriyor? Dikkat edin derim. Bana gaz sancisi gibi gelmedi cunku yaşı büyük.
Gecmis olsun..

Valla benimki kucuk oldugu icin gogsume koyup uyuyorum sicakligimdan onun da sancisi kalmiyor.

Bizim gaz sancilarimiz 20 ci günde başlayıp 6 ayı dolduktan sonra bitti. Aglamalarini ancak battanesiyle sallayarak susturabiliyorduk. Şu an 8 aylık oldu bebeğim çok şükür düzeldi. Kimyon ve rezene çayı iyi geliyor. Allah iyilik versin kuzuna.

Gaz sancısından kasteddiğim üşütmeye bağlı bir gazlanmaydi. Suan daha uykuydu gibi çok tesekkur ederim yine de.

Bizim gaz sancilarimiz 20 ci günde başlayıp 6 ayı dolduktan sonra bitti. Aglamalarini ancak battanesiyle sallayarak susturabiliyorduk. Şu an 8 aylık oldu bebeğim çok şükür düzeldi. Kimyon ve rezene çayı iyi geliyor. Allah iyilik versin kuzuna.
Mrb canim. Benimde 1 aylik bebeğim var haz sancisindan uyuyamiyr. Kucağımda gezdirince gozleri kapali inliyor. Yatağına koyunca 1 2 dk icinde tekrar basliyor aglamaya. Rezene cayina basladik bugün. Fakat tam olarak ne kadar verileceğini bilmiyrm. Yarım saat önce 4 cay kaşığı verdim.biraz rahatladi gibi. Sen rezeneyi nasil kullaniyordn ?

Mrb canim. Benimde 1 aylik bebeğim var haz sancisindan uyuyamiyr. Kucağımda gezdirince gozleri kapali inliyor. Yatağına koyunca 1 2 dk icinde tekrar basliyor aglamaya. Rezene cayina basladik bugün. Fakat tam olarak ne kadar verileceğini bilmiyrm. Yarım saat önce 4 cay kaşığı verdim.biraz rahatladi gibi. Sen rezeneyi nasil kullaniyordn ?
Ben 6 ayından önce bir fincan suya bir çay kaşığı kimyon kaynatip bir iki tatlı kaşığı iciriyordum. Ama çok ince bir tulbentde suzmen lazım. Rezeneye yeni başladık.

Ben 6 ayından önce bir fincan suya bir çay kaşığı kimyon kaynatip bir iki tatlı kaşığı iciriyordum. Ama çok ince bir tulbentde suzmen lazım. Rezeneye yeni başladık.
Ben kimyon verdimde fayda etmedi. Dün gece sabah 4te uyudu bebeğim 7ye ceyrek varken kalkti. Simdi zar zor uyudu iste 2 saat falan. Kalktı simdi uyutmaya calisiyrm.

Benim bebegimde yaklasik 11 gunluk oldu ama acaip gaz problemi var sancilanio kizarana kadar aglio doktorumuzda hicbisi onermio cekceksinize getirdi resmen sadece ben rezene icebiliorm onda ne kadar idare eder tahmin edersiniz. Gece uykumuz yok onu gectim ama bebisim agladikca ben dayanamiorm :(

Benim bebegimde yaklasik 11 gunluk oldu ama acaip gaz problemi var sancilanio kizarana kadar aglio doktorumuzda hicbisi onermio cekceksinize getirdi resmen sadece ben rezene icebiliorm onda ne kadar idare eder tahmin edersiniz. Gece uykumuz yok onu gectim ama bebisim agladikca ben dayanamiorm :KK43:

Zinco sap simplex nurse harveys bebekler icin hastaneden cikmadan yazilir niye bu kadar karsi cikmis ki . BEnim bebegime en iyi zinco geldi uyku da bile kizarip morariyordu yavrum kasilmaktan aglamaktan mahvolmustu cok sukur simdi iyiyiz

Zinco sap simplex nurse harveys bebekler icin hastaneden cikmadan yazilir niye bu kadar karsi cikmis ki . BEnim bebegime en iyi zinco geldi uyku da bile kizarip morariyordu yavrum kasilmaktan aglamaktan mahvolmustu cok sukur simdi iyiyiz
Cok zorunda kalmadikca ilac vermeye karsi bi tek yazdigi ilac 15.gunu itibariyle kullanacagi d vitamini o kadar. Onun disinda gazi gidermek icin kullanilan ilaclarin mide de hazim tembelligi yapacagini ileride problem yaratabilecegini soyluyo o yuzden vermio hicbisi

7
Cok zorunda kalmadikca ilac vermeye karsi bi tek yazdigi ilac 15.gunu itibariyle kullanacagi d vitamini o kadar. Onun disinda gazi gidermek icin kullanilan ilaclarin mide de hazim tembelligi yapacagini ileride problem yaratabilecegini soyluyo o yuzden vermio hicbisi

Anladim tabi tercih sizin bende evde oldugu hlde vermiyordum ama dayanamadim uyku bile uyuyamadi surekli cekik ayklar kivrandi kipkirmizi oluyordu zincoya basladik baslayali bizde oda cok huzurlu uykusunu uyuyor en azindan cok pisman oldum daha once vermedigime

7

Anladim tabi tercih sizin bende evde oldugu hlde vermiyordum ama dayanamadim uyku bile uyuyamadi surekli cekik ayklar kivrandi kipkirmizi oluyordu zincoya basladik baslayali bizde oda cok huzurlu uykusunu uyuyor en azindan cok pisman oldum daha once vermedigime
Eger boyle devam edersr israrla bidaa sorcam bende yazik üzülüyorum kipkirmizi olup aglayinca dayanamiyorum bende uykusuzlugu gectim o halini gordukce uzuluyo insan :(

dus aldırıp masaj yaparak bacak ve karnını hareketlendırerek gazını rahat cıkarmasını deneyebılırsınız

Bebeğinizin başka bir sıkıntısı olabilir bence, gaz için çok büyük. Doktora götürdünüz mü?

dus aldırıp masaj yaparak bacak ve karnını hareketlendırerek gazını rahat cıkarmasını deneyebılırsınız
Gunduz banyo yaptiriorm rahatlio ams gece uykudan uyandigi zaman caresiz kaliorm emzirdikten sonra gazi cikana kadar aglaya aglaya tukeniyoruz

Back
X