Doğuma Hazırlık bebeğiniz için yatak seçimi...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
kullanan arkadaşlar park yatak mı mantıklı yoksa diğer bebek yatakları mı bu hafta sonu alacağım karar vermiş değilim yanımda yatacağı için şimdilik park yatak mantıklı geldi ama tecrübebiler ne der bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim ha bir de bebek arabası üç tekerlekli olanlar mı yoksa diğerlerimi kullanışlı fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

ben oyun parkı aldım, ama park yatağı büyük sorun. içine sünger mi alayım, boncuk elyaftan yatak mı yaptırayım diye düşünüp duruyorum. çevremde yeni doğan bebek hemen oyun parkına yatırılmaz diğenler var. park yatakların süngerleride sert gibi geldi bana, bakalım yatak sorununu çözmem lazım.. evim küçük olduğundan, benim için en kullanışlı olan oyun parkı

ben park yatak kullanıyorum memnunum gündüzleri yatıyorr geceleri ortamızda
kıyamıyoruz yatagına koymaya bide kenarları fileli acık yaa soguk oolur diye koymuyorum
içindeki yatakda normal beşik yatagı pendikde satan bi yer bulduk aldık
normal bebek marketlerinde inceleri satılıyo

arkadaşlar uzun düşüncelerden sonra cumartesi park yatak aldık kurduk bile 34 haftalık hamileyim yavaş yavaş tamamlanıyor eksikleri peteğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…