Bebeğiniz için Hangi Emziği Aldınız/Almayı Düşünüyorsunuz?

Hangi emziği bebeğiniz için alırsınız?

• Ankete Katılan
    146
abartmayın bu kadar allahaşkına bu ne ya bende aventin ürünlerini aldım emziğini aldım 2 tane hemde ama gel gör bebeyim bakkal emziğini emmek istedi ben vermedim o ayrı mesele

kimsenin bişeyi abarttığı yok.nerden çıkardın anlamadım.çok bilinçli annelerimiz var ve bizim topikte de çok destekte bulunup kafa karışıklığını giderdiler sağolsunlar.bu sadece bir anket.fikir paylaşımında bulunmak kötü mü?isteyen istediğini alsın ama deneyimli annelerin fikirlerine ihtiyacı olan ve ilk kez anne olup tecrübe ve fikir edinmek isteyen birsürü arkadaşımız var.kimseye zorla bişey aldırma derdinde değil ankete katılanlar.isteyen bakkal malı alır isteyen BPA sız alır.

Son düzenleme:
Merhaba
Benim ailemde hiç emzik kullanan olmadı. Bende almadım. bu nedenle çok önemle olması gereken birşey gibi gelmiyor , kullanmam gerekirse hangi marka olmalı bilemiyorum, hiç araştırmadım.
Çok ünlü markaların mesela c...o nun biberon için üretim yeri olarak italya yazıyor, o biberona uyumlu emzik için uzak doğu yazıyor. Çoğu uzak doğu imalatı zaten bu konularda emin olmak çok zor.

nuk tavsiye ederim..nuk=germany :) kavraması gayet güzel tavisiye üzerine almıştım ben de

bir de her bebek emzik almıyor
nukun fiyatları uygun kullanmadığı takdirde hatıra diye saklarsınız :)
doğacak bebeğiniz hayırlı olsun

sevgiler

kesinlikle avent... çok memnun kaldım ve özellikle dikkat ettiğim her ay değiştirilmesi... oğlum 2 aylık 2. emziğine geçmiştim zaten 2 li almıştım emziği...

Bu konud bende avent diyeceğim. Oğlumda herşeyini avent almıştım ve çok memnun kaldım. Kızlarım için de avent düşünüyorum.

dogdugundan beri avent kullaniyoruz.cok memnun kizim hic birakmak gibi bi niyeti yok.
artik yavas yavas biraksa fena olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…