- Konu Sahibi PamukShkerim
-
adidasların detaylı resimlerini yüklermisiniz..çok kullanıldımı acaba?benetton teede leke falan varmı?? birde gyboore gözlüğü merak ettim bg store elbiseyle ikisini beğendim ama fiyat çok geldi açıkçası..
Canım resimlerin üstünde hepsinin yaş ve fiyatları yazıyor. :Beğendiğin ürünlerin hepsi 2 yaşa uygunaldım cnm mesajı beğendiklerim adidas ayakkabılar ve resim eklediklerim elbiselerin bedenlerini yazmamışsın ama..Eki Görüntüle 971517 Eki Görüntüle 971518 Eki Görüntüle 971519 Eki Görüntüle 971520 Eki Görüntüle 971521
Canım resimlerin üstünde hepsinin yaş ve fiyatları yazıyor. :Beğendiğin ürünlerin hepsi 2 yaşa uygun
Elbiseler 2 yaş resimleri eklemeye çalışıyorum ama hata veriyor.elbiselerinki yazmıyordu cnm..ayakkabıların fotosunu ekleyecektin..birde gözlükleri..bende biraz eleme yapıyım bu arada çok tutacak beğendiklrim:)
20 numara, istediğiniz ürünleri belirleyin goruselimAdidas ayakkabinin no su kac acaba? Birde 18 aydan sonraki kiyafetleri toplu almak istiyorum.
onceki mesajda adidaslarin 21 oldugunu yazmissiniz. 21 ise adidas kesin. Kiyafetleride yarin belirleyip msj atayim simdl telefondan girdigimden resimleri goremiyorum20 numara, istediğiniz ürünleri belirleyin goruselim
Elbiseler 2 yaş resimleri eklemeye çalışıyorum ama hata veriyor.
mail adresini özelden yazarsanız mailinize atayım
Elbiseler 2 yaş resimleri eklemeye çalışıyorum ama hata veriyor.
mail adresini özelden yazarsanız mailinize atayım
Ben aliciyim demistim ama adidaslar icin satildimi[/QUOTE
Evet adidas, ilk adım ayakkabısı, benetton tee, siyah bolero, pufy mont satıldı, tütü takım satıldı. Diğerleri duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?