Bebeğiniz ne zaman geldi...

Evleneli 15 ay oldu ama hala hamile kalamadım siz ne zaman güzel haberi aldınız ? Moralim çok bozuk :-(

1 yıl sonunda hamile kaldım 1 yıl 2 aylık evliyim ama evlendiğimiz günden beri istiyoduk ilk kendim ovulasyon testiyle takip ettim olmadı sonra doktor yumurta takibi yaptı olmadı östrojenim yüksekti sonra ilaç kullandım çtlatma iğnesi falan yine olmadı sonra dedim tamam benim çocuğum olmayacak hiç bişey kullnmadım bir daha doktora gitmem dedim o ay baktımki hamileyim Allah hepimize anne olma duygusunu yaşatır inşallah

İnşAllah... bende aylardır bekliyorum bazı aylar ümidimi kestim unutmuştum bile ama bu ay çok değişik belirtiler yaşadım acaba dedim test yaptım ama yine tek çizgi.... :-( ne yapacağım bilmiyorum eşimde bende deli gibi istiyoruz ama olmuyo

Extra bişey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi oldu ?? Psikolojim bozuldu resmen

Doktora gittin mi her hangi bir problem varmı eşinde yada sende eşim hep beni baskıladı doktora gitme olur dedi ben 3. Ayda doktora gitmiştim ama tahlil sonuçlarımı bile göstermeye gitmemiştim hormonlarımda sorun varmış pko varmış bende hiç çocuğum olmıcak hissine kapılmıştım çevremdede herkes hamileydi

Bende aynı haldeyim şuan... doktora gittim alttan bakıldı bi sorun yok dediler eşim için gitmedim ama ... kimse ye de olmuyo diyemiyorum sorup duruyorlar

Ah o soranlar yokmu o soranlar olunca söylicez yani ne gereği var bebek yapmıyonuzmu hadi bebek yapın.eşinede bakılsın arkadaşım hastaneye gitmek istemiyosa özel Labaratuarlar var dışarıda oraya veriyosun spermi sonuç kötü çıkarsa Labaratuar doktoru diyo zaten bi ürolojiye görün diye biz öyle yapmıştık hastaneye getirememiştim

Benim eşim biraz değişiktir hastane dediğin zaman ne için olursa olsun dört nala kaçar, ayağına cam girmişti yürüyemiyordu onun için bile götüremedim aylarca o camla gezdi sonunda ben kızıp aldım elime iğneyi makası ne kadar dayanamasamda ben çıkardım ayağından camı sen düşün gerisini...

Bebek istiyosa gidecek canım biz gitmiştik labaratuarda bi doktor varmış hemen verdi tahlili geldi ne kadar basitmiş ya dedi hatta bi saat sonrada çıktı bende onu kadın doğumcuma göstermiştim banada başka başka bi arkadaş demişti

Kızlar Merhaba. . Benimde nasip olursa ilk hamilelik olucak bat a 8 günüm var
Günlerimiz değerlendirdi k ama nasip.. Vitamin kullanıyorum folik asit fln normal muayene ye bayagi gitmedim

Bende aynı haldeyim şuan... doktora gittim alttan bakıldı bi sorun yok dediler eşim için gitmedim ama ... kimse ye de olmuyo diyemiyorum sorup duruyorlar
Tahlil yapıldı mı hormon testi falan? Yumurta takibi yaptır

Yapıldı tahlil muayene de oldum alttan sorun yok ama olmuyo.. sadece bı ara iltihap vardı ondada ilaç kullandım

canim bende hamile kalamiyordum.ayaklarim duvara uzatdim altdan kendime cekdim masaj yapdim sonra karnimi siki yukar cekerek bagladim 3gun yapdim 3gunu iliskiye girdim bu ay hamile kldim.Insallah anlata bilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…