Bebeğiniz için Hangi Emziği Aldınız/Almayı Düşünüyorsunuz?

Hangi emziği bebeğiniz için alırsınız?

• Ankete Katılan
    146
özel bir alışveriş sitesinden 10 tl çekimle yenidoğan emziği aldım c....o marka.ürünün ait olduğu yer italya.üretim yeri çin yazıyordu.siparişimi iptal ettim kızlar.bildiğimiz markaların üretim yerine dikkat etmek gerek.

Bakalım hangi markayı tercih etmişiz.ankete oy verin kızlar.ortodontik ve kaliteli bir ürün olmasına göre ve üretim yerinin uzakdoğu-PRC ya da Çin olmamasına göre oy verin.BPA içermesin bebişlerimiz zarar görmesin.

c....o tümü silikon olanını kullanıyoruz.. çok ta memnunum.. çoğu marka hep çinde üretiliyor.. oyuncakta mesela f....r p...e marka güvenerek aldım eve geldim parçalarında prc yazıyor :))

Phi..... Av..... Ingiltere yazıyordu üretim yerinde.çin malı olmayanlardan alcam

Aventin uretim yeri Ingiltere ama biz Bibi kullaniyoruz onun uretim yeri de Isvicre,

nuk süper oluyo her ürününden memnundum kızımda

Ben Allah nasip ederse önümüzdeki ay İtalya'ya gideceğim, bakalım oradaki C...o ürünleri nerede üretiliyor. İnternetten fiyatlara baktım Türkiyeye göre ucuz bayağı, almayı düşünüyorum, emzik filan değil de oyuncaklarından. Bakalım kendi ülkelerindeki ürünleri de Çin malı mı?

süpersin canım iyi fikir.emziklerinin üretim yerinde china yazıyor sitenin birinde gördüm siparişi geri çektim.step up ları nerde üretiliyor acaba?

abartmayın bu kadar allahaşkına bu ne ya bende aventin ürünlerini aldım emziğini aldım 2 tane hemde ama gel gör bebeyim bakkal emziğini emmek istedi ben vermedim o ayrı mesele

ALDIĞIM ŞEYLERİ BU KADAR İNCELEMİYORUM BENCE BEBEK BÜYÜTMENİN BİR KAÇ BASİT KURALI VAR
~BEBEK ASLA TERLEMEMELİ ,YADA TERİ ÜZERİNDE ASLA SOĞUMAMALI
~BEBEĞE ASLA AĞZIMIZDAN ÇIKAN BİR ŞEYİ VERMEMELİ(çoğu anne bebeğin emziğini ağzında temizliyor)
~EN UFAK Bİ ATEŞ VS. DE KAFANA GÖRE İLAÇ KULLANILMAMALI VE ATEŞLENDİĞİNDE HEMEN TELAŞ YAPMADAN ILIK DUŞ YADA SOĞUK KOMPRES İLE ATEŞİ ALINMALI HEMEN İLAÇ DAYAMAMALI
~BEBEK BÜYÜTÜRKEN EN BÜYÜK YARDIMICIMIZ OLARAK GÖRÜNEN ISLAK MENDİLİ(EN İYİ MARKA DAHİ OLSA)ÇOCUĞA TEMAS ETTİRMEDEN BİR KERE DAHA DÜŞÜNMELİ.
HA BU ÇİN üretimi meselesi de, bence sadece çin değil, mümkün olduğu kadar tüketici olarak sadece türk malı ve içine gdo vs gibi şeylerle sağlığımızı tehdit etmeyen markalar tercih edilmeli ki üretici bize sunduğu malda bilinçli tüketici olduğumuzu görüp bize göre üretim yapsın...
yoksa bugun saydığınız o markaları kullanmamızın, çocuğun iradesi kendi eline geçtiğinde çocuğa hiç bir fayda sağlamayacağını unutmayalım...
bilinçli tüketici demek
bilinçli üretici demek....
ama ülkemizde malesef sadece pahalının yada markanın iyi olduğu fikri üreticiyi farklı pazarlar peşinde koşmak zorunda bırakıyor....

bazı söylediklerine katılıyorum.katılmadığım ise pahalı olan ya da marka olanın iyi olduğu düşüncen.birçok kişi artık ürünün kalitesini araştırıyor.marka olmasına rağmen bazı ürünler farkettiysen geride kalmış anketlerde.nedeni de çin üretimi olması.yerli malı olup BPA lı olup eczanelerden toplatılanlar da var yabancı markalar içinde BPA içerenler de var.Bence fikir alışverişi ilk kez anne olacakların araştırmalarında yardımcı olur.isteyen istediğini alsın ama bilinçli bir şekilde.alınan kalite belgeleri ve ödüller de önemli.mesela avent hıfzısıhha dan ve yabancı 3 kuruluştan ödüllü.diğer bir yabancı marka ise italyan ürünü ama çin de üretiliyor.anketlerin faydasına inanıyorum.tecrübe oluyor.

bazı söylediklerine katılıyorum.katılmadığım ise pahalı olan ya da marka olanın iyi olduğu.birçok kişi artık ürünün kalitesini araştırıyor.marka olmasına rağmen bazı ürünler farkettiysen geride kalmış anketlerde.nedeni de çin üretimi olması.yerli malı olup BPA lı olup eczanelerden toplatılanlar da var yabancı markalar içinde BPA içerenler de var.Bence fikir alışverişi ilk kez anne olacakların araştırmalarında yardımcı olur.isteyen istediğini alsın ama bilinçli bir şekilde.alınan kalite belgeleri ve ödüller de önemli.mesela avent hıfzısıhha dan ve yabancı 3 kuruluştan ödüllü.diğer bir yabancı marka ise italyan ürünü ama çin de üretiliyor.anketlerin faydasına inanıyorum.tecrübe oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…